Laden reviews...
82 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de recensies komen duidelijk de aandacht voor communicatie, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid naar voren. Klanten waarderen de heldere uitleg, snelle service en de transparante prijsafspraken. Consistentie in levering van kwaliteit en service maakt dat veel klanten graag terugkeren.
Verstand van zaken en de klant is koning
2 July 2026
Henk-Jan
Leusden
Met plezier mijn auto gekocht. Tijdens het bezichtigen mocht de auto zelfs even op de brug in de garage om hem ook van onderen te bekijken. Dat gaf veel vertrouwen. Vriendelijke service, eerlijke communicatie en een prettige koopervaring. Zeker een aanrader!
24 June 2026
Alex
Utrecht
Fijn bedrijf, met perfecte kennis en goede dienstverlening
23 June 2026
Carla
Lunteren
Wij zijn al jarenlang klant bij autobedrijf Klop en wij er zeer tevreden over.
22 June 2026
Rijk van Manen
EDERVEEN
Goede en nette garage, alles wordt netjes afgehandeld volgens afspraak.
19 June 2026
jan
Prima is beter
11 June 2026
VanTilburgjes
Lunteren
Via marktplaats contact gehad, meneer zou ons bellen als de originele afspraak niet zou komen en dat werd ook netjes gedaan. Bij aankomst fijne service en tot koop auto gekomen. Apk netjes erbij gekregen en algeheel fijne ervaring.
23 May 2026
Robin
Veenendaal
Tot nu toe zeer tevreden is mijn eerste auto bij Jan maar zal zeker goed gaan
22 May 2026
Toppers in alles!
12 May 2026
Ed van Noortwijk
Lunteren
Goede service kundige monteurs Doen wat ze beloven
8 May 2026
Joop
Goed geholpen en vriendelijk
2 May 2026
Arno
Berghem
Van te voren op de website een mooie vrij nieuwe Volkswagen Polo zien staan waar ik naar op zoek was. Zomaar bij het bedrijf langs gegaan (zonder afspraak) en daar zijn wij goed geholpen! Wij konden zo met de auto een proefrit maken en in de tussentijd heeft de lieve mevrouw bij de receptie op onze baby gepast (sliep nog lekker veel). Na de proefrit een goed gesprek gehad. Alle vragen werden netjes en duidelijk beantwoord wat een goed gevoel gaf. Uiteindelijk na het tekenen afgesproken dat hij een afleverbeurt zou krijgen en dat ik hem vier dagen later op kon halen. Bij het ophalen van de auto is mij uiteindelijk opgevallen dat de afleverbeurt niet heel serieus genomen wordt. APK is wel bijgewerkt en hij zal allicht een beurt en airco beurt hebben gehad, maar de auto zou ook van binnen en buiten gereinigd worden en dat was niet helemaal het geval. Ook zouden ze er wat meer een feestje van kunnen maken als je de auto op komt halen, maar dat is per persoon verschillend of je dat fijn vindt of niet. Daarnaast een dag nadat ik de auto had opgehaald kreeg ik een bandenspanningslampje op het dashboard. Dit gelukkig zelf snel opgelost, maar dit had voorkomen kunnen worden bij de afleverbeurt. Al met al een goed ervaring, alleen kan het met het afleveren wel iets anders. Ik zal het bedrijf zeker aanraden om een auto bij aan te schaffen.
29 April 2026
Peter
Ede
Fijne omgang met Jan Klop bij de aanschaf van mijn nieuwe auto en de inruil van mijn oude.
25 April 2026
Rob
Alphen aan den Rijn
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Met een storing kon ik direct terecht. De monteur wist het probleem zeer vakkundig en snel op te lossen. Daarna werkt de auto weer perfect en naar behoren. Zeer blij met deze garage.
21 April 2026
I.
Lunteren
Bij Klop kun je meestal op korte termijn terecht voor een apk, hulp of een reparatie. Vriendelijk personeel die ook meedenken met de klant. Kortom, een aanrader!!
20 April 2026
Martin Viets
LUNTEREN
Goede auto gekocht, voor nette prijs en keurige inruil.
18 April 2026
Harm
Terschuur
Staan altijd voor je klaar, op afspraak of tussendoor. Alles is mogelijk. Fijn bedrijf!
17 April 2026
Frank de Peuter
LUNTEREN
14 April 2026
Gert
Renkum
Autobedrijf Klop Bosch Car Service is voor mij het voorbeeld van een uitmuntende onderneming. - hoogwaardig allround vakmanschap - klantgedreven - value for money
13 April 2026
Antony
Ede
Medewerkers en bedrijfsleider zijn vriendelijk en behulpzaam. Reparaties worden goed uitgevoerd voor een schappelijke prijs en hun haal en breng service is ideaal. Ik ben zeer tevreden !
9 April 2026
Ada
Lunteren
Klantvriendelijk maar in het bijzonder een luisterend oor naar de klant.
2 April 2026
John P.
Lunteren
Kom er al jaren.Informele ontvangst. Goed werk; eigen initiatief maar geen overbodige dingen. Het KLOPt daar gewoon.
25 March 2026
Wim
Lunteren
Wat fijn als je zo'n fijn betrouwbaar adres in je buurt hebt, zo heel erg fijn p
17 March 2026
Carla
Lunteren
Autobedrijf Klop Bosch Car Service is een universeel autobedrijf. Goed in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Wij zijn merk onafhankelijk BOVAG autobedrijf! Bij ons kunt u terecht voor o.a. airco controle, onderhoud, bandenwissel, diagnose en APK. Klanten ervaren gastvrijheid en merken de meerwaarde van persoonlijke contact. Tegelijk profiteren zij van de hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Graag tot ziens!
Kauwenhoven 26
6741 PW Lunteren