Dit hoge cijfer vraagt een toelichting.

De eerste indruk is zeer goed en wordt versterkt tijdens de persoonlijke en zakelijke onderhandelingen ik ben tevreden met de aankoop van de Kia Venga .Voor de toekomst verwacht ik een goede samenwerking.

Goede en klantvriendelijke behandeling

Snelle en klantvriendelijke behandeling bij Automobielbedrijf Jo ten Oever. Ik ben een zeer tevreden klant.

Maken waar wat zij beloven!

Sinds 15 jaar vertrouwd met dit autobedrijf. Altijd goede service en goede kwalitatieve auto's.

Geweldig bedrijf

Die zijn duidelijk eerlijk en mooi auto,s hebben ze

prima afhandeling

Goede ontvangst, in de afgesproken tijd gereed, en uitleg wat er gedaan was!

betrouwbare en correct

Al jaren is dit onze vaste garage. Service, betrouwbaar en kwaliteit.

Prima geholpen

De hulp met de verzekering

gewoon goed

goede service, duidelijk en open

Perfekt

Perfekt

Topservice

Goede service, goed meedenken. Tevens afspraak is afspraak. Tevens interesse in de klant.

Al 25 jaar tevreden

Prettige samenwerking tussen klant en garage er word altijd naar een tevreden oplossing gezocht.

uitstekend

goede bediening

vriendelijk contact

goede vriendelijke ontvangst, korte wachttijden. helaas is mijn probleem met mijn niet ook na reperatie niet verholpen. moet weer terug gaan. als het wel goed verholpen wordt zonder extra kosten, krijgen ze 5 sterren.

Ik werd goed geholpen en snelle levering

Altijd tevreden geweest!

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wat kan je doen om nog meer zeggen. Gewoon goed.

Fantastische service en hele vriendelijke medewerkers

Ik word altijd goed geholpen en afspraken worden altijd nagekomen Bij Jo te Oever staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel Chapeau

Top bedrijf, denkt mee met klanten.

Super correct behandeld, duidelijke uitleg vooraf over de kosten. Fijn om als klant serieus te worden behandeld. Hier word je nog echt als klant benaderd en met respect behandeld. Duidelijke uitleg over onderhoud en de kosten. Top , een garage waar je nog echt klant bent.

De ontvangst en de uitleg was correct.

Ik vond het goede uitleg

goed e service

Zeer klantvriendelijk

Ik ben nu twee keer geweest, zeer tevreden

Klant staat op nr. 1

Het kundige personeel doet er alles aan om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen.

Geweldige service

Geweldige service maken tijd voor je. altijd in voor een.praatje Goed geholpen door André top gozer

zeer betrouwbaar automobielbedrijf

Ik ben op een zeer professionele manier geholpen, en met vragen werd je meteen goed geholpen.

Prima bedrijf, al 25 jaar tevreden klant.

Prettige sfeer, persoonlijke betrokkenheid en goed werk gaan hier hand in hand. En is er een keer iets, dan wordt het goed opgelost.

Zeer klantgericht en uitstekende service

Ik waardeer ten zeerste het mens gericht handelen.

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth