Zeer goed en behulpzaam

Bij Jo Ten Oever voel je je als klant gehoord. En ben je geen nummer.

geweldig

goede service en goede raad

Top service

Goede ontvangst op receptie en meedenken over reparaties. Doorlooptijd van beurt kan korter? Bij aflevering aan klant alles checken op juiste werking (naviupdate). Verder prima en lekkere koffie en een krant om de wachttijd te verkorten. Zolang het kan blijf ik klant bij JtO

๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Uiterst klantvriendelijk

Uiterst klantvriendelijk en vertrouwd.

Meedenken met klant verdient compliment

Na de constatering dat een marter aan de kabel van de lambdasonde had geknaagd werd eerst de mogelijkheid van reparatie door het aan elkaar solderen besproken i.p.v. het meteen plaatsen van een nieuwe kabel. En het solderen bleek succesvol. Top.

Afspreken worden altij snel en correct nagekomen. Men doet wat men zegt.

Heldere afspraken die men correct en snel nakomt

Top service

pesoneel heel erg vriedelijk en een goede sevice

ik ga heel graag naar hun toen,

ik word altijd goed geholpen, ik kan ook altijd bellen zonder problemen, ik ben te vrede,

Weer super goed gegregeld

Zoals altijd, is de beurt aan de auto, weer naar alle tevredenheid verzorgd.

geweldig goed geholpen

Ondanks, ik geen vaste klant ben, ben ik toch geweldig geholpen. de bali medewerker was vriendelijk, en na een half uurtje wachten met een kopje koffie, was mijn auto klaar. en niet te duur. Ook niet onbelangrijk.

Ik moest een gordel laten vervangen. Een nieuwe zou โ‚ฌ 315,-- kosten. De firma Ten Oever ging ongevraagd voor mij op zoek naar een 2e handse gordel voor โ‚ฌ 179,--

Altijd correct en vriendelijk

Idem.

Super bedrijf

Geweldige service en afspraken worden nagekomen

fantastisch

Vriendelijk en professioneel. We alle vertrouwen in dit bedrijf en weten zeker dat ze het goed doen. Auto perfect gekeurd. Wij kunnen weer veilig op de weg en onze kilometers maken.

Zeer goed in werk en behulpzaam

Alle medewerkers zoals Receptie en Automonteurs zijn zeer goed in zijn werk en ook heel erg behulpzaam. Ben zeer tevreden hierover. Daardoor krijgt Firma Jo ten Oever een cijfer 10. Ga zo door!!!

geweldige service!!

Enkele weken geleden kocht ik bij Autobedrijf Ten Oever een Kia Cee'd SW van 2007, na enkele weken bleek er een probleem te zijn met het contactslot. ik ben met dit probleem terug gegaan naar Ten Oever, er werd spontaan een nieuw contactslot besteld hetgeen vandaag gemonteerd is, tijdens de reparatie mocht ik ook gebruik maken van een leenauto en dat allemaal GRATIS daar het bedrijf 3 maanden garantie op de (12 jaar oude) auto geeft, waar vind je dat nog!! Autobedrijf Ten Oever, bedankt!!

Zeer dienst verlenend bedrijf, vriendelijk etc

Prima, goed geholpen,correct behandeld

KLantvriendelijk te woord gestaan. Deskundig advies gegeven. Correct gebeld dat remblokken versleten waren. Het gaat erom dat ik veilig rij dus deze zijn vervangen.

Aardige mensen, koffie een babbeltje, de wachttijd was zo om. Heel goed geholpen

goede service, bellen als er extra kosten zijn. Met kleine dingen helpen ze je er tussendoor.

correcte afhandeling

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth

455242025

Over Vakgarage Nederland

Vakgarage is de grootste onafhankelijke garageformule van Nederland met meer dan 350 vestigingen door het hele land. Elke vestiging is lokaal geworteld en wordt gerund door vakmensen uit de buurt. Bij Vakgarage staat persoonlijke service, betrouwbaarheid en gemak voorop โ€“ of je nu komt voor onderhoud, reparatie of advies. Met onze slagzin โ€œKom gerust verderโ€ onderstrepen we onze belofte: iedereen is welkom, we staan klaar om je veilig en met vertrouwen van A naar B รฉn weer terug te helpen.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.