Nooit lang hoeven wachten. Je krijgt niet het gevoel dat je wordt belazerd. Integer bedrijf.

Gewoon zeer goede service en klantvriendelijkheid

Goede service en klantvriendelijk

goed geholpen zoals altijd

goede uitleg over extra werkzaamheden

Fijne service

APK gehad Ik heb kunnen wachten onder t genot van n kopje koffie.

Top en klantvriendelijk

Na 2 jaar te zijn weggeweest ivm garantie naar Kerres moeten gaan van Kia Nederland uit. Ben ik weer blij dat ik op mijn oud vertrouwd adres terug ben. Hier voel ik me klant en geen nummer.

zeer tevreden

Erg klantvriendelijk goede service

correcte afspraken en correcte afwerking, duimpje.

Perfecte service bij de verkoop maar ook bij de dingen die erna gaan spelen, te bedenken als je iets moet weten over auto of navigatie of beurten en noem maar op, ook die worden na het kopen van de auto toch perfect afgewerkt, en hebben wij bij vorige firma s hele andere dingen mee gemaakt.Dus; Jo Ten Oever en personeel, PETJE AF.

Wordt goed geholpen door monteurs

uitstekend

zeer klantvriendelyk ben al 45 jaar klant.

Ondanks plotselinge problemen, heel snel geholpen!

Ik kreeg plotseling problemen met de auto. Begon te rammelen uit het niets. Na het werk naar de garage kunnen gaan en de volgende dag meteen verholpen!

Prima service!

Afspraak is afspraak, snelle afhandeling en duidelijke uitleg.

goed tot zeergoed

goed correct en klangericht bedrijf

Goede service, klantvriendelijk en in goed overleg komt alles tot zijn recht.

Goede service, klantvriendelijk en in goed overleg komt alles tot zijn recht.

Mijn ervaringen met Automobielbedrijf Jo ten Oever zijn altijd zeer goed,

Men is altijd clëntvriendelijk en transparant. "De klant is koning"

vakkundig en klantvriendelijk

VAKKUNDIG EN KLANTVRIENDELIJK

Heel goede service

Zeer goede service en kwaliteit zeer klant vriendelijke

Was weer perfect, zoals gewend

Ook nu was ik weer heel tevreden over de perfecte uitvoering en ontvangst door garage Ten Oever. Voor mij blijkt weer dat ik beter uit ben bij een kleiner, persoonlijk garagebedrijf dan bij een groot concern.

Ben zeer tevreden

Ontvangst goed met koffie en door de weledele heer Jo en collega verkoper.

Een garage ,die beoordeelt mag worden als een hele goede garage.

Gewoon prima fijne garage.

Wederom perfect!

Altijd perfect geregeld en accuraat uitgevoerd!

Zeer tevreden. Maar het geluid waarvoor eerder bij u ben geweest was er niet meer. Na de onderhoudsbeurt maakt hij bij en na het starten weer een krassend geluid dat dan even aanhoud.

competent en vriendelijk

zie boven

Heel fijn bedrijf doen gewoon wat ze afspreken En altijd korekt.

Goede oplossing gezocht en gevonden voor het probleem.

Fijn contact, hij wist meteen wat het probleem was en had er een oplossing voor. Snel een afspraak kunnen maken en voor het vooraf afgesproken bedrag is het weer gemaakt.

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth