goed behandeld

geen klachten

geen klachten alles prima geregeld

Wordt altijd prima geholpen bij Jo ten Oever.

Zeer tevreden over deze garage.

Ben al jaren klant en nog steeds heel tevreden met de service

zeer goede ontvangst

vlugge afhandeling en klant vriendelijk 5 of 6 nieuwe autoos bij jo gekocht tot ziens

uitstekend

Duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden vooraf en rekening achteraf. Zeer klantvriendelijk.

Goede service en kennis van de monteurs, en je wordt er goed geholpen

Zoals tot nu ervaren: betrouwbare en professionele garage!

als boven....!

Meerdere ervaringen, deze altijd goed

Zeer correcte behandeling en snelle afhandeling van de bestelling. Ook telefoontje gekregen toen bestelling in huis was.

Helder, duidelijk en eerlijk!

Alles gebeurt volgens afspraak. Geen onverwachte dingen.

De mannen hebben mij zeer correct geholpen ik ben zeker tevreden

Goede service en een fijne communicatie. Er word met je meegedacht.

Deskundige medewerkers .

Prettige ervaring voor het eerste werkplaats bezoek ,ga zeker hier terug .

Top service en top monteurs

Wij komen als bij garage ten Oever sinds het begin. Zijn steeds tevreden over de service en monteurs geweest .

Zijn zeer goed

netjes ontvangen, vragen om iets te drinken. bij extra werkzaamheden uitleg wat er moet gebeuren en niet zomaar dingen veranderen.

Top Bedrijf

Zeer goede service en heel vriedelijke Begroeting van het personeel Ik ben een tevreden klant

prima en snelle service, vriendelijke benadering

vriendelijke benadering ,goede service ,

Professioneel klantvriendelijk

Nieuwe baas toekomst zal het leren voor dit moment akkoord opmerking nieuwe eigenaar zou zich bij de klanten eens kunnen laten zien dus bv ook bij een service beurt

altijd zeer tevreden

altijd tevreden met jullie servis mijn oude kia doet het nog supper..

Gewoon klasse.Chapeau voor dit autobedrijf.

Allereerst is dit een vertrouwd adres. Kom hier terug voor een tweede aankoop. Je wordt hier echt als mens behandelt.Afspraken gemaakt worden correct nagekomen.

perfekt

perfekt

Heel prettig

Goed ontvangen, alles volgens afspraak af gehandeld.

Vriendelijk en behulpzaam

Mooie garage en prachtige showroom.Ruime keuze aan gebruikte Wagens in verschillende prijsklassses. Kortom een bezoek waard.

kundig en klantvriendelijk

we zijn al jaren erg tevreden over Automobielbedrijf Jo ten Oever. Erg jammer dat we voor het vaste onderhoud van de Kia weg moesten

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth