Gewoon een goed bedrijf en kundig personeel

Goed geholpen, maar ja, we komen er al jaren.

Vriendelijk personeel, goede service

Top! vriendelijk ontvangst, duidelijkheid over wat er moet gebeuren, hoe de onderhoudsbeurt heeft verlopen... kortom, vriendelijk, vakkundig personeel met een goede service!

Veilig, correct gevoel.

Correcte verkopers!

Goed !!!!

Snelle correcte afhandeling van grote beurt en nodige reparaties.

Uitstekende service

3e auto gekocht en nooit problemen Monteurs verstand van zaken,en altijd vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk. Maken altijd tijd voor je.

Als ik op het bedrijf kom, zijn de medewerkers altijd vriendelijk en correct. Worden altijd snel geholpen.

zéér klantvriendelijke en goede service.

Zoals altijd weer een zeer goede service beleefd bij jullie. Geen onverwachte extra kosten bij de APK en kleine beurt. En als dan bellen jullie eerst vooraf. Jullie zéér vriendelijke klantenservice is één van jullie sterke punten.

Alleen maar positief

Zeer tevreden grote klantvriendelijkheid en kom met plezier.

Snelle accurate afhandeling van een schade

Ben prima tevreden over dit bedrijf

goede snelle service

In anderhalf uur kleine beurt en apk lekker snel. Een klein minpuntje is naar mijn mening dat als er iets vervangen moet worden, je het wel even met de klant moet overleggen.

Goeie en snelle service

De service en vriendelijkheid zijn oké. Een minpunt vindt ik het hoge uurtarief

Ik ben hartstikke tevreden.

Goed geholpen en ook iptijd.

Vriendelijke.behulpzame mensen

Al vele jaren klant, altijd zeer tevreden . Altijd vriendelijk en behulpzaam. Echt een vertrouwd bedrijf, aanrader

Betrouwbaar en goed.

Volgens afspraak mooi op tijd en correct geholpen.

Erg meedenkend, klantgericht en secuur. Afspraak is afspraak en zelfs meer!

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Goed gevoel bij de vriendelijke en kundige hulp van de verkoper en daardoor vertrouwen in de aankoop.

Altijd een vertrouwd gevoel

Herkenbaar als klant,niet wat is uw kenteken, en dan pas bekend wie je bent

Top garage

Het is een top garage met vak mensen.

Het iscgewoon een gjoede automonteur

Vooraf gebeld om extra kosten te bespreken ivm extra werkzaamheden

Een professioneel en servicegericht bedrijf waar je Kia in vertrouwde handen is. Vooraf gebeld en een duidelijke uitleg over de extra uit te voeren werkzaamheden. Ruime openingstijden

Zeer goed Automobielbedrijf

Kom al vanaf 1979 bij Automobielbedrijf Jo ten Oever. Zeer goede service en deskundigheid. Medewerkers vriendelijk en correct. Je kunt terecht voor alle vragen ,grote en kleine dingen. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Auto weer perfect.

Excellent

Deze garage geeft mij een betrouwbare indruk betreft werkplaats en.behulpzaam en vriendelijk personeel

Correct geholpen

Tevreden