Alles was van begin tot einde top geregeld

Perfecte service.

Ik werd zelfs geholpen hoewel de werkplaats eigenlijk al gesloten was.

alles snel en volgens afspraak uitgevoerd

tevreden

Ben best wel tevreden

Ik ben er best wel tevreden bij hun kom er al heel wat jaren

Zo als altijd keurig op tijd en netjes afgehandeld

profesioneel en klantvriendelijk

ik ben helemaal tevreden niets op aan te merken

Ben zeer tevreden over de service

Zeer tevreden, goede service. Kreeg zolang een leenauto en werd gebeld wanneer de auto klaar was.

Snel en punctueel geholpen.

Alles volgens afspraak. Fijne bediening. Niets dan lof.

perfect

Prim geholpen en snel. Altijd alles correct.

Snel en goed

Altijd goed en vriendelijk personeel

Ik ben al meer dan veertig jaar trouwe klant dat zegt voldoende.

Goede service, vriendelijk personeel

Zie bovenstaande

Super goed

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig.

Fijne garage om altijd naar toe gaan. Goede service.

zoals gewoonlijk goed afgehandeld

Snel en correct

Ben snel, vriendelijk en correct geholpen

Volledig tevreden met Service en Verkoop

Al jaren heel tevreden met Serviceafdeling. Vriendelijk en bekwaam. Opgeruimd en netjes. Verkoop heel attent, vriendelijk en zakelijk. Fijne bedrijf.

Fijne garage, waar ik alle beurten laat doen.

Vriendelijke bejegening en deskundig personeel. Men geeft, indien nodig, een eerlijk advies

Gezellig, goede service, luisterend oor !

Zeer professioneel, niet dwingend overkomen, luisteren naar de wensen van de klant, nemen ruim te tijd om je bij alle vragen een goed, degelijk onderbouwd antwoord te geven. Klant is koning, tijd speelt dan geen rol ! chapeau !, customer satisfaction staat bij dit bedrijf niet hoog, maar zeer hoog in het vaandel.

Top garage met top medewerkers

De medewerkers zijn klant vriendelijk, denken mee met oplossingen en geven super service. Ik ben al jaren zeer tevreden klant bij Jo ten Oever. s.v.p. zo doorgaan.

Altijd goede en eerlijke service!

Goede en eerlijke service!

klasse

snel/goed/behulpzaam

Zeer goede ervaring!

Heel fijne behandeling

Fijne behandeling waar goed geluisterd word naar mijn wensen. Vriendelijke afhandeling van de aankoop.

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth