Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over de gang van het onderhoud

Alles was naar wenst vriendelijk goed advies !

Zeer goede ervaring !

Goede ervaring

Goede, correcte service

vriendelijk en professioneel benaderd

prima benaderd en service geleverd

Perfecte service, volgens afspraak, betrouwbaar, denken met klant mee, vriendelijk personeel. goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfekt

Mijn ervajng is heel goed

Correcte behandeling als klant

Eerlijk, netjes, oprecht, op tijd volgens afspraak.

Zeer goede service

Kwaliteit en duidelijke afspraken.

Door de jaren heen altijd zeer goed.

Zeer tevreden!

Vriendelijk, meedenkend, klantvriendelijk, professioneel, goede adviezen, houden zich aan de afspraken en denken ook aan de beurs van de autobezitter. We kunnen ons niet beter wensen!

Prima werk geleverd

Hart voor de zaak!

Ruim 40 jaar zijn we klant bij Jo ten Oever. Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke garage. Met tijd voor de klant en altijd een persoonlijke touch. Hier kent men je bij naam en vraagt men niet eerst naar je kenteken omdan snel op de computer je naam op te zoeken.

Goede (APK) Service en Reparatie

Afgelopen maand ben ik bij Jo geweest om mijn auto APK te laten keuren. Een dag ervoor begon de motor slecht te lopen (cilinders die niet meewerkten). Met pijn en moeite aangekomen bij de garage meteen aangegeven of ze er ook naar konden kijken en repareren. Ze vertelden netjes dat ze mij zouden bellen als ze reparatiewerkzaamheden moesten uitvoeren om de auto APK goedgekeurd te markeren, en dat hebben ze ook gedaan. Een aantal zaken moesten gerepareerd worden. Ik heb wat doorgevraagd naar de prijs, en de meneer aan de lijn gaf gedetailleerd antwoord op wat alles precies kostte. Na overleg met mijn partner besloten om door hen de reparatie te laten uitvoeren. Nog geen anderhalf uur later was alles gereed en kon de auto opgehaald worden. Totale kosten vielen uiteindelijk lager uit dan van te voren afgesproken, en dit is het fijnste van de hele ervaring. Ondanks dat we een ietwat verhitte conversatie hadden over de opbouw van de prijs, uiteindelijk beiden met een glimlach kunnen handelen. Al met al, totaal tevreden over de service en de reparatie.

perfect

Al jarenlang zijn wij klant en zeer tevreden. Zo tevreden, dat wij vrienden en familie aanraden een auto bij deze garage te kopen.

Goed geholpen en geadviseerd.

goed geholpen en ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden.

Mijn ervaring is goed en dat is ook nooit anders geweest!

Wij hebben daar enkele jaren geleden een occasion gekocht en laten daar sindsdien ook het onderhoud doen. Alles zeer positief!

Vriendelijke, deskundige verkoop

Deskundig, behulpzaam en goede service !!

Uitstekende service

Zoals ook vorige auto, uitstekende info. No nonsens verkoop en service geweldig.

Al meer dan 45 jaar tevreden klant bij JoTenOever

Zeer goede services

Autobedrijf Jo ten Oever biedt TOP-service

Bij Jo ten Oever leveren ze nog ouderwetse SERVICE. De klant is er koning. Afspraak is afspraak. Het personeel is deskundig en bereid een stapje extra te zetten. Je bent geen nummer, maar echt een klant, die goed geholpen moet worden en als dat een beetje extra inspanning vraagt, doet men dat gewoon. Kortom, bij automobielbedrijf Jo ten Oever voel je je thuis.

Supersnelle service

Auto wilde niet starten, monteur stond binnen 20min voor mijn deur. Supersnelle service!

Prima service en snelle zeer correcte afhandeling

Er werd meteen op korte termijn een afspraak gemaakt en tijdig geïnformeerd m.b.t. meerwerk. Leenauto werd direct zonder te vragen aangeboden. Kan Automobielbedrijf Jo ten Oever aan iedereen aanbevelen.

Geweldige service

Super service en fijn personeel

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth