Gewoon uitstekend zoals gewend

Geweldige garage. Positief en vriendelijk personeel . Vakkundig . Mag Kerres zich eens een voorbeeld van nemen.

Perfecte service

Altijd goed, goeie communicatie en duidelijke afspraken

Boven zegt alles...

Zeer klantgericht en vriendelijk

Onze ervaringen met Ten Oever zijn altijd heel positief. Staan altijd klaar. Helpen ons altijd heel correct. Ga vooral zo door

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk zijn we weer uitstekend geholpen. Onderhoud is snel en vakkundig uitgevoerd. We zijn al jaren klant en zijn eigenlijk niet anders gewend.

Prettig geholpen beurt goed uitgevoerd

Gewoon goed

Snel en correct geholpen zeer te vrede.

heel tevreden

je wordt als klant heel vriendelyk en accuraat behandeld

Zeer correct geholpen

Gebeld om toestemming voor meerwerk (accu vervangen). Vriendelijke service.

Bandenwissel bijna net zo snel als tijdens de F1

Prima en vriendelijk geholpen

Op het laatste moment mijn APK-afspraak moeten annuleren. Dat was geen probleem. Een week later nieuwe afspraak gemaakt. Ik kon een dag later terecht. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, kon wachten een 'lounche-hoekje', er werd koffie aangeboden en ik heb in totaal 35 min. gewacht op alles wat gedaan moest worden. Prima.

Positieve ervaring

Probleem zeer netjes doorverwezen. Goede communicatie en goed meedenken met situatie. Een aanrader.

Heel goed

Goede medewerkers en altijd goede service

goed, adequaat en vriendelijk geholpen

van afspraak tot service alles OK

Zoals altijd heel goed geholpen.

Ben heel tevreden met deze geweldige garage. Ook fijne medewerkers, altijd heel vriendelijk en zeker ook vakmensen.

Heel goed

Werd heel goed gehulpen hoop dat het zo blijft . Ben er al 40 jaar klant en altijd zeer te vrede .

Lekkere koffie

top

Altijd prima service!

Geweldige en correcte service.

Vriendelijk bekwaam personeel

Zeer goed.

Zeer goede bediening houden zich aan hun afspraken.

We zijn op een fantastische wijze benaderd! Chapeau!

We werden op een hartelijke wijze ontvangen en uitstekend geadviseerd. We werden prima begeleid en geïnstrueerd. We bevelen Automobielbedrijf Jo ten Oever ten zeerste aan. Hartelijk dank!

Ken denk ik nergens beter.

Zeer tevreden!

Zeer vriendelijke ontvangst voor de proefrit van een occasion. Na aankoop is deze perfect afgeleverd waarbij alle tijd is genomen om alles uit te leggen. Ook nog een leuke attentie cadeau gekregen. Al met al een hele prettige ervaring.

Goede aut zaak

Zeer goed bedrijf wordt goed voorbereid voor een auto te kopen. Die ervaring was zeer goed.

Alles perfect geregeld zoals altijd

Zie boven

Thermiekstraat 10