Altijd vriendelijk en behulpzaam en zeer goede service.
Tot nu toe positief
Al jaren mijn garage. Prima service en ook meedenken waar nodig. Zonder iets op te dringen. Ben zeer tevreden.
Al jaren goeie service en het geeft altijd een vetrouwbaar gevoel!
Goede adviezen. Correct in tijd afspraken nakomen. Netjes en betrouwbaar.
Klantvriendelijk, deskundig en duidelijk
Al 30 jaar klant en altijd goed
Fijn bedrijf. Vriendelijk, vak bekwaam en goede afhandeling.
In de jaren dat onze KIA, gekocht bij Vakgarage Jo ten Oever, ook steeds voor de onderhoudsbeurten, zomer/winter wielenwissels en APK keuringen in deze garage komt, kan ik zeer positief oordelen.
zeer goed
Altijd duidelijk over te verwachten kosten. Koffie staat klaar en prettig klantencontact
bespreken alles vooraf met klant
Alles goed verlopen en vriendelijk personeel gemakkelijk in omgang
Goede service, duidelijke uitleg en afspraak over kosten.
Altijd tevreden
Vriendelijk, deskundig, behulpzaam
Fijne service en eerlijke advies bij de aankoop van mijn Kia Picanto!
Positief,
vriendelijke en deskundige medewerkers
Vriendelijk personeel
Snel en eerlijk geholpen
Prima!
Garage,die een eerlijk en betrouwbaar advies geeft. Ben heel tevreden over hun service. Heb er een occasion gekocht en ben er zeer tevreden over. Een volgende occasion? Weer bij Ten Oever!
Heel tevreden