Slechte auto gekocht

Vorig jaar juni een kia sorento gekocht. Verkoop was snel gesloten. Op terug weg blijkt de airco niet te werken. Direct bij thuis komst over gebeld. Na enige discussie kon ik langs komen. Na paar weken wachten is deze kosteloos gemaakt. Paar weken verder begint de auto te stoten. Direct naar kia dealer gebracht. Conclusie:versnellingsbak kapot. Op eigen kosten auto terug gebracht naar van baalen. Een leenauto kon ik niet krijgen maar wel huren. Na 5 weken zonder auto gezeten te hebben en na enig aandringen kon ik de laatste week een leenauto krijgen. Auto is vervolgens thuis afgeleverd en zou volledig gereviseerd zijn . Nog geen 4 maanden verder krijgt de auto dezelfde problemen. Nu naar een andere garage gebracht waar blijkt dat de versnellingsbak weer kapot is. Uit diagnose blijkt dat de bak zeer slecht gemaakt was. Deze moet nu weer opnieuw gemaakt worden voor enkele duizenden euro's.

tevreden

goed...

Klantgericht en klantvriendelijk

Er word altijd meegedacht. Zowel met onderdelen/onderhoud als prijs

Klantvriendelijk bedrijf met heel scherp geprijsde auto's.

Van baalen is een heel fijn bedrijf om een auto te kopen. Zeer vriendelijk verkoop team en ze hebben ons voor de 2e keer aan een goede mooie auto geholpen.

Alles volgens afspraak gedaan Vriendelijk en vakkundig geholpen

Goede en eerlijke service

Ik kom al sinds 2010 bij autobedrijf van Baalen, voorheen Karst en van Baalen. Perfecte service en wanneer er onverwachte problemen zijn aan een van de auto's wordt er eerst even over gebeld. Mijn volgende auto koop ik zeker weten bij Matthijs. Vriendelijke groet, HennieA

Al jaren klant

Ze staan altijd meteen voor je klaar.

Ze staan altijd direct klaar en vinden altijd een oplossing.

Goed en klantvriendelijke bedrijf

Ik had mijn auto gebracht om half 9 voor een kleine beurt en apk-keuring. Twee uur later belde het autobedrijf dat de uitlaatpijp lek was en de remblokken ook vervangen moesten worden. De kosten hiervoor noemde hij gelijk. Om 4 uur stuurde het bedrijf een sms en stond mijn auto alweer klaar om opgehaald te worden. Naar mijn emailadres hadden ze gelijk een factuur gestuurd, zodat ik gelijk kon zien waaruit de kosten bestonden.

Goed onderhoud en leveren van goede informatie.

Men geeft duidelijk advies over de te volgen stappen bij het uitvoeren van het onderhoud. Een zeer betrouwbare partner.

Top bedrijf met optimale service

Meerdere auto s gekocht,altijd goeie service Ben zeer tevreden,zeker een aanrader

Altijd uitstekend geholpen.

Word altijd uitstekend geholpen,zeer vriendelijk top.

Mooie zaak. Mooie autos. Deskundig vakmensen

Ik heb gewoon een mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.

Garantie bij gekocht, en alles wat niet helemaal in orde was, is vervangen. Auto is als nieuw. Vriendelijke medewerker

Top service!

Snel en goed geholpen

Ik werd uitstekend geholpen.

Deze week heb ik een nieuwe auto gekocht bij de garage van Baalen, waar ik een vaste klant ben. Ik kreeg een prima advies. En nu ben de eigenares van een mooie fijne auto met automaat. Ik ben er blij mee.

Tja voelde gewoon goed

Geen verkoop praatjes gewoon tot the point en dat geeft duidelijkheid

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Snelle respons, meedenken, veel keuze en nette aflevering

Top garage!!!

Hier mijn auto gekocht. Hele goede service, je kan er altijd terecht en word altijd geholpen met een glimlach. Daarom blijf ik trouw mijn beurten doen vanuit Amsterdam.

Super goeie garage

Hele aardige verkoper (Mathijs) zijn erg blij met onze auto. Jeep Wrangler sport

Goede service en echte vakmensen in dienst !

Bus gebracht die niet starte, professioneel en goed gemaakt. Netjes bericht wanneer hij klaar stond. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Perfecte service en alles volgens afspraak Nette werkplaats en vriendelijk personeel

Zoals het hoort

Ik ben erg vriendelijk geholpen bij het kopen van mijn nieuwe auto daarnaast zijn de afspraken die wij hadden gemaakt goed nagekomen.

Prima geholpen

Alles werd goed uitgelegd door de verkoper van de auto

De beste service!

Sinds wij onze auto hebben gekocht bij Van Baalen, maken we daar ook standaard de afspraken voor de apk’s en de beurtjes. Het personeel is super vriendelijk! En zou iedereen dit bedrijf aanraden!