4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben praktisch opgegroeid met de heren en ze hebben mij nog nooit in de kou laten staan. Top service zoals deze komt weinig meer voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb 07 02 2015 een Hyundai iX 20 gekocht .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben in de loop der jaren 2 nieuwe auto\'s bij Burgering gekocht. Ook voor service en onderhoud komen wij hier al jaren, en zijn zeer tevreden. Geen kosten die eigenlijk niet nodig zijn en niet gelijk met een rekening klaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een nieuwe auto bij dit bedrijf gekocht. De service is perfect en je word hier op een geweldige manier geholpen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen wat ik dus ook doe bij iedereen. De persoonlijke benadering van het personeel is geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een auto bedrijf waar je als klant ook echt klant bent. Deskundig geholpen vriendelijk en altijd met een glimlach. Ben er al jaren klant en nog steeds zeer tevreden voor mij geen ander auto bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijn garage bedrijf waar je met aandacht geholpen wordt. Top Mannen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Brink 6