Heel flexibel en klantgericht

APK was verlopen. Maar kon direct afspraak op dezelfde dag maken. Heel snel geregeld allemaal

Beter en vriendelijker is niet mogelijk

Correct behandeling redelijk prijzen

Fantastische service

We hebben in korte tijd twee auto’s gekocht. De heren hebben fantastische service zijn altijd behulpzaam als je ze nodig hebt. Het vertrouwen is super groot dat dat is een heel fijn gevoel. Ik raad iedereen aan als je een mooie auto wil kijken bij Burgering . Succes heren met jullie goeie werk en service.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Fijne garage

Kom hier al jaren , goede afspraken me te maken .vriendelijk mensen en goede service.

Uitstekende service

Ik ben zeer te vrede over het bedrijf.

Ik ben al jaren klant en altijd heel tevreden

Marco en Leo Burgering zijn heel vriendelijk en het onderhoud van de auto wordt keurig uitgevoerd.

Persooijke en eerlijke garage

Altijd eerlijke en betrouwbare informatie. Weten waar ze het over hebben, en vooral persoonlijk contact.

geweldig

Bij autobedrijf Burgering staat klantgericht denken en service heel hoog in het vandel. Top bedrijf

Uitstekende service en betrouwbaar.

Inmiddels al een aantal jaar klant. Altijd vriendelijk, geen poespas, goed onderhoud en heldere afspraken. Ik ben zeer tevreden!

Prima service en deskundig

Zeer kundig personeel en prima en snelle service. Nemen contact op, voor akkoord, als de kosten meer zijn dan verwacht. Hebben defect onderdeel bewaard om te kunnen laten zien wat er aan mankeerde.

Geen onaangename verrassingen

Standaard onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Netjes alles weer nagekeken en update van de navigatie. En altijd welkom

Altijd goed!

Echt een fijne betrouwbare garage. Goed advies, super behulpzaam en erg klantvriendelijk. Al jaren trouwe en tevreden klant!

Hele fijne garage

Hele fijne garage, vriendelijk personeel. Denken met je mee en je kunt er snel terecht.

Persoonlijk, vriendelijk en professioneel

persoonlijk, vriendelijk en goede kwaliteit.

Deskundig en vriendelijk

Netjes geholpen en duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden. Ook niet duur.

Ik heb blind vertrouwen in dit bedrijf

De aankoop van de hyundai i20 en afwikkeling verliep zoals alles in de afgelopen 8 jaar dat ik klant ben vlekkeloos. Wat een pracht zaak en fijne sympathieke mensen om zaken mee te doen. Top

Uiterst deskundig en klantvriendelijk

" even " lampje verwisselen gaat zonder afspraak tussen de bedrijven door !!

Helemaal goed

Goed geholpen

Perfecte service!

Hele fijne garage, bellen netjes met offerte en denken met je mee.

Het kan niet beter.

De afspraak snel gemaakt. Omdat we op afstand wonen snel begonnen en auto stond bij terugkomst al weer te wachten

Duidelijke en eerlijke communicatie. Prijstechnisch prima.

Altijd goede service

Vanaf 1990 vaste klant, geen slechte ervaringen.

Super service

Mijn auto is nagekeken. Super geholpen. Vriendelijke mensen.

Prima!

We komen al heel lang bij deze garage, eerst bij de vader en nu bij zijn beide zonen. Dat schept een band. Het zijn prettige mannen, de auto wordt goed onderhouden en nagekeken en je hebt nooit de indruk dat je teveel moet betalen.

Brink 6

1947KV Beverwijk