Ik was geïnteresseerd in de aankoop van een Renault Kangoo uit 2010. Aangezien ik ruim 250 km van Winsum afwoon, wilde ik graag bevestiging over de staat van het voertuig. Tijdens een telefonisch gesprek met verkoper Kees werd aangegeven dat de distributieriem vervangen zou worden en de auto een nieuwe APK kreeg. Op de foto's leek het een heel nette auto en dit werd bevestigd door Kees. "Als u de auto ziet zult u er verliefd op worden, dat weet ik zeker, hij ziet er op basis van zijn leeftijd en km's heel mooi uit. Ik zie ze niet zo vaak in deze staat. En laat ik eerlijk zijn, er zit een klein deukje op de achterklep". Op basis van de reviews en het verhaal van Kees toch maar de hele reis gemaakt. Bij inspectie van het voertuig bleek er veel meer aan te mankeren. Op meerdere plekken waren kleine deukjes, was de lak aangetast (Craquelé op de motorkap), waren een raamsponning en een deurrail door corrosie aangetast en stond de auto op 3 verschillende soorten banden. Daarnaast werkte de airco niet naar behoren. Maar nóg erger, op meerdere plekken was de lak compleet van het dak af (chemische reactie/vogelpoep?). Toen ik Kees met deze waarnemingen confronteerde gaf hij aan dat hij dit niet eerder gezien had, ondanks dat het voertuig uitgebreid gewassen en gepoetst was. Hij kwam niet verder dan sorry en excuses en bleef volhouden dat het een nette auto was voor zijn leeftijd en km's. Ik snap dat als je een auto op leeftijd koopt, deze gebruiksporen heeft, maar wees daar dan eerlijk over in een telefonisch gesprek. Nu laat je een potentiele koper veel tijd en kosten maken, terwijl je hem eigenlijk om te tuin leidt. In hun bedrijfsslogan staat: "Geen verrassingen, betrouwbaarheid en vakkundig; ervaar het zelf!" "Welnu ik heb het nu zélf ervaren: ze reageren slecht op mails, de staat van deze auto was écht een onaangename verrassing. Betrouwbaarheid is ver te zoeken, immers eerlijke voorlichting hoort daarbij en deze handelswijze is niet vakkundig.
Goedemorgen Paul uit Varsseveld. Erg jammer dat het allemaal zo is gelopen met de Renault onze excuses daarvoor het is zeker niet de bedoeling dat dit gebeurd, ik heb de auto vanmorgen zelf even bekeken en er zijn inderdaad wat punten aan de auto wat Kees beter had kunnen omschrijven maar het blijft natuurlijk wel een auto die 11 jaar oud is en 147000 km heeft gelopen en dan kun je natuurlijk geen nieuwe auto verwachten maar het feit blijft dat Kees de auto niet goed heeft omschreven, dus ik begrijp dat je dan erg teleurgesteld bent als je zo lang in de trein hebt gezeten, nogmaals mijn excuses. Eventueel willen wij de reiskosten wel vergoeden dan hoor ik dat graag. Hartelijke groet Jelle Boersma.
Heb hier beide auto's in onderhoud, altijd fijn geholpen met een zeldzame klantgerichtheid, ze begrijpen wat ik wil. Ben je opzoek naar een Garage die je auto behandeld zoals het hoort zit je hier goed. Zo hebben ze bij een oliebeurtje ook even het batterijtje van de afstandsbediening vervangen en ander vloeistoffen bijgevuld. Bij het kiezen van banden krijg ik goed advies wat bij de auto hoort. Ben je opzoek naar een net door het apkaatje beurt denk ik niet dat je hier moet zijn, maar wil je gewoon het juiste voor je auto, voor een eerlijke prijs dan is Boersma de juiste.
Garage Boersma steunt onze Voedselbank al jarenlang bij het onderhoud van onze bestelauto's. Ze zoeken altijd naar een snelle en goede oplossing, rekening houdend met ons beperkte budget. Bij de aanschaf van de nieuwe Renault bestelbus heeft garage Boersma op een goede wijze meegedacht over de aanschaf.
Zelfs nu ik in de stad woon rijd ik naar m'n ouwe dorp om de kast te laten onderhouden.
Fijn dat je nog steeds klant blijft , altijd van harte welkom
Goede service voor een goede prijs, vriendelijk en hulpbereid.
Ik word altijd snel en correct behandeld. Met vriendelijke groeten Afke
Enige tijd geleden heb ik hier een review geplaatst . Daarin vertelde ik dat ik heel goed was geholpen bij de koop van mijn auto. Wat mij tegen was gevallen: dat ik na een aantal weken na de koop moest betalen voor een afgebroken achterruitwisser. Mijn ziens valt zoiets nog onder de garantie. Dit had ik in de review geschreven. Vrij snel werd er door de baas kontakt met mij opgenomen en ook hij vond het raar dat ik daarvoor moest betalen. Dit was helemaal langs hem heengegaan en hij verontschuldigde zich hiervoor en bood direct aan om het bedrag van de reparatie terug te storten, wat hij ook direct gedaan heeft! Ik vind het heel fijn dat hij dat gedaan heeft dus al met al een dikke pluim voor deze garage!)
gelukkig dat het toch nog goed is gekomen, bij ons gaat er ook weleens wat mis helaas. we hopen dat we u toch tzt weer mogen ontvangen .
Ik heb hier onlangs een auto gekocht en de service was heel goed. Verder kan ik er nog niets over zeggen omdat ik hier nog geen ervaring mee heb. Mijn achterruitwisser moest vlak na de aankoop vervangen worden omdat hij eraf was gevallen doordat hij helemaal af was en er een hele nieuwe in gezet moest worden. Daar moest ik toen rond de 70 euro voor betalen terwijl ik verwacht had dat dat nog onder de garantie van enkele maanden zou vallen maar blijkbaar valt zoiets er niet onder.
Prima garage, klantvriendelijk, goede service. Ook de prijzen lijken zeer redelijk. Heb al 3 tweede hands auto's gekocht bij Boersma. En dat tot volle tevredenheid.
bedankt voor de aanbeveling en wij zijn ook blij met vaste klanten
Auto gekocht voor schoonouders, wat een Vriendelijke mensen!! Goed geholpen en geadviseerd.
Wij hadden een opel astra op internet bij jullie zien staan. Mailtje gestuurd of wij die konden komen bekijken. Mijn vriend en ik er heen gegaan en we vonden de auto gelijk al mooi. Vriendelijke eigenaars en wij blijven zeker klant bij hun. Wij zijn super blij met de opel astra
Bedankt en veel succes met de Opel Astra.
Erg tevreden met hen!
BEDANKT !!!!
snel, zeer klantvriendelijk, betrouwbaar
Bedankt, ook voor het prettige contact met u en uw vrouw en wie weet tot ziens
Via internet op de website van garage Boersma gekomen. Die had een mooie Skoda fabia Scout op LPG staan. Na maandags gebeld te hebben, woensdag 19 augustus naar Winsum gereden om te kijken en eventueel te kopen. Zeer beleefd en netjes ontvangen. De garage eigenaar meldde meteen dat de auto op LPG niet goed liep en dat hij dat voor aflevering zou verhelpen. Na de auto bekeken te hebben en er een stuk mee gereden te hebben besloten de auto te kopen. na wat onderhandelen kreeg ik een hele scherpe prijs en kon ik de auto niet laten staan.En heb ik deze gekocht. Een week later kon ik de auto ophalen, en was het probleem op LPG opgelost. Ook toen het overmaken van het bedrag niet meteen lukte, kon ik rustig even blijven zitten totdat het wel lukte. Kortom een aanrader.
Bedankt , fijn dat deze goede ervaring wilde delen. De lamp zal ik vandaag opsturen :)
Snel en direct geholpen met een spoed reparatie aan de uitlaat.
bedankt voor de aanbeveling en hopelijk tot ziens
Een vertrouwde plek voor het onderhoud van mijn auto. Gekwalificeerd personeel dat weet wat ze moeten doen. Komen hun afspraken na en denken met je mee. Ik ben al jaren een tevreden klant.
bedankt en altijd fijn om je weer te zien
Vriendelijk. Eerlijk. Overleg. Maatwerk. Vakbekwaam.
bedankt voor de goede beoordeling
Prettige monteurs . Ook Boersma zelf en echtgenote zijn vakbekwaam en voor rede vatbaar.
bedankt voor het compliment
Bij een motorstoring werd ik deskundig geadviseerd. Na mijn akkoord werd de auto vakkundig gerepareerd conform de mondelinge aanbieding!
Bedankt voor de aanbeveling en tot de volgende keer
Prettig te woord gestaan. Grote beurt goed uitgevoerd. Duidelijke informatie. Rekening viel mee.
Bedankt Frank en tot ziens
betrouwbaar, deskundige en behulpzame medewerkers
Bedankt voor de beoordeling , ik vind het wel jammer dat we elkaar minder zullen gaan zien. Maar bedankt voor het vertrouwen.
Bedankt voor de beoordeling en fijn dat jullie klant bij ons blijven
Bedankt Cees voor je reaktie en tot de volgende keer .
Goede service aardige mensen!
Bedankt en tot ziens
Goed en soepel en klantvriendelijk.
Bedankt voor jullie reaktie. Top. Goed weekend