Bijzonder fijn!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Ze nemen de tijd, komen zelfverzekerd en betrouwbaar over. Je wordt goed geholpen, de klant is hier nog "koning". Vriendelijk personeel. Leveren prima kwaliteit en goede service! Prachtige zaak, ziet er keurig netjes uit.

Duidelijk en keurig te woord gestaan

Als ik een andere auto zou kopen zal eerst bij jullie gaan kijken. Wij zijn keurig geholpen en ook na het kopen nog keurig geholpen.

Fijn contact, duidelijke afspraken en goede service

Tweedehands Renault Scenic gekocht. We kregen een eerlijke inruilprijs en alle afspraken werden keurig nagekomen.

Fijn team!!

Deskundig onderhoud met een eerlijk advies!!

Prima ervaring

Prettige bedrijf, prettige communicatie, gewoon goed geregeld.

Uitstekend geholpen!

Schouten Stroe doet er alles aan om de klant te ontzorgen. Dankzij hun deskundig advies, doortastend optreden en goede service ben ik voorzien van een goede auto.

Duidelijk

Vriendelijke verkoper Verstand van aangeboden occasie

Echt helder en eerlijke communicatie en behandeling.

Duidelijke informatie. Geen wollige verkooppraatjes. Goede inruilprijs. Prima afhandeling met lekker flesje wijn. Tot slot: keurig bedrijf met aansprekende finishing touch.

Prettig contact gehad

Goed kunnen overleggen ook telefonisch gaf veel vertrouwen . Ook bij aflevering veel aandacht aan besteed.

Net bedrijf

Nog niet eerder een wagen gekocht , dus verder ga ik het ervaren

Netjes geholpen, goede prijs kwaliteit.

Prijs kwaliteit goed. Netjes geholpen. Snel antwoord op email. Deal snel gesloten.

Betrouwbare, klantvriendelijke, service-gerichte garage

Toch een gok om een occasion te kopen bij een 'onbekend' bedrijf. Niet hier. Perfect afgeleverde auto, afspraken worden nagekomen, prettige 'even tussendoor'-service.

geweldig

ik kom al jaren bij dit mooie bedrijf word altijd vriendelijk geholpen en als je een probleem met je auto hebt nemen zij de tijd voor je en als het kan wordt het de zelfde dag opgelost in een woord geweldig kunnen veel auto bedrijven een voorbeeld aan nemen

Goede service. Met fijne mensen

Afspraak gemaakt, of het mogelijk was of ik er kon wachten. Was geen probleem. Uurtje later weer klaar. Genoten van de koffie. Super !!

Topservice!

M.b.v. de wegenwacht werd mijn Tiguan, met gebroken multiriem, vrijdagavond naar Schouten gesleept. Helaas waren er zaterdag geen monteurs aanwezig en werd mijn auto, ondanks hun volle agenda, maandagmiddag vakkundig gerepareerd.

Vertrouwd adres om een auto te kopen

Prettig geholpen en een deskundig aankoop advies.

geweldige service super gastvrij en belangrijkste goud eerlijk !

Werd super vriendelijk ontvangen kon op me gemak kijken naar de auto waar ik voor kwam . Nadat ik wat bedenktijd vroeg omdat ik nogal een twijfelaar ben was dat geen probleem . Toen ik belde dat ik de auto toch wilden hebben stond de verassing klaar hoor. Mijn zojuist aangeschafte auto met een grote strik voor de deur geweldig. Goud eerlijke mensen die echt service gericht zijn en je niet alleen maar iets willen verkopen nogmaals bedankt.

Snel en behulpzaam

Alles keurig geregeld en gedaan maar één minpuntje is dat ze mij hebben weg laten gaan met twee defecte remlichten toch voortaan iets meer controle

Werd prettig geholpen en het probleem aan mijn auto werd deskundig en snel opgelost.

Vriendelijk personeel, waarvan je ziet dat ze hun werk met plezier en aandacht doen.

Geweldig!

Ik ben, vroeg in de ochtend, door een berger van de snelweg afgehaald met een rokende motor. De dichtsbijzijnde garage was Schouten in Stroe. Bij aankomst luisterde een van de medewerkers heel aandachtig naar mij, bekeek de auto en besprak dit met een collega. Zij konden het onderdeel dat vervangen moest worden bezorgen en de auto reparen en boden mij een leenauto aan om naar mijn werk te kunnen rijden. Ik werd er gelijk rustig van. Aan het einde van de dag heb ik mijn auto gerepareerd terug gekregen, betaalde een niet schrikbarend bedrag voor de reparatie en een schijntje voor de leenauto. Een bedrijf met eerlijke en vakkundige werknemers. Fantastische service!

Deskundig, klantvriendelijk

Eerlijk

Deze garage kun je volgens mij vertrouwen. Ik blijf klant!

Vakmensen, betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam

Mensen die hun vak verstaan, betrouwbaar bedrijf, altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede ervaring geweest; klantvriendelijk, goede service en van harte aanbevolen!

Top service

Snelle eerlijke services!