Goede service! Heb de auto gekocht voor internetprijs maar toch een beurtje erbij gehad en wat extra benzine. Ook voor een goede prijs winterbanden erbij gekocht inclusief balanceren en montage.
Goede snelle service voor een goede prijs
Kees is een STER! in het reparen van een ster, je ziet er geen ..... meer van!!! we zijn er super tevreden over dank je wel Kees.
Alles is goed en verzorgt verlopen
Als nieuwe klant binnengekomen en gelijk een vertrouwd adres voor advies over de auto
kan van service en deskundigheid nog niets zeggen,werden keurig behandeld erg vriendelijke verkoper en lijkt mij een zeer betrouwbare garage onze eerste ervaring met dit bedrijf was zeer goed.
Een betrouwbaar bedrijf met gevoel voor mensen.
in de korte tijd dat het autobedrijf in andere handen is overgegaan kunnen wij niet anders dan gunstig oordelen over de voortzetting van de bedrijfsvoering
Vriendelijk, servicegericht bedrijf, niks op aan te merken!
Het is altijd goed geweest. Als er wat is staan ze altijd voor je klaar.(gelukkig kom ik eigelijks alleen maar met de beurten).Het was ideaal op zaterdag voor het verwisselen van banden en winterbeurt.
Zeer positief
Vriendelijk, klantgericht en deskundig.
Onze ervaringen zijn bijzonder plezierig. Prettige, klantgericht contact en goede service is reeds gebleken. Wij hebben er alle vertrouwen in.
Maart dit jaar hebben wij hier een gebruikte auto aan geschaft inclusief een half jaar garantie. De auto doet het erg goed en wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer. Toch bleek, als de auto lang still staat, zoals in de vakantie, dat de accu leeg loopt. Op de eerst volgende werkdag kwam ik hier achter en na een telefoontje werd ik geholpen zodat ik alsnog naar mijn werk kon. Later is dit probleem, een defecte autoradio, kosteloos verholpen. Zeer goede service!
Ik wil nog iets toevoegen aan de revieuw van Martin uit Groningen. Ik was een van die gefrustreerde Groningers die met hem mee was. Ik heb mijn ogen uit gekeken bij autobedrijf Schouten: goed ontvangen met een bakje koffie, mooie showroom en werkplaats, keurige auto\'s en goede service. Een autobedrijf met uitstraling. Zeker toen de jonge jongens de VW Golf nog even op en top gewassen en gepoetst hadden, was onze dag een groot succes geworden. Ik heb autobedrijf Schouten toegevoegd aan mijn favorieten en kijk zeker regelmatig even op de site!
via een omweg kwamen wij terecht bij autobedrijf schouten in stroe. als teleurgestelde groningers kwamen we bij een ander bedrijf vandaan, die ons voor een afgertrapte afgetrapte golf 180 km had laten rijden. maar geluk bij een ongeluk had autobedrijf schouten nog een mooie golf staan. eigenlijk precies wat we zochten. wij waren het ook snel eens over de prijs, en ik had een fantastische golf 4 tdi pasific. wij zijn fantastisch geholpen. dus de 180 km waren het meer dan waard.
Ik heb hele goede ervaringen met autobedrijf Schouten Stroe. Ze zijn alert, snel, hulpvaardig en hebben kennis van zaken. Zowel de aanschaf van een gebruikte auto, als de service voor onderhoud en onderdelen zijn mij goed bevallen.