Goede service!
Heel gastvrij , klant vriendelijk . Goede service .
Goede service en vanaf het begin weer net zo vertrouwd als voorheen
Betrokken,meedenkend, vertrouwd, weet wat de klant wil. Aardige man die HenkJan.
Prima snelle vriendelijke service
Ik ervaar de firma Schouten als een klantvriendelijk bedrijf waar ook vakkennis hoog in het vaandel staat.
Wederom een professionele en serieuze ervaring bij de aanschaf van een occasion. Na een verzoek om uit te kijken naar een bepaald type auto met bepaalde specificaties werd deze na enige tijd gevonden. Bij aflevering opnieuw een bijzonder hartelijke ontvangst en onze \"nieuwe occasion\" stond er spic en span bij. Ik herhaal; Schouten Stroe is een aanrader wanneer u een goede occasion zoekt!
Zeer plezierige ontvangst. Prima aflevering. Persoonlijke en klantvriendelijke benadering.
Ik heb vandaag mijn vierde auto daar gekocht, prima mensen met service hoog in het vaandel. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!!
Fam RINK uit VRIEZENVEEN Direct bij binnenkomst zeer persoonlijk ontvangen.Alles was goed te overleggen,kregen direct een goed gevoel bij de inruil en koop van onze andere auto.In dit bedrijf word je als mens behandeld,en niet als een nummer!!!.Nette garage,goede service!.Ondanks een uurtje van onze woonplaats,hebben we besloten om toch in onderhoud te blijven bij dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader ( SUPER ) 14 juli 2014
Nette garage, zoekopdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Auto is keurig afgeleverd, en gevraagde opties zijn keurig aangebracht, volgens afspraken vooraf.
Prettige ervaring. Auto wordt keurig en zelfs gewassen weer afgeleverd.
een prettig en betrouwbaar bedrijf met een correcte behandeling
Professionele uitstraling, eerlijk en deskundigheid.