Heel fijn geholpen en perfect afgeleverd onze vriendelijke dank daarvoor.
Vriendelijke mensen, correcte afhandeling, eerlijke handel
eerste kennismaking: vriendelijke ontvangst, rustige eige- naar met alle tijd. Tevreden ingeruild,alles mogelijk en bespreekbaar, daarna tevreden weggereden.
Bij Autobedrijf Schouten Stroe \'n auto gekocht, was voor mij een goede en leuke ervaring.
Heel goed geholpen. Erg vriendelijk personeel. Positieve ervaring en met een goed gevoel naar huis met een (voor ons) nieuwe auto :-).
voor inruil geeft men hier een mooie eerlijke prijs. privé auto verkocht aan Schouten ivm auto van de zaak. elders (spijt van) occasion gekocht en hier ingeruild. door grote(dure) reparatie met deze auto is er rekening gehouden met de inruil : SUPER !!! bij panne komt men je en je auto ophalen voor een schappelijke prijs. lampjes of ruitenwissers vervangen: geen wachttijd maar meteen actie; SUPER!!! partner heeft haar auto ook hier in onderhoud.
Hartelijk met koffie ontvangen en na een goed gesprek en een proefrit tot een akkoord gekomen. De aflevering van de auto was heel goed en volgens afspraak. De showroom en werkplaats ziet er zeer verzorgd uit, Vriendelijke mensen die hun best doen om het de koper naar hun zin te maken..H.J. en personeel Bedankt.
Altijd behulpzaam, meedenken, vriendelijk, kortom een garage die wij aan iedereen aanbevelen!
Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen.
Een geweldig mooi bedrijf met wederom goede service en kwaliteit. Bedankt Henk Jan van Loo.
Schouten Stroe beschrijf ik als een zeer professioneel, klantvriendelijk, servicegericht bedrijf. Ik ben vandaag trotse eigenaresse geworden van een MINI. Ik laat het onderhoud van mijn auto in de toekomst bij Schouten doen. Ik vind vertrouwen erg belangrijk en heb in de zoektocht naar mijn auto ervaren dat dit ook bij Schouten hoog in het vaandel staat.
Ontzettend fijn adres om een auto te kopen. Eerlijk advies en daarbij ook nog eens goed meedenkend met de klant, want verrassend genoeg werden we gebeld voor een auto die in ons plaatje paste. Wij zullen jullie zeker aanbevelen en komen terug voor het onderhoud. Ga zo door Henk-Jan!
AANKOOP AUTO GOED NAAR MIJN ZIN EN KEURIG NETJES AFGELEVERD.
Weinig onderhandelingsruimte, maar inruilprijzen liggen daar tegenover scherp. Je krijgt als klant een goed gevoel bij dit bedrijf w.b. vertrouwen in de aankoop, service etc. Als toetje krijg je een emmer met was benodigdheden. De buurman heeft na een tip van me er ook een zgan auto gekocht!
Een goede service zelfs op zaterdag mijn oplaadpunt voor mijn navigatie was stuk en door inventief en geduld hebben ze dit even gratis verholpen waardoor onze tocht vervolgd kon worden
Mijn eerste ervaring is zeer positief! Prima verhouding prijs/kwaliteit en zeer goede service! Klantvriendelijke omgeving.
Goede service en net bedrijf