Uitstekend. Goede service (auto halen/brengen, zelfs gewassen) - duidelijke prijzen - nette behandeling
Super goed geholpen, Fantastische service!
Dit is nog eens een garage van het soort waar je ze niet veel meer van tegenkomt. Zo vertrouwd. Nemen de tijd voor je. Onderhandeling over de auto was strak, Maar bij afleveren zag hij er tot in de puntje zeer netjes uit. Er zat zelfs een nieuwe witte nummerplaat bij voor onze fietsdrager. Pracht bedrijf van harte aanbevolen.
Kom er al 26 jaar. Als er wat is staan ze ook altijd voor je klaar!
Autobedrijf met uitstekende service! Bellen vooraf voor goedkeuring voor extra reparaties. En de auto krijg je gewassen terug na een beurt.
Het ontvangst was altijd zeer vriendelijk. Eigenaar Henk Jan is prettig in de omgang, deskundig en geeft goede adviezen. Echt een bedrijf dat zich op de klant richt en meedenkt. Dat merk je bijv. ook aan hoe de reeds bestaande klanten benaderd worden. Het gaat bij dit bedrijf niet alleen om het verkopen alleen. Complimenten ook aan de rest van het team want voor de aflevering van onze auto is top werk afgeleverd. Zeer tevreden en zeker een bedrijf om nog een keer bij terug te komen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede auto en niet zit te wachten op de standaard verkooppraatjes maar vriendelijk contact en goed advies.
Wederom een hartelijke ontvangst en een uitstekende service bij de winterbanden wissel najaar 2017. Wat toch een fantastisch bedrijf!
Erg prettig en professioneel! Snelle service en mijn auto die ik 2e hands kocht zag er als nieuw uit! Deze garage is zeker een aanrader👍🏻👍🏻
Goed en snel. Overlegt alles netjes en stel de kosten goed voor
Een bedrijf die de afspraken nakomt, en die bij eventuele problemen de juiste oplossing nakomt.
Zeer vriendelijk, komt afspraken na, heeft verstand van zaken en geeft goede service
Bij dit bedrijf een super mooie 2e hands auto gekocht. Onderhandelingen gingen netjes en gemoedelijk. Helaas aan het eind van de garantie pech gekregen met de auto in het buitenland. Henk-Jan heeft alles geregeld tot het terughalen van de auto aan toe ( waar de ANWB ons in de steek liet) Helaas bleek het een hele dure reparatie te zijn. Henk-Jan heeft alles geregeld en in orde gemaakt zonder 1 cent in rekening te brengen. Dit is nog een bedrijf waar de klant koning is, helaas een zeldzaamheid aan het worden. Ondanks dat dit bedrijf voor ons 130 km ver weg zit kom ik hier zeker weer terug bij een volgende aanschaf van een auto. Echt een superbedrijf waar de klant nummer 1 staat. Een absolute aanrader!
mijn ervaring is dat het vriendelijke mensen zijn die echt naar je luisteren en niet te beroerd zijn als je met een probleempje komt om je even te helpen zij doen wat ze zeggen in mijn ogen zijn er nog veel garages die daar een voorbeeld aan kunnen nemen
We waren op zoek naar een specifieke auto en deze gevonden via internet bij Schouten Stroe. Wonen zelf 120 km van Stroe af. Maar de onderhandelingen die op afstand gebeurde verliepen netjes en correct . Auto gekocht en opgehaald in Stroe, de auto werd erg netjes afgeleverd Helaas ging er iets kapot wat eigenlijk niet onder de Bovag garantie hoeft te vallen, maar Schouten heeft dit netjes op hun kosten gerepareerd. Ondanks de afstand gaan we bij een volgende auto eerst hier weer kijken. Steekwoorden: -Familie bedrijf -betrouwbaar eerlijk -komen hun afspraken na -Hier voel je je nog echt klant, Service met hoofdletter S -Aanrader Henk-Jan, bedankt voor de service.
Heel correct geholpen aan een bijna nwe Toyota, ontbrekende hoofdsteunen worden zonder discussie nageleverd, top! Komt op mij heel betrouwbaar over.
Andere auto gekocht, en super goed geholpen. Goede inruilprijs voor mijn oude auto en de nieuwe werd keurig volgens alle afspraken geleverd. Zeer vriendelijk personeel!!
Vriendelijk en begripvol
Altijd vakkundig en vriendelijk! Prachtige deals. Inmiddels ruim twee jaar trouwe klant en hoop dat nog jaren te blijven.