Jonge gebruikte auto gekocht. Beetje pech gehad 2 weken na aflevering, deze was niet te voorspellen. Heel netjes en snel opgelost.
een heel goed bedrijf aandacht voor de klanten en heel vriendelijk.
De auto ziet er weer tip top uit! De persoonlijke aandacht is zoals altijd weer top!
zeer vriendelijk en gastvrij straalt meteen al veel vertrouwen uit met een professionele houding. dienstverlenend.
Na een eenzijdig ongeval van mij door gladheid, is mijn Fiat 500 total loss. lag ondersteboven in een sloot. Gelukkig zelf geen letsel. Nadat ik de garage gebeld had waren de heren er met 10 minuten. Maar konden niets doen. Dit was werk voor de berging. Henk Jan zei laat de auto maar naar ons brengen dan krijg je wel een leenauto mee. Meedenken en meeleven. TOP. Bij de garage aangekomen heb ik met HJ besproken dat hij voor mij een andere auto mag gaan zoeken. Om dit alles te vergeten en een plekje te geven ben ik toch op wintersport geweest. In deze periode heeft HJ een Fiat 500 gevonden die aan mijn wensen voldeed. Een paar fotootjes via de app gekregen en de auto op deze manier gekocht. HJ had hem al bij het poetsbedrijf vanuit gaande dat ik deze auto ga kopen. Klopt, dit heet expertise en wederzijds vertrouwen. Hier kun je zaken mee doen. Top. Auto vandaag opgehaald en het heeft mijn verwachting ver ver overtroffen. Dame en heren hartelijk bedankt.
Bij dit autobedrijf weten ze nog wat service is! Betrouwbaar, degelijk en zeer redelijke prijzen.
Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.
Heel prettig, je merkt dat het een familiebedrijf is met veel ervaring. Goede service en ik krijg het gevoel dat ze het oprecht belangrijk vinden dat je blij met je aankoop de deur uitgaat. Ik kreeg meteen al een goed gevoel bij het eerste bezoek qua vertrouwen.
Nette Fiat Doblo gekocht, aflevering naar volle tevredenheid. Bedrijf met ontspannen, no-nonsensinstelling. Vind ik wel prettig. Vond nog iemand voor mijn 30jarige inruiler! Ik onthoud dit adres.
Ik kan iedereen advies geven om hier je wagen te laten maken dan wel laten keuren. Goeie service en duidelijk in wat er moet gebeuren en welke kosten daar bij komen.
Goede ontvangst fijne mensen om zaken mee te doen
Prima bedrijf, aardig en behulpzaam personeel. Kennis van zaken en oplettende monteurs!
dit is een autobedrijf die weet hoe het moet de ontvangst/afspraken/levering in een woord geweldig dit bedrijf heeft de service met een grote S daar kan menig grote ( merk ) dealer nog een puntje aan zuigen
Een goede ervaring. Zorgde ervoor dat mijn auto in zeer goede staat geleverd werd.
Autobedrijf Schouten heeft een persoonlijke benadering en heeft een open en eerlijk karakter. Je wordt er snel en goed behandeld.
Eerlijk en betrouwbaar. En erg gastvrij
prima, goede service
Na een auto op internet gezien te hebben zijn we ondanks de afstand gaan kijken. Goed ontvangst en de auto gekocht. Bij aflevering was alles keurig en volgens afspraak geregeld. Echt een bedrijf zonder praatjes maar echte service.