Uitstekend.

Keurig netjes behandeld, eerlijke prijs, aflevering tot in de puntjes, zelfs even een nieuwe witte plaat erbij. Net dat stapje extra die je mist bij een ander vonden we hier wel. Het aanbevelen waard!

Tevreden

Zeer tevreden over de afhandelingen en communicatie. Zeer nette auto’s op voorraad !!

Samen met auto Schouten een andere auto gezocht. Het contact heb ik als open en eerlijk ervaren. Juist omdat ik niet meer dan een gebruiker ben vind ik goed contact heel belangrijk. We zijn blij met het resultaat en zullen bij Schouten zeker klant blijven

Vriendelijk geholpen,alleen de rekening achteraf betalen zijn wij niet gewend vanuit Amsterdam

De mail kwam in de spam terecht en als je op de link klikt is er een ander bankrekeningnummer als op de bon beetje verwarrend.

Eerlijk en kundig.

Ik zie dat ik nog helemaal geen recensie heb geschreven na aankoop van onze auto in april bij Schouten. hierbij alsnog. We zijn uiterst vriendelijk te woord gestaan door dhr van Loo. Nam de tijd voor ons. Dacht mee. Ik was voorbereid om me helemaal schrap te zetten tegen verkooppraatjes en dergelijke maar dat hoefde dus helemaal niet. ☺️ Enkele dagen later had de auto een afleverbeurt gehad en konden we hem halen. Een flesje wijn met een foto van onze nieuwe auto erop kregen we mee. (Die hebben we afgelopen weekend opengetrokken en was heerlijk.) Ik ben heel blij dat ik mijn auto bij Schouten heb gekocht, voor de volgende rij ik ook weer graag een uurtje om.

Correct en naar verwachting de auto afgeleverd aan ons

Fijne ervaring

Vriendelijk, professioneel en toegankelijk.

Prettig contact. Er wordt meegedacht en niet opdringerig. Betrouwbaar zaken doen. Goede en eerlijke informatie.

Goed geregeld

Betrouwbaar, korte lijntjes met verkoper(s)

Auto aangeschaft, volgens afspraak afgeleverd. Reële prijs voor inruilauto gekregen. Bedrijf is goed bereikbaar, geeft vertrouwen voor de garantieperiode.

Fijn bedrijf, mooie auto's, vriendelijk.

Prachtige auto ontvangen met grote strik eromheen en fles wijn. Gemoedelijk en correcte afhandeling. Dikke aanrader.

Heel fijn autobedrijf

Ik heb een nieuwe polo bij deze garage gekocht en mijn oude ingeleverd. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf, fijne communicatie. Zou het bedrijf zeker aanraden.

geet best

geet best

Prima komen hun woord na . Volgens afspraak word auto opgehaald . Telefoonisch overleg enz .

super geholpen en uitstekende service

Vriendelijke betrouwbare meedenkers

Bij Schouten Stroe denken ze met je mee met betrouwbaar advies en goede service. Degelijk en vertrouwd.

Uitstekende 1e ervaring

Zonder enige ervaring met dit bedrijf, gingen we zonder afspraak op een zaterdag langs, om een 2e hands auto te bekijken. Ondanks de drukte werden we vriendelijk ontvangen en hebben we direct een proefrit kunnen maken. Daarna een eerlijk en open gesprek gevoerd, waarbij wat ruimte was voor onderhandelingen. Na overeenkomst, 1 week later de auto opgehaald. Met een mooie strik op de motorkap stond hij gereed en bij de sleuteloverdracht ontving ik nog een gepersonaliseerd flesje wijn. In mijn ogen best wel bijzonder tegenwoordig, want dat komt niet vaak meer voor. 4 sterren geef ik, omdat ik nog geen ervaring heb met de garantie/service indien die nodig mocht zijn in de toekomst. Gezien de hele 1e ervaring is mijn verwachting dat dit ook wel goed zal zijn.

Pasgeleden bij Schouten garage een auto gekocht

We werden heel vriendelijk ontvangen, contact met verkoper en aflevering ging prima!

Zeer goed en professioneel geholpen

Een zeer mooie auto gekocht met goede service en professionele hulp bij de aanschaf ervan.

Alles kan op eenvoudige manier

Kwamen vrij onverwacht kijken maar konden zonder problemen proefrit maken. Hadden keus uit twee Jeeps, waarvan Goedkoopste plots weg was. Na fijn onderhandelen toch dure gedaan. Super

Keurig geholpen

Fijn dat er niet wordt gezeurd om extra vernieuwingen om extra te verdienen, dat heb ik wel anders meegemaakt. Daarom kan ik ze ook aanbevelen, ze zijn eerlijk.

Goede service, vriendelijk, meedenkend!

Dit bedrijf heeft alles in huis om een eerlijke auto te kopen. Meedenkend, servicegericht en betrouwbaar. Bedankt Reijnard!

Betrouwbaar autobedrijf met het juiste gevoel voor service.

Ik heb hier een paar jaar geleden al eens voor een auto gekeken. Nu 3 jaar later heb ik hier een auto gekocht, nadat ik al meerdere maanden contact had met Reinard over de auto waar ik naar op zoek was. Mijn ervaring is zeer positief, dit is een bedrijf wat met je meedenkt en de service die ze bieden is zoals het hoort te zijn en helemaal volgens verwachting. Hier kun je gerust een auto kopen, het is een betrouwbaar en professioneel bedrijf.

Mooi bedrijf, heel goed geholpen.

Mooi bedrijf, heel goed geholpen.

Altijd goede service

Altijd goede service

Klantvriendelijk. Altijd bereid om mee te denken en geweldige service

Wolweg 45

3776 LN Stroe