Goed, klantgericht en klantvriendelijk geholpen. Verkoper denkt mee en geeft goede tips. Niet opdringerig je voelt je al snel op je gemak in dit bedrijf. Wij zijn blij met de aanschaf van de gebuikte auto van garage Schouten. Top!!
Bij aankoop was het erg druk, maar netjes geholpen. Afspraak om af te halen liep mis. Ben wel geholpen maar had wel een belletje verwacht. Mailtje met wat punten gestuurd (wo iets wat gerepareerd was maar toch niet ok met daarnaast wat beschadiging) maar nog geen reactie. Jammer.
Zeer GOEDDDDDDDDDDDDD
Goede uitleg van de te kopen auto. Ook uitleg van de test rit van de te kopen auto\'s
Zeer klantvriendelijke zijn ze, wordt goed geholpen en goede autobedrijf
eerste reactie ,betrouwbaar adres hebben de intentie het voor de klant goed te doen
Al 8 jaar zeer tevreden met service. Betrouwbaar, eerlijk en heel prettig contact. Een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kunt kopen.
Klein familiebedrijf. Een autobedrijf zoals \"vroeger\" met alle pro\'s. Zeer vriendelijke mensen met oog voor service. Kan nog alleen oordelen over de verkoop. Onderhoud en reparatie moet nog blijken in de toekomst. Heb er alle vertrouwen in.
Erg vriendelijk en goede service. Prettige ervaring
Keurig en net bedrijf, goede uitleg
Proffesioneel, eerlijk en zeer gastvrij!
Goede service, doen wat ze zeggen. Fijne mensen, zeker een aanrader.
ik kan op dit moment alleen oordelen over het inruiltraject van mijn Jeep, de service-ervaring moet nog komen. Mijn gevoel over dit bedrijf is goed vanaf het moment dat ik er binnenstapte. Ze zijn behulpzaam, niet opdringerig, weten waar ze het over hebben en betrouwbaar.
Heeft de auto geleverd en onderhoud deze. TOP service en super vriendelijk en behulpzaam. Een bedrijf dat mee denkt en dat zie je niet meer zo veel.