Super geholpen door de eerlijke behulpzame mensen van Schouten!

Fantastisch geholpen door de mensen van Schouten! Een warm welkom, met alle rust en tijd mag je je ding doen. Zeer vriendelijke mensen met een ‘no-nonsense’ houding. Geen vervelend drukke verkopers, geen gekke trucjes. Ze waren volledig transparant, erg behulpzaam en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Volvo C30, en hebben alle vertrouwen in dat het goed zit. Een absolute aanrader!

Mijn ervaring was dat ik hulp vriendelijk werd geholpen

Ik had hulp nodig om een auto te krijgen en kreeg daarvoor al het informatie die ik nodig had inclusief de hulp ervoor

Autobedrijf Schouten: beleefd, betrokken, betrouwbaar.

Staan altijd klaar, niet alleen voor de grootste beurt, maar ook voor het kleinste detail. Zoeken creatief naar oplossingen en voeren deze deskundig uit. De contacten zijn uiterst plezierig en de bereikbaarheid is groot. Uiteraard komen we er liefst zo weinig mogelijk, maar als het nodig is, komen we er graag!

goed en vriendelijk

Top service en heel klantvriendelijk

Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze leggen ook alles duidelijk uit en nemen hun tijd hiervoor. Ik ben heel tevreden!

Vriendelijke vakkundige mensen hulpvaardig

Klant vriendelijk en heel goed geholpen bij het aankopen van onze nieuwe Kia Sportage

Een hele prettige ontvangst.

Uitstekende service

Uitstekende service en erg vriendelijk personeel!

Een hele fijne autoverkoper!

Wij hebben een heel prettige ervaring met Schouten Stroe. Prettige mensen die ook nog wat extra voor je doen. Hier kun je gerust je auto kopen!

Perfecte service, en meest vriendelijke personeel wat ik heb meegemaakt bij een autodealer

Perfecte zaak, net personeel en vriendelijke service

Vertrouwd en eerlijk bedrijf staat altijd klaar.

Mijn auto is al jaren in onderhoud bij Schouten en altijd perfect uitgevoerd reparaties. Ellende in Spanje, Met Henk Jan gebeld. Bij terugkomst had hij al een afspraak gepland voor bakrevisie en een week een leenauto gratis. Na 60.000 km lager uitgelopen. Een echt goede coulance regeling en weer een week een leenauto gratis. Drie weken terug een auto bij Schouten gekocht. Uiteraard perfecte uitleg, een mooie strik er op en een flesje wijn erbij. Hoog in het vaandel: Persoonlijkheid, Service, Afspraak is afspraak en de koffie staat altijd klaar. Grote reparatie gehad waarbij de auto een week weg was.

Klant vriendelijke service en gedegen

Bij onderhoud en aan em verkoop autos

Accuraat, snel en precies volgens afspraak

Uitstekende service, met een kopje koffie tijdens het wachten.

Uitstekend geholpen

Goede service!!

Top service

Tijdens de eerste afspraak stond de auto gewassen klaar. Vriendelijke verkoper en na een proefrit en onderhandeling de auto gekocht. Toen ik de auto ophaalde stond deze met een mooie strik erom klaar en ze hadden nog wat zaken gecheckt. Enige kleine minpuntje is de niet zo geweldige automaten koffie.

Fijne mensen en erg goed!

Ik heb bij schouten stroe een auto gekocht. Er waren wat complicaties die de afleverdatum steeds verschoof... nu werd ik wel goed op de hoogte gehouden wat er mis was en wanneer ze dachten dat de wagen weer afgeleverd zou kunnen worden! Erg nou contact gehad in die periode! Heel blij met het eind resultaat! Bedankt!

Vriendelijk personeel

Van tevoren contact gehad, auto stond netjes aan de weg klaar voor een proefrit. Auto gekocht, snel en vriendelijk personeel waardoor het allemaal snel afgehandeld was. Kon de auto eigenlijk dezelfde dag al meenemen! Andere dag gekozen en stond de auto bij de ingang met een mooie strik erop, fles wijn gekregen met een print van de nieuwe auto. Topservice!!

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen en geadviseerd met de keuze voor een auto. Alles was goed voorbereid voor onze afspraak en de afhandeling en levering ging uitstekend. Wij zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.

Positief, prima prijs kwaliteit verhouding

Positief, prettige sfeer aangenaam verkoop gesprek. Schappelijke commerciële benadering en voorstel dat reëel overkwam. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Over de service en garantie maak ik me geen zorgen..zoals de auto is afgeleverd is er geen enkele reden om twijfels te hebben.

Zeer klantvriendelijk geholpen

We werden zeer vriendelijk te woord gestaan! We hebben het gevoel dat we nu een auto hebben gekocht waar we weer vele jaren mee vooruit kunnen. Ontzettend leuk om bij het ophalen van de auto een fles wijn te krijgen met daarop een etiket van de aangekochte auto.

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijkheid prima auto. Maar informatie over de auto laat te wensen over. Misschien had ik meer moeten vragen over de auto. Over de vorige eigenaar onderhoudsboekje gaf ook weinig informatie. De facturen ook niet waren gekopieerd hoop niet dat er iets vreemds is. Verders zijn wij goed geholpen. Wij hopen nog veel plezier en veilige kilometers met deze auto te beleven. Met vriendelijke groet Henk en Yvonne

Vriendelijke verkoper,goede service

Goede inruilprijs,vriendelijke behulpzame verkoper!Goede service.

Erg vriendelijk en gemoedelijk

Veel gevoel voor humor

Prima bedrijf.

Zeer vriendelijk ontvangen. Prima auto gekocht. Heb m pas dus hoop dat dat nog een tijd zo blijft.

Vriendelijk en fijn ontvangst bij eerste kennismaking. Zeer mooie auto opgehaald met een grote strik eromheen. Fles rode wijn erbij gekregen waarbij de nieuwe aankoop op het etiket staat afgebeeld, erg leuk detail! Gemoedelijke en correcte afhandeling. Absoluut een dikke aanrader.

Wolweg 45

3776 LN Stroe