Koop al jaren mijn auto bij Jos, goede service en onderhoud. Zelfs nu ik verder weg woon combineer ik de service/onderhoudsbeurt gewoon met familiebezoek!
Een hele nette afwerking,vriendelijke , hulpvaardige monteurs.
Zeer goede ervaring. Ik wordt er altijd netjes behandeld, krijg keurig een leenauto mee als mijn auto in onderhoud staat en afspraken worden nagekomen.
Mooi bedrijf
Super Service!
Zeer mooie en nette werkplaats, auto werd na de onderhoudsbeurt weer keurig gewassen bij mij voor de deur gezet! top!
De medewerkers zijn altijd vriendelijk. Als er ook maar iets mis is met onze auto dan wordt ik altijd direct geholpen (indien mogelijk). Erwordt goed gecommuniceerd over de mogelijke kosten die een reparatie met zich mee brengt. Er is een aparte wachtruimte met zicht op de garagewerkzaamheden, met koffie! De prijs/kwaliteit is prima in orde. Gewoon een prima garage.
Zodra er problemen zijn met de autos hier thuis rijden wij langs het autobedrijf mooren auto. We worden altijd gelijk geholpen en ze proberen et probleem altijd zo snel mogelijk op te lossen. Erg fijn!
Na goed geholpen te zijn bij het kopen van de auto, werd de auto keurig netjes afgeleverd met een jaar garantie, super!
Nadat de auto vakkundig gemaakt was in de zeer nette werkplaats werd de auto weer gewassen en uitgezogen voor de deur gezet, wat een top service!
Als er problemen zijn met mijn auto of onderhoud nodig is word ik altijd binnen een week geholpen. Afspraken verlopen altijd netjes en krijg mijn auto terug volgens afspraak met de chef werkplaats. Er staat altijd een leenauto voor mij klaar en bij het ophalen van mijn auto word mijn auto altijd gewassen. Top service jongens en ga zo door!
De service top is. De klantvriendelijkheid geweldig is. De klantgerichtheid bijzonder is.
het een goed bedrijf is en altijd vriendelijk wordt geholpen
De service heel erg goed is.
Zij een heel goede service geven en erg behulpzaam zijn.
Jos altijd voor mij klaar staat ook s avonds en de beste service geeft heb niet eerder zo goede service gehad
ze goed en klantvriendelijk zijn , snelle service. en zoals ze zelf zeggen aan het einde van dit feestje wassen ze de auto en brengen hem thuis. by problemen geen gezeik over een evt leenauto. pryzen ook niet te duur.
ik altijd vriendelijk wordt te woord wordt gestaan en goed geholpen
Ze nooit nee verkopen en altijd voor je klaar staan met hun vakkundige service
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen