Geachte Lezre, Ik wil echt een lans breken voor dit autobedrijf. Ik zelf kom uit Leimuiden maar door de service, deskundigheid en prijskwaliteitsverhouding heb ik daar al 5 aut\'s gekocht de afgelopen 18 jaar in Roelofarendsveen. Zolang ik daar klant ben is er op dezelfde manier gehandeld, gerepareerd en service verleend. Dik ook ondanks dat dhr Mooren ook diverse, al is het wel weinig wat overigens ook al iets zegt, personeelswiselingen heeft gehad.
Een goede service en maken tijd voor je als je iets aan de auto mankeert word je goed en snel geholpen. Als je moet wachten bieden ze je een kopje koffie aan.
In 1 woord geweldig. Begripvol, vriendelijk en denken met je mee. Staan altijd voor je klaar en bieden waar mogelijk direct hulp.
Super als er problemen zijn worden die zeer goed opgelost
Niet alleen service met kopen, maar ook daarna. Ze komen na wat ze beloofd hebben, en na de keuring komt de auto gewassen weer thuis.
Zeer nette en vriendelijke garage
prettig, professionele werkplaats.
Goed, deskundig en klantgericht ook buiten kantooruren.
Ik ben bij Mooren auto\'s gekomen voor een second opinion. Mijn auto moest bij een andere garage voor 1500 euro gerepareerd worden. Navraag bij Mooren werd het 50 euro. We zijn inmiddels 5 jaar klant en ik ben helemaal blij met de service en vooral het vertrouwen wat niet geschaat wordt.
Goede service, aardige mensen. Kortom gewoon een goed bedrijf.
Mooren Auto is een top bedrijf! Je kunt altijd bij ze terecht met een vraag, in oktober ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Heb toen een mail gestuurd naar de eigenaar of hij nog een leuke auto had staan. Kreeg binnen een uur reactie terug dat hij misschien wel wat voor me had staan, dus kon wel even een proefrit komen maken. Ben er direct heen gegaan en ja hoor anderhalf uur later had ik een proefrit gemaakt in mijn eigen auto! wat was ik trots! een week later heb ik hem opgehaald. er zaten nieuwe bandjes onder, alles was goed geregeld!
Al jaren lang vakkundigheid, betrouwbaar, heeeeeeeel service gericht, meedenkend, vriendelijk,kort gezegd TOP!!!!!!!!! Bij keuze reden van bezoek kan maar 1 regel gebruikt worden, maar wij gaan naar Mooren Auto voor APK , onderhoud, wasstraat, reparatie, aanschaf nieuwe/gebruikte auto.
Wij beiden hebben bij Mooren Auto onze auto\'s gekocht en ze zijn daar ook al vele jaren in onderhoud. De service die zij verlenen hebben wij niet eerder bij andere garage\'s meegemaakt. De rekeningen vallen altijd mee en bij reparatie/onderhoud zijn ze zeer secuur. Daarnaast zijn de eigenaar en zijn personeel bijzonder vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Volgens ons is dit het beste autobedrijf die je maar kunt wensen!
Mooren is al jaren onze vakgarage en zijn altijd erg tevreden over hun service en diensten!
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen