Altijd goede service, maakt niet uit wanneer je binnenkomt. Als het maar even kan helpen ze je direct. Laatst nog: mechanisme raam kapot: huurauto mee en na een paar uurtjes ophalen. Gestofzuigd en gewassen, ook dat nog. Enne...in 2010 in de winterse Sinterklaastijd, deze hulpklaas gratis voorzien van sneeuwkettingen. Kon \'ie toch nog op pad!
BIJ AUTO MOOREN IS HET PERSONEEL ERG VRIEDELIJK EN ZE HELPEN JE ALTIJD ,OOK AL KOM JE TUSSENDOOR ZE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR ,DAN KAN JE EVEN EEN BAKJE KOFFIE NEMEN EN JE AUTO WORDT GEREPAREERD OOK KRIJG JE ALTIJD EEN LEENAUTO MEE. ALLES IN DE GARAGE ZIET ER SCHOON EN VERZORGD UIT DE SERVICE IS TOP BIJ AUTO MOOREN ,HET IS IEDEREEN AAN TE BEVELEN
Altijd vriendelijk te woord gestaan, goede service, kan altijd langs komen en indien mogelijk wordt het probleem direct verholpen. Lekkere koffie, zeer schone werkplaats.
Geweldig bedrijf waar de service en deskundigheid altijd op nummer 1 staat!
vooral de klantvriendelijkheid van het bedrijf waardeer ik enorm de afspraken die ze altijd nakomen,en als dat niet het geval is dan bellen ze altijd op. ik waardeer ook dat de auto die gerepareerd is altijd door de wasstraat gaat.
Mijn Moeder en ik (Fam. Opdam) zijn vandaag bij jullie in de garage geweest, voor een kleine storing in de electronica, van haar in augustus aangeschafte Nissan Micra. Het werd keurig (gratis) verholpen, terwijl wij in de kantine een kopje koffie konden pakken. Daar zaten nog meerdere klanten even te wachten en spraken vol lof over Mooren Auto\'s, dat de service goed was en dat je zo netjes geholpen werd. En als je bijvoorbeeld voor de keuring komt of voor een andere reparatie en je auto is vies, dan krijg je hem keurig door de wasstraat gehaald (gratis) weer mee terug. Dit vind ik klasse. Ook viel het ons meteen op dat de werkplaats erg groot was en dat er veel personeel werkte en ook waren er diverse leerlingen aanwezig en de werkplaat was superschoon, mijn complimenten!
mooren auto staat in geval van nood altijd direct klaar om een oplossing voor het gerezen probleem te vinden en ons mobiel te houden het is wat ons betreft een goede garage
Goede sevice, vakkundig personeel, top bedrijf!!!
Je weet direct waar je aan toe bent, eerlijk en betrouwbaar
Heel goede service,en erg behulpzaam
Klantvriendelijk en deskundig
Ik heb hele goede ervaringen met Mooren auto in Roelofarendsveen. Wanneer er wat gerepareerd of vervangen moest worden werd duidelijk gecommuniceerd over de duur en eventuele kosten. Geen verassingen dus. Daarnaast brengen ze na de reparatie je auto netjes thuis. Helemaal top.
Jos Mooren geeft prima adviezen en de service is al jaren top!
Hele goede service, redelijke prijzen, kortom een heel prettig bedrijf om mee samen te werken, zowel voor onze bedrijfswagens als mijn privé auto.
Ik. Ben zeer toespreken over dit bedrijf ik heb nooit klachten en een hele goede sevice
namens ons bedrijf naktuinbouw en div collegas goed tot uitstekend
Super goeie service en gezellig personeel
Gezellig bedrijf en je word altijd heel goed geholpen
De Lasso-Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen