Zeer goede service

Ze denken met je mee om oplossingen te zoeken

Buitengewoon tevreden.

Snel en correct geholpen met het gevoel van klant vriendelijkheid hoog is.

Goed. Snel en persoonlijk geholpen.

Een goed professioneel bedrijf. Er zijn goedkopere. Maar betrouwbaarheid en eerlijkheid is ook wat waard zeker in deze tijd.

Deskundig en vriendelijk personeel, goede service

Al jarenlang een betrouwbare en deskundige garage, waar mijn auto in goede handen is

Wederom prima en accuraat geholpen!

Zeer plezierig

Snel handelen, regelen en je kan altijd terecht voor vragen of kleine dingetjes aan de auto.

Betrouwbaar bedrijf

Kom hier al jaren, prima en betrouwbaar bedrijf.

Goede service en kundig personeel

De mensen achter Ceulen en Co zijn altijd behulpzaam en denken mee hoe een mankement degelijk en zo goedkoop mogelijk kan worden opgelost. Verder zijn ze uitermate kundig.

Prettige mensen !!

Al jaren bij deze garage met goede ervaringen! U kunt hier gerust heengaan met uw automobiel!!

Altijd prima!

Ik kom hier al zo’n 30 jaar bij Ceulen én Ko. Wel es teleurgesteld in mijn auto maar nooit in Ceulen én Ko!

goed.

gewoon goed en Franse auto heeft vakantie.kom zeker weer terug.

Fijne garage met prima service

Heb mijn auto hier al jaren in onderhoud en heb er ook al 2x een occasion gekocht. Fijne persoonlijke garage die altijd eerlijk advies geeft en je niet onnodig op kosten jaagt.

superr!!

gebeld voor defecte airco en kon dezelfde dag terecht. Nu weer lekker coooool. Top service.

Uitstekende service

Wij zijn zeer tevreden, ook over onze nieuwe aankoop en inruil. Al jaren!!

Tot nu toe prima

Service prima meedenken perfekt

toppie

een blijfer

Prima geholpen.

APK en klein onderhoud laten doen. Overzichtelijke klantenbon w.b. de reparatiekosten. Bij uitleg hiervan wordt je altijd vriendelijk en correct te woord gestaan.

Prima garage!

plezierig in de omgang, efficient in afspraken en reparaties, betrouwbaar en : nooit te beroerd om dingen uit te leggen aan een leek (vind ik erg belangrijk!)

Goed geholpen op een persoonlijke manier.

Ik kom er al heel wat jaartjes en ben altijd blij verrast door de manier waarop ik wordt geholpen. Prijs en kwaliteit is uitstekend, maar vooral ook de persoonlijke benadering is zeer prettig

Al jaren mijn garage

Al jaren kom ik bij deze garage voor onderhoud van mijn auto, ik heb nog nooit problemen gehad. Ze informeren altijd op een duidelijke manier wat er aan de auto moet gebeuren en wat dit ongeveer gaat kosten.

Geweldige service.

Voor een APK keuring heb ik niet hoeven wachten. De auto werd meteen nagekeken. Er moesten 2 nieuwe banden geplaatst worden en nog enkele dingen vervangen. Werd meteen gerepareerd.

Uitstekende service

Even langs om wat te checken, onderdeel bestellen en klaar terwijl je wacht …als je bent gebeld om langs te komen.

Goede service,kwaliteit

Betrouwbaar

als van ouds

( dit vragen jullie nu voor de tweede keer ) vrgr

Prima.

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren