Deskundig, kleinschalig en persoonlijk

Wij zijn al jaren vaste klant bij Ceulen en Ko. Door de kleinschaligheid, wordt je als klant gekend, het personeel is deskundig en ervaren, de service is klantgericht en de omgang is prettig.

Deskundig en klantgericht!

Bijna altijd perfectie!

Service is goed

Ervaren, kundig, welwillend.

Ervaren, kundig, welwillend.

Prima service en vakmanschap

geen verdere opmerkingen

Altijd behulpzaam, goede service

Autootje van 2003 wordt nog steeds prima onderhouden. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Super klantvriendelijk en bekwaam

Altijd tevreden bij dit familiebedrijf

Al sinds 1999 naar volle tevredenheid klant bij Ceulen en Ko

Uitstekende service, vakkundige monteurs.

Ik heb recent nog een 208 gekocht bij Ceulen en Co en ben, net als bij het onderhoud van mijn andere voertuigen de afgelopen jaren, weer ontzettend tevreden over de service. Klantvriendelijkheid en vakmanschap Wat mij betreft een betrouwbare garage waar ik altijd met een gerust hart heen ga.

Vlot en goed

Plezierige monteurs, die vlot en goed wek leveren. Fijne garage.

Over de aankoop van een andere auto, advies, service en klantvriendelijkheid. Top!

Behulpzaam, vriendelijk en professioneel!

Er moest nogal wat gebeuren aan mijn auto, fijn dat ik in de tussentijd gebruik kon maken van een leenauto! Blij met de communicatie vanuit het bedrijf over de verwachtte kosten en voortgang. Na een mindere ervaring bij een ander bedrijf, heb ik hier het gevoel gehad dat de auto echt even goed is nagelopen en alles weer naar behoren functioneert. Bedankt!

meedenken, snelle service, betaalbaar

Goede service!

Top bedrijf

Vriendelijk, bekwaam en meedenkend.

De dienstverlening is prettig en accuraat.

Afspraak is afspraak. De aanpak is no nonsense. Er wordt gedaan wat is afgesproken en er wordt niet meer in rekening gebracht dan echt nodig is.

Ondanks drukte konden we toch eerder terecht. Vriendelijk te woord gestaan en professioneel geholpen.

De mensen zijn klantvriendelijk en bekwaam. Ze geven goede service en leveren kwaliteit

Doen hun werk gewoon goed, altijd goede service.

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik kom er al jaren met mijn Citroën C5

Top vakmensen

We komen hier al jaren, echt super tevreden. Joost, Albert en het hele team geven nooit op. Ze hebben altijd een oplossing en werken praktisch en vakkundig. Als wij een nieuwe auto kopen, checken we altijd vooraf of Ceulen en Ko de auto wel in onderhoud kan nemen!

Altijd (klant)vriendelijk.

Als ik bel kan ik vrijwel altijd snel een afspraak maken en helpen ze mij uitstekend. Ook bij het kopen van een andere auto word ik goed geadviseerd en heb ik het idee dat ik een redelijke prijs betaal. Ik ben zéér tevreden. Heel leuk personeel.

betrouwbaar en goede service.

A jarenlang mijn garage. Betrouwbaar door persoonlijk contact, heldere communicatie en goede/snelle service.

Uitstekende service

Fijne kleinschalige en betrouwbare garage!

Klantvriendelijk ,snel. en kundig personeel, Echt een aanrader!!

Fijne garage die meedenkt met hun klanten

In één zin: Het is een fijne garage die meedenkt met hun klanten.

Bovenstreek 19

9731DH Groningen

Over Autobedrijf Ceulen en Ko

Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19). Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen. Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses. Speerpunten van ons bedrijf zijn: Goede en snelle service leveren Met de klant meedenken Persoonlijk contactpersoon Goede kwaliteit leveren