Laden reviews...
172 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten consequent vriendelijke en vakbekwame medewerkers zien. De communicatie is duidelijk en de uitleg helder. De service is betrouwbaar en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Veel klanten kiezen al jaren voor Ceulen & Ko en bevelen hen aan.
Ik ben al jaren klant, sinds kort met mijn Volvo V40. Ik ben altijd zeer tevreden over de geboden service en kwaliteit.
26 June 2026
Gerard
Groningen
Goede service, vlot en betrouwbaar.
23 June 2026
Piet
Groningen
Ceulen en Ko heeft mijn lekke band netjes gerepareerd. Ik kon snel terecht en ben vriendelijk en vakkundig geholpen, bedankt!
20 June 2026
Hendrik
Groningen
Als er wat dringends aan de hand is, vinden ze meestal toch nog een gaatje om er toch even naar te kijken. Dat is gewoon fijn. De service is gewoon erg goed, ze nemen tijd voor je (en belangrijker, voor de auto) en leveren gewoon solide werk af. En de prijzen zijn gewoon redelijk. Goede balans!
16 June 2026
Tim
groningen
Goede afspraken…. Na zoveel jaren nog steeds heel tevreden
16 June 2026
A.J
Meerstad groningen
Wij zijn al 25 jaar klant bij Ceulen en Co en zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Aardige mensen die hun vak goed verstaan en altijd behulpzaam zijn!
28 May 2026
Amadi
Groningen
Ze staan altijd voor je klaar met raad en daad. Al 11 jaar tevreden over hun werk e.d.
28 May 2026
Joep
Klantvriendelijke en vakbekwame mensen
25 May 2026
Gert
Groningen
wat ik zeg zeer tevreden
23 May 2026
Sipke
Groningen
Deskundig advies over het vervangen van onderdelen. Dit omvat ook informatie over welke onderdelen bij de volgende keuring vervangen zullen worden.
22 May 2026
Hermant
Groningen
Ik ben al jarenlang klant bij Ceulen en Ko, zowel voor het aankopen, als het onderhouden van mijn auto. Het contact is prettig en de service is heel goed.
22 May 2026
Jaap
Groningen
Staan altijd voor je klaar ook alis het druk niet de goedkoopste maar wel goed wat natuurlijk erg belangrijk is
21 May 2026
Sandra en Hil
Sauwerd
Acuut probleem direct verholpen.
Anneke
Groningen
Goed uitleg van het onderhoud we zijn tevreden.
Jan
GRONINGEN
Een tijd een motorlampje gehad waar de oorzaak onduidelijk van was, maar ze hebben het toch gevonden! (een defecte temperatuursensor ergens in de motor)
Laura
Groningen
Net weer een geïnteresseerde potentiële klant naar de Bovenstreek gedirigeerd. Hij neemt vast spoedig contact op.
9 May 2026
Menno Rol
Torrox, Málaga
Prima kwaliteit. Niet verder vertellen, krijgen ze het nog drukker
Martin
GRONINGEN
Positieve ervaringen.
Mariet
Groningen
Zoals altijd is met zorg aandacht besteed aan de kleine beurt. Een garage waar je op kunt vertrouwen!
Bert
Nvt
4 May 2026
K.
Groningen
Ik word goed geholpen en de reparaties zijn altijd naar wens
28 April 2026
Henk
Groningen
Al jaren heel tevreden, prettig contact, goede service.
27 April 2026
Winterbanden supersnel gewisseld Flexibel en goed geholpen Zoals altijd
21 April 2026
Pier vd Velde
Drachtstercompagnie
De auto voor keuring gebracht en alles is zeer goed uitgelegd. Een duidelijke prijsopgave voor aanvang werkzaamheden. goede navolging en reparaties naar tevredenheid afgerond.
12 April 2026
Maurice
Groningen
Autobedrijf Ceulen en Ko* is een familiebedrijf, aangesloten bij de BOVAG en gevestigd aan de Bovenstreek (nr19).
Jaap Koster (Ko*) heeft destijds in 1997 samen met Jan Ceulen dit bedrijf opgericht. In 2002 is Jan verder gegaan in de ITC en is Jaap verder gegaan. In 2015 is Joost (oudste zoon) als vennoot in het bedrijf komen werken. Naast twee werknemers en de echtgnote van Jaap werkt ook de jongste zoon mee op de zaterdagen.
Samen zijn we een op goede service gericht bedrijf met persoonlijk contact met onze klanten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door ons te trainen op divers gebied. Ook voor onderhoud aan electrische auto's zijn we gecertificeerd. Naast een moderne werkplaats en goede (uitlees-)apparatuur hebben wij een ruim aanbod van occasions in verschillende prijsklasses.
Speerpunten van ons bedrijf zijn:
Goede en snelle service leveren
Met de klant meedenken
Persoonlijk contactpersoon