Beste service die ik ooit mee heb mogen maken!! Ik heb veel garages meegemaakt in mijn tijd, maar bij Garage van Kruysdijk krijg je echt het gevoel dat ze met je meedenken! Hier ben je meer dan een nummertje. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding geweldig in verhouding. Hier kom ik zeker vaker!
wanneer je ook komt en wie je ook helpt iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam!!!! Je kunt ook merken dat de mensen er met veel plezier werken.
Goed en betrouwbaar
Altijd een prettige en vertrouwde ervaring als ik bij van Kruysdijk ben geweest. Alle auto\'s waarmee ik ooit ben geweets, zijn bekend bij de meeste monteurs. Ze weten waarop ik wel en niet let.
Sympathieke medewerkers, goede sfeer.
Vriendelijk, correct, keurig werk. Betrouwbaar.
Ik ben al een tevreden klant sinds 2002. Mijn vrouw en ik vinden het erg prettig dat er altijd een goed uitleg is en eventuele opties worden aangeboden. Ook wanneer je een keer strand door eigen toedoen, is het fijn dat je geholpen word en dat voor een fractie van de andere hulpdiensten.
vriendelijk en snelle service.
GOED!
Heel klantgericht en klantvriendelijk met een goede service!
TOP!!! Het is een feestje om hier als autoliefhebber te komen. Super aardige, bekwame en gedreven mensen. Zij zijn niet alleen kundig en betaalbaar. Zij snappen de emotie rondom een auto
Topbedrijf. Flexibel en denken altijd mee in oplossingen!
Goede service en vriendelijk.
Komen hier al jaren. Blijven we de komende jaren ook zeker doen. Mensen die hun vak prima verstaan, eerlijke dienstverlening zonder poespas, een garage die voor je klaar staat.
Kort en krachtig Top bedrijf!!!!!
Logtenburg 4
4841 PA Prinsenbeek