4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder vriendelijk en toegewijd bedrijf. Contactpersoon aldaar, John Lammers, heeft mij erg prettig geholpen en dat schept vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend vooruit geholpen toen wij op korte termijn een gebruikte caravan nodig hadden om alsnog op vakantie te kunnen gaan. Bedankt voor de snelle service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de eerste keer dat wij hier gekocht hebben nl een camper ik had niet verwacht dat de klant hier nog zo hoog in het vaandel staat als men dit kan blijven vast houden dan is het een van de betere zaken in de omgeving.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwamen bij toeval langs en kwamen hier de caravan tegen waar we naar op zoek waren. Zijn zeer tevreden over het advies, de aankoop en de service. Kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na onze 5e caravan te hebben gekocht,bij van Horne,kunnen wij nog steeds vertrouwen op een goed en gedegen caravan bedrijf.Service en deskundigheid zijn nog steeds van hoog niveau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

jullie hebben ons prima geholpen door ons op papier een verhuuroptie aan te bieden zodat we toch al met de caravan op vakantie konden gaan dit omdat we die eigenlijk een week voor vertrek pas gekocht hebben een burstner. prima en dank daarvoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige showroom, vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze eerste caravan gekocht bij Tjeu van Horne en we zijn zeer tevreden. Vriendelijke mensen met goede adviezen en prima uitleg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De cijfers die wij hebben gegeven spreken boekdelen. Wij hebben hier zojuist onze tweede nieuwe caravan gekocht. Wij zijn bijzonder te spreken over dit caravanbedrijf in alle opzichten. Zowel service als klantvriendelijkheid.Op grond van onze jarenlange ervaring met dit bedrijf hebben wij bij de aanschaf van onze nieuwe caravan bewust weer voor dit bedrijf gekozen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij mijn vrouw en ik zijn ongelooflijk tevreden over Vanhorne in budel. Wij hebben een occasie caravan gekocht en al onze wensen zijn ingevuld. De service afspraken aflevering alles liep correct. Wij als belgen hebben het in ons eigen land al anders meegemaakt. Vader EN Zoon Vanhorne zijn voor ons mensen van hun woord en vooral klantvriendelijk.Ook wat prijs kwaliteit zijn we zeer tevreden hoe ons caravan werd afgeleverd was klasse de uitleg en zo proper gewoon zeer goed. Van een stel heel de vreden mensen uit belgie Jaak en Maranne Michels Heynen uit Bocholt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel dank aan John Lammers, die in zijn vrije uren ons uitstekend geholpen heeft in de materie waarin ik niet zo inthuis ben.Je merkt aan hem dat hij veel ervaring heeft in het opzetten van voortenten.Hij neemt de tijd voor je als je het niet direkt begrijpt. Hij heeft een aparte manier van uitleggen met daarbij veel humor.Ik houd wel daarvan. Tijd speelt bij hemgeen rol. Hij informeert steeds of ik alles bij kan houden . Hartelijk dank ddaarvoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na enige omzwervingen, op zoek naar een caravan, kwamen wij bij Kampeer Centrum Tjeu van Horne terecht. De wijze waarop wij voorgelicht werden en gedurende het hele aankoopproces begeleid werden, was buitengewoon. Wij moeten zeggen: John is een geweldige verkoper. Of moeten we zeggen: \"een geweldige serviceprovider\" Wij hebben er met plezier een nieuwe caravan gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben in April een mooie 2de hands caravan gekocht en de onze ingeruild en er een eerlijke prijs voor gekregen . Omdat we een caravan gekocht hebben met NL kenteken moet deze nog ingevoerd worden in Belgie en ook dit regelt men bij Van Horn . Wij kunnen dus dit bedrijf van harte aan bevelen Fam Gaethofs uit Belgie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte service bij aflevering van onze nieuwe (gebruikte) camper alles werdt terdege uitgelegd en kleine onvolkomenheden werden direct en vakkundig opgelost.,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig advies, flexibel, meedenken in oplossingen, zeer klantgericht, snel en helder antwoord bij vragen, zeer goede service, brede kennis, nakomen van afspraken, pro actief, hulpvaardig. In 1 woord perfect. John is in mijn optiek een unieke verkoper/adviseur die goud waard is voor het bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn personeel met veel persoonlijke aandacht en alle tijd voor de klant, goed advies en prima shop voor atributen. We voelen ons altijd welkom en er is nooit een vraag te veel of te lastig ze worden altijd goed en eerlijk beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben in 2007 een gebruikte camper gekocht bij Tjeu can Hornbe en zijn op een zeer plezierige manier geholpen door Hein van Tulden. We hebben wat kleine probleempjes gehad die zonder morren naar tevredenheid zijn opgelost. We hebben 7 jaar met veel plezier van onze camper genoten en alle uithoeken van Europa bezocht.De camper heeft zich naast regulier onderhoud uitstekend gehouden.Na 7 jaar werd het tijd voor iets anders. We willen cruisen en overwinteren in warme streken.We hebben de camper na onze laatste reis bij Tjeu gebracht die hem voor ons zou verkopen.We hebben duidelijke afspraken gemaakt met John Lammers die onze camper recent weer heeft verkocht. Al met al alleen positieve ervaringen met dit Brabantse bedrijf. Chapeau

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaringen met fa. van Horne, toevallig ontmoet op een beurs bij ons in Dordrecht. Aardige werknemers die je met een Brabantse gemoedelijkheid benaderen. Je voelt je er meteen thuis. We hebben vorig jaar een nieuwe camper gekocht en enkele kleine defecten in het begin zijn zeer goed door hen verholpen. Uitstekende service ! We komen uit Dordrecht maar zouden absoluut voor een volgende aankoop weer naar van Horne in Budel gaan. En waarom niet 3 keer een 10 in de beoordeling, misschien is er een zaak die nog beter is ??, maar we betwijfelen het.....

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service en goede prijsverhouding goede en gemoedelijke sfeer je wordt altijd zeer goed geholpen en er worden duidelijke afspraken op papier gemaakt en er wordt goed overlegd gepleegd hoe en wat er moet gebeuren . John is eerlijk en helder dat overlegd fijn en hij staat open voor inspiratie en

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Na te lage inruilprijzen bij andere dealers eindelijk een goede inruilprijs voor onze caravan. Door John Lammers en zijn collega\'s zeer goed en deskundig geholpen. Ze nemen er echt de tijd voor. Ook na aankoop van een camper goede afwikkeling van zaken. Is het aanbevelen waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede organisatie met deskundige adviezen. Klantvriendelijk en goede service. Lekker bakje koffie of thee. Veel losse kampeer materialen te koop in de winkel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn door John Lammers steeds uiterst correct en vriendelijk behandeld. De afspraken werden steeds goed nagekomen en ook werd er steeds snel gereageerd op onze vragen en emails. Er werd alle tijd genomen en ook bij de aflevering werd ruimschoots de tijd genomen om alles door te nemen. Ook de ontvangst op het bedrijf was uitermate goed (dus ook door de collega\'s). Er zijn nog wat kleine mankementen geconstateerd maar zo als het er nu naar uit ziet worden ook deze zeer adequaat (en meedenkend met de klant) opgepakt! Kortom: wij zouden dit bedrijf zeer zeker aanbevelen bij anderen.

Meemortel 34

6021 AE Budel