Bij ons eerste bezoek ruime en deskundige uitleg. Vervolgens prima gesprek gehad met als resultaat :koop! van caravan. Fijne ontvangst door fijne mensen, in een fijne zaak. Er is een gemoedelijke sfeer, je voelt je direct op je gemak. Veel succes!
Ik heb een camper gekocht bij Kampeer Centrum Budel in november 2014. Ik ben zeer positief over de ontvangst, behandeling en service van dit bedrijf.
vriendelijk goede service en alle tijd voor de mensen kan niet beter ?
Tijdens onze oriëntatie op een nieuwe of gebruikte caravan zijn we weer in contact gekomen met Kampeer Centrum Budel, een bedrijf waar we vroeger al een caravan in onderhoud hebben gehad. Op een bijzonder plezierige, rustige en kundige manier zijn we in november steeds hartelijk ontvangen door het personeel. De uitleg was formidabel. De uitstekende sfeer binnen het bedrijf proef je als je binnenkomt. Voor vragen kun je altijd terecht, zo is gebleken. Zowel telefonisch als per mail. Een fantastisch bedrijf met \"mensen mensen\" personeel...
Dit bedrijf maar vooral de mensen die daar werken hebben een manier van werken waar je waardering voor moet hebben, je ziet dat bedrijf door hard werken en veel inzet en plezier is op gebouwd. Fijne gasten zijn het! Er is bij aankoop van een kampeermiddel in mijn ogen maar een ding belangrijk en dat is service want zo\'n ding kan je overal kopen, maar als je probleemjes heb dan ondervind je de kwaliteit van een bedrijf en die is hier volop aanwezig. Ik ben een kritische klant maar ik kan niet anders zeggen ga zo door.
Een nieuwe Dethleffs gekocht. Prima adviezen en ook ruim de tijd voor je om de adviezen te geven. Tot op heden super tevreden.
Tevreden over de aankoop. Probleempjes die pas aan het licht kwamen bij gebruik, zijn adequaat zonder enig probleem hersteld. Het betreft hier natuurlijk het hele team van Kampeer Centrum Budel.
Klantvriendelijk familiebedrijf. Heeft alle aandacht voor klanten. Is goed service gericht en geeft de klant een goed gevoel. Geeft ook goede aftersale service.
Wij hebben het prettig ervaren de aankoop van onze camper,zefs toen onze eerste keus niet de juiste was zijn we goed geholpen door John voor een andere. Bij het betreden van de winkel duurde het regelmatig te lang voordat je geholpen werd.
Bij dit bedrijf heeft men passie voor camperen. Hoge mate van deskundigheid en vriendelijkheid. De caravan werd zeer schoon afgeleverd en is uitgebreid aan ons uitgelegd. Ook de prijs van deze gebruikte caravan was goed. Aanrader.
Aankoop tweedehands caravan,hier wordt je als klant zeergoed ontvangen en wordt er alle tijd genomen voor vragen en uitleg
We hebben met de Adriaclub een geweldig technisch weekend gehad. Caravancentrum Budel was dit keer onze gastgever. Ralf en Rianne en iedereen die hier aan meegeholpen heeft hartelijk dank hier voor. Groetjes John en Marianne.
Het bedrijf met ÄDRIA\" hoog in het vaandel. We hebben pas weer een geweldig technisch weekend gehad bij dit bedrijf samen met de ADRIAKAMPEERAUTOCLUB . Ralph en medewerkers hadden weer een prima, interessant programma. Presentaties van Fiat, NKC, brandveiligheid en EHBO. Ook werd de inwendige mens goed verzorgd. Kampeer Centrum Budel bedankt. Bedrijf waarbinnen heel veel ervaring en zeer ervaren personeel aanwezig is. Prima service.
Alle problemen worden uiteindelijk opgelost, mochten die er zijn
Onze ervaringen met het bedrijf zijn meer dan uitstekend. Service is heel goed. Iemand zei ooit tegen ons dat het daarom misschien iets duurder is, maar de rekeningen die wij krijgen zijn altijd redelijk en soms duidelijk lager dan wij verwachtten. Hun benadering is altijd heel persoonlijk, zodat je je al snel thuis voelt onder het altijd aanwezige kopje koffie. Ons advies: ga zo door!!! Ook het technisch weekend van da Adriaclub was zoals we gewend zijn: gezellig, ontspannen, gastvrij enz. Onze complimenten.
Zeer ervaren personeel, die met je mee denkt, en ook met oplossingen komen. Goede servies en advies. Kunnen niet anders zeggen als ga zo door.
Goede en uitgebreide voorlichting. Nemen ruimschoots de tijd voor je. Denken met jouw mee en leveren een goede service. Zeer prettige communicatie. Dit alles ook na de aankoop!!!!
Tien dagen voordat wij op vakantie gingen hebben wij een gebruikte caravan aangeschaft. John Lammers heeft ervoor gezorgd dat wij toch nog met deze caravan op vakantie konden gaan TOP!!. Service en klantvriendelijk staat op een hoog niveau.
Meemortel 34
6021 AE Budel