4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Maken nog echt de tijd voor je vrij. Zeer duidelijk in uitleg en mogelijkheden. Bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen met de koop van een caravan. Alles volgens afspraak afgewerkt en een super service. Deze mensen nemen nog echt de tijd voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ook dit jaar weer prima contact met probleempjes onderweg! Je kunt, waar je ook bent, altijd met camper-problemen op dit bedrijf terugvallen. Ze geven duidelijk raad en denken met je mee, zodat je optimaal en met een gerust hart je reis kunt voortzetten!!! Super!!!!!!!!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf juli 2014 zijn wij klant bij dit geweldige bedrijf dat ook voor 2015/2016 de titel \"Camper/caravanbedrijf van het jaar\" zou moeten ontvangen. Ondanks dat de afstand naar onze woonplaats 175km is zullen wij in de toekomst zeker bij deze dealer blijven komen. Afspraken worden altijd nagekomen, terugbelacties direct opgevolgd. Klachten buiten garantie worden soepel opgelost. Je krijgt hier sterk het idee van: Het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer! Superteam!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf ,goede en duidelijke informatie bij aflevering van een gebruikte caravan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kosten nog moeite zijn gespaard om het ons naar de zin te maken. Ook kleine onvolkomenheden werden snel opgelost. Goed advies waarbij ook gekeken werd naar de beste oplossing voor de klant. het wachten in de shop duurde soms wat lang. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan als een toonbeeld van goed/zakelijk/vriendelijk zaken doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed bedrijf met prima (vakkundige) mensen. ze nemen rustig de tijd alle vragen te beantwoorden. denken mee om tot een goed resultaat te komen en komen hun afspraken na. onze aankoop 5 weken voor onze vakantie werd toch nog voorzien van luifel, airco, mover en een extra serviceluik, en dat in een zeer drukke periode.(dan maar een overuurtje). John en Klaas bedankt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service en zeer bekwame enthousiasten medewerkers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, zoals het moet. Gedegen en vertrouwd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1 woord uitstekend. Prima contact met de verkoper die met veel geduld en kennis van zaken ons te woord stond. Voor ons stond voorop dat de camper die we wilde kopen bij hen in de schowroom stond en dat bleek het geval te zijn. Daarna liepen de onderhandelingen vlot en zakelijk waarbij de verkoper aan mij en mijn vrouw een prima indruk achterliet. Bij een dergelijke investering wil je goed beraden worden en dat gebeurde en ook belangrijk we hadden een goed gevoel bij het bedrijf er was een sfeer van rustig, zakelijk , vriendelijk en attent. Kortom een aanrader voor een ieder die een dergelijke investering gaat doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top, een geweldig bedrijf we zullen het zeker aanbevelen. En wij zijn helemaal vanuit Aalsmeer gekomen.

uitgebreid uitleg, goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uistekende service doen wat ze zeggen. Gewoon een eerlijk contact waarbij het gevoel goed is. Jhon is een topper komt zijn afspraken na. Tot heden een voorbeeld bedrijf. Ik heb een jaar garantie op mijn auto dus hoop ik over eenn jaar weer Zo te kunnen reageren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zéér enthousiast over dit bedrijf. De manier waarop je te woord wordt gestaan, de ontvangst, de tijd die er genomen wordt voor een klant en bovendien de hele sfeer in het bedrijf. Dat is een gevoel. Wij voelen er ons in elk geval helemaal op het juiste adres. Het voelt vertrouwd, \'safe\' en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Afspraken worden nagekomen. Bij problemen wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen die naar ieders tevredenheid is.

• Reden bezoek Onderhoud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate goede service, zeer klantvriendelijk en klantgericht. Absoluut aan te raden. Een aankoop van een camper (in ons geval een nieuwe camper) of caravan is vaak een hele investering, onze ervaring is dat de gedane investering bij kampeercentrum Budel in goede handen is. Ze blijven meedenken in doelgerichte oplossingen.... En er is altijd ruimte voor een kopje koffie inclusief advies en goede raad..... Met een glimlach

Meemortel 34

6021 AE Budel