Fantastische service. We hadden een Mover laten plaatsen door van Horne. Pas toen we op zaterdag 27 mei in Luxemburg aankwamen moest die echt voor het eerst werken. Daarvoor thuis ging het om stukjes van 1meter. De accu bleek niet in staat om de caravan over een afstand verder dan die meter te verplaatsen. Van Horne gebeld en de situatie uitgelegd. Zij twijfelden niet en zeiden:\" we komen eraan\" . Een paar uur later verscheen het van Horne busje met monteur met een nieuwe accu . Er werd meteen ook maar een nieuwe oplader geplaatst. Het busje vertrok weer en wij bleven super tevreden achter. Dit is fantastische service. Een warme douche. Ton Holleboom Baexem
Bij Raph en Stan mijn camper aangeboden voor aftersales werkzaamheden. Deze zijn naar volle tevredenheid zeer snel en zeer vakkundig opgelost, waarvoor onze grote dank. Wij kunnen iedereen dit camperbedrijf aanbevelen, uitstekende service, vakkundig, zeer klantvriendelijk en klantgericht. Top
Klasse zaak! Prima geholpen tijdens het jaarlijkse onderhoud van de caravan. Defect aan de batterij werd verholpen en vervangen door een nieuwe. Service met een grote hoofdletter! Dikke proficiat aan het ganse team!
Vorig jaarhadden we problemen met onze koelkast, en hebben toen telefonisch contact gehad met een van hun monteurs. Ze hebben er toen alles aan gedaan om ons te helpen terwijl ze ons niet kenden. Nu zijn we dus klant geworden en hebben deze week naar volle tevredenheid een zonnepaneel op onze camper laten bouwen. Dank voor de geweldige service.
Voor de eerste keer een echte caravan gekocht. We kregen goede informatie over het gebruik van de caravan en de mogelijkheden om onze fietsen mee te nemen. Op advies hebben we een fietsenrek op de dissel laten plaatsen. De service en aflevering was helemaal top. Desondanks was ik toch bezorgd over het mogelijke gewicht op de trekhaak ? We hebben de afspraak gemaakt dat [als dit eventueel toch tegenvalt], we samen kijken of mogelijk het reservewiel onder aan het chassis gehangen kan worden. Op deze manier kunnen we met een gerust hart met de caravan op stap. Dus onder het motto: is goed, komt goed. Helemaal top!
Eerlijk bedrijf met prima personeel en kennis van zaken.
zeer goed service, altijd bereid om klanten zo snel mogelijk verder te helpen ook na verkoop
vriendelijke en vakkundige en geduldige begeleiding bij aankoop van een gebruikte camper.
Na 8 jaar prima ervaringen, onze volgende camper weer hier gekocht. De kennis, ervaring en het meedenken hebben ons geholpen de juiste beslissing te nemen. Speciale dank aan John Lammers voor alle moeite en de prettige behandeling.
Prima service en kwaliteit van zowel de medewerkers als de geleverde camper
prima reeel
Op zoek naar een tweedehands caravan kwamen we bij Kamper Centrum Budel terecht. Wij zijn tijdens onze zoektocht op een prettige manier geholpen door de heer John Lammers. Als mensen zonder ervaring met caravans hebben we veel nuttige informatie ontvangen en zijn we ingewijd in de “geheimen” van de caravan. We hebben ervaren dat er alle tijd was om dingen duidelijk en rustig uit te leggen tijdens het moment van bezichtiging en op de dag van de aflevering. Voor ons gevoel konden we vertrouwen op de deskundigheid en het vakmanschap van de heer John Lammers. We hebben er graag de lange autoritten voor over gehad en hopen nog heel veel jaren plezier te beleven aan onze Home-Car.
Wij zijn heel tevreden over het ganse team Van Horne 👍 zelfs al moeten we voor uit Belgie komen, zelden zoveel motivatie, en hulpvaardigheid gezien
Bij van Horne een gebruikte caravan aangeschaft. Professionele en vriendelijke werknemers, een goede uitleg en keurig afgeleverd. Een snelle reactie van John op alle vragen en problemen Zo te zien een correcte afhandeling van mankementen. Zeer weinig ruimte voor onderhandelingen over de prijs. Maar tevreden.
Heb een camper gekocht bij van horne hierbij ben ik op een zeer proffesioneler manier geholpen en voorzien van de nodige informatie. Fijne medewerkers, staan je goed te woord en hebben kennis van zaken.
Klantvriendelijk, goede service, zeer tevreden, behulpzaam, eerlijk, betrouwbaar, problemen dadelijk opgelost
Vriendelijke werknemers, goede informatie, prettig verloop van aanschaf caravan. Netjes afgeleverd. Nemen de tijd voor je. Speciale dank aan John.
Waren zeer meedenken om bepaalde dingen op te lossen. Kreeg zelf onderdelen voor niks om deze dingen te kunnen maken/ verbeteren.
Onze ervaring erg Hulpvarend en erg meedenkend met de klant. Zeer vriendelijk
zeer goede uitleg bij de aankoop van de nieuwe camper. zeker geen opdringerige verkoop. voor alles nemen ze de tijd. wij zijn te vrede met onze camper precies wat we zochten.
Een geweldig bedrijf. Goed advies en zeer goede servies. En altijd klaar voor een praatje.
Onze ervaring is heel erg goed. Wij als jong stel(begin 20) voelden ons meteen serieus genomen. Verder is er goed geluisterd naar onze wensen, financiële plaatje en mogelijkheden. Ook meteen meegedacht om ons zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Aflevering was helemaal super en kom hier heel graag terug
Meemortel 34
6021 AE Budel