vriendelijk, oplossinggericht, altijd tijd voor een praatje, vakkundig
Sinds het jaar 2000 komen we bij Tjeu en Ralph en hun onvolprezen medewerkers in de service en onderhoud. Ik kan over hen geen negatieve klank bedenken. Ook een zeer ingrijpende en dure reparatie (nieuw voorfront van de caravan) werd met veel vakmanschap en tot mijn volle tevredenheid afgewikkeld. Chapeau!!
Tijdens mijn camperreizen heb ik erg goede referenties over uw bedrijf gekregen. Ik ben er daarna 1 x geweest om de sfeer te proeven en ik hoop binnen twee jaar echt tot zaken te komen. Om zulke goede referenties kun je niet heen, wij in ieder geval niet. Niek de Swart uit Zoutelande
Prettige informele contacten,maar betrouwbaar in afspraken.
Prettige en scherpgeprijsde aankoop van occassion caravan 3 jaar geleden. Daarna zeer goede service bij kleine mankementen.
Zolang als we caravannen komen we bij Tjeu en Ralph. Komen nooitr tevergeefs, altijd vriendelijk, behulpzaam en de koffie is altijd bruin. We weten en ervaren ook dat Tjeu en Ralph het niet alleen kunnen. Zij hebbem daar kundig em vriendelijk personeel bij nodig. OOk hulde aan hen.
Prima. Goede voorlichting, correcte afhandeling. Goede afspraken te maken.
Zowel bij aankoop van nieuwe caravan, als bij onderhoud en onlangs schadeherstel een hoge score voor alle drie: Service, deskundigheid en prijs/kwaliteit. Hier wil ik nog klantvriendelijkheid aan toevoegen.
Voor onderhoud wordt goed geluisterd welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Bij aankoop occassion door familielid wordt de tijd genomen en de aflevering van de aangekochte caravan wordt netjes en correct afgehandeld.
Hoi, Ik heb de laatste jaren helaas twee keer een beroep op jullie schade en herstelbedrijf moeten doen. Maar in beide gevallen was het resultaat meer dan goed. Groet Dhr. Teun Heesakkers en succes met de ingeslagen weg!
Onze ervaringen zijn helemaal top! Wat er ook kapot is, na de aanschaf van een andere caravan, het wordt allemaal gratis gemaakt en ... met liefde. :)
Goede service en maken waar wat ze beloven.Garantie staat hoog in het vaandel.
Prettig en zeer vakkundig
Jaarlijks huren we hier een caravan voor onze zomervakantie. Goed materiaal, goede service, goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke brabantse/limburgse mentaliteit. De vakantie begint altijd al daar.
Een aantal jaren geleden heb ik een klapband gehad met mijn caravan. De schade was enorm: band door bodem van de caravan, door de kast en door mijn verwarming. Gezien ik nogal negatieve ervaringen had gehad met de firma in België waar ik mijn caravan gekocht had, ben ik opzoek gegaan naar een beter bedrijf. Via via ben ik in kontakt gekomen met het kampeercentrum in Budel. Ik was enorm verrast met hun kennis en werkbekwaamheid waarmee ik werd geconfronteerd. De schade werd fantastisch hersteld. N.a.v. een barst onder mijn zijraam, hebben zij mij erop gewezen dat ik een enorm vochtprobleem had aan de voorzijde via de afkasting van mijn voorruit. Ik had nochtans elk jaar een vochtigheidsonderzoek laten uitvoeren door het oorspronkelijk bedrijf van aankoop. Ik had hier de bewijzen van, doch de garantieperiode was net voorbij. Het Kampeercentrum heeft, ondanks dat ik mijn caravan bij hen niet gekocht had, nochtans bekomen dat de herstelling (5 dagen) voor het grootste deel betaald werd ddor het fabriek. Fantastis. IK ben nu reeds jarenlang trouwe klant voor mijn jaarlijks onderhoud en andere extras.Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om bij Tjieu Van Horne zijn caravan te laten onderhouden.
In 2010 hier nieuwe caravan gekocht. Dit jaar mover onder laten zetten en waterdichtheidscontrole. Tijdens alle bezoeken blijkt dat hier nog altijd de klant koning is!
Een zeer correct bedrijf wat ik een ieder kan aanraden zowel voor aanschaf als onderhoud, goed deskundig en vriendelijk personeel
Bij Kampeercentrum Budel staat servicegerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De verscheidenheid aan producten in de winkel voldoet aan hetgeen daarvan mag worden verwacht.
L.S., In augustus jl. hebben wij onze Adria Twin (6 jaar oud en nieuw bij uw bedrijf gekocht) goed in kunnen ruilen bij Buscampers Nederland. We rijden nu een Possl Citroen Jumper van 6.36 m. Onze ervaring met uw bedrijf was zonder meer positief, zowel de geleverde service als het meedenken in oplossingen (fietsendraagrek op achterdeur). Logistiek gezien is jullie bedrijf wel heel erg ver bij ons vandaan. (Friesland)Succes toegewenst in het nieuwe jaar! Met vriendlijke groet, T. van der Ree
Meemortel 34
6021 AE Budel