Goed bereikbaar bedrijf waar meegedacht wordt met het \"probleem\" waar je mee komt. Niet altijd de oplossing die geld kost omdat het niet door mijzelf op te lossen lijkt.
We komen al heel lang en graag bij dit bedrijf. Je wordt er zeer goed geholpen en een bakkie koffie staat altijd voor je klaar. Dit keer heeft Ralph zeer goede service verleend betreft inbouwen tv schotel in camper. Echt top hoor!! voor iedereen een aanrader!
Vriendelijke en behulpzaam personeel, altijd tijd voor een praatje. Goede prijs-kwaliteit verhouding, en ook zeer goede en deskundige service achteraf.
Nieuwe Dethleffs camper gekocht, zeer goed advies en service voor, tijdens en na de aanschaf. Scherpe prijzen, goede inruil en altijd vriendelijk, absolute aanrader.
Kampeercentrum Budel is al HEEL VEEL jaar onze dealer. Het is een prettig, no nonsens bedrijf met goede service, een hartelijke omgeving en altijd een bakkie koffie. ook om zomaar even te kijken en te kletsen ben je welkom. Dus....een beetje vakantie en een beetje thuis.
Zeer betrouwbaar, gezellig en deskundig bedrijf.
een super bedrijf met ouderwetse service en vakkennis, hier is de klant koning!
Altijd een prettige uitstap.
Bij onze zoektocht naar \'n goede,gebruikte kleine caravan,zijn wij in alle opzichten prima geholpen en ook nog geslaagd!
We zijn goed en deskundig geholpen,vriendelijk personeel.
Prima bedrijf; je kunt op ze rekenen. Staan altjd klaar
Twee jaar geleden een 2e hands caravan gekocht. Perect afgeleverd en ook nog , gratis, hulp gekregen bij het monteren van een fietsendrager van mijn oude vouwwagen. Helemaal super! Afgelopen jaar een kleine onderhoudsbeurt (scheurtje in de voorplaat en een nieuwe voortentlamp laten monteren), prima opgelost. De klant wordt niet onnodig op kosten gejaagd. Komend voorjaar mijn eerste onderhoudsbeurt, netjes ingepland door de werkplaats en vol vertrouwen ga ik mijn caravan brengen. Mijn indruk, hier werken mensen met hart voor de zaak en de klanten.
Eerlijk gezegd had ik in mijn \"caravantijd\" nog nooit eerder van het bestaan van KampeerCentrum Budel gehoord of gelezen. Echter begin 2011 was ik op zoek naar een speciale camper,de Dethleffs Magic Edition, en Google verwees me door naar Budel. Na een eerste vrijblijvend bezoek aan de showroom (nb: daarvoor had ik natuurlijk al tig andere camperbedrijven bezocht) en de kennismaking met het team van het \"familiebedrijf Van Horne\" (nb: niet iedereen heeft dezelfde achternaam; wel dezelfde passie!)volgde er snel een 2e bezoek en in het 3e -en beslissende- bezoek werden op een ongedwongen en ontspannen manier, de puntjes op de i gezet en was de (ver)koop van de Dethleffs Magic Edition een feit. Kortom: de sfeer is gemoedelijk; het team is klantvriendelijk; de service is wat je mag verwachten; de koffie staat klaar; de offertes zijn scherp.
Correcte, maar vooral deskundige mensen
Ik kocht in 2008 een caravan sunlight nieuw bij dit bedrijf, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf zelfs afgelopen jaar werd een kapot deur slot onder gerantie vervangen, niets dan lof over de service van Kampeer centrum Budel.
De services is grandioos, ze staan altijd voor je klaar en hebben altijd een vriendelijk woord voor je.Ga zo door!
Na aankoop van onze camper worden we al vele jaren, altijd weer, geweldig geholpen. Of het nu om onderhoud of reparatie gaat iedereen zet zich in om onze problemen op te lossen.
Bij Tjeu van Horne telt de klant echt mee. Ben al zo\'n 25 jaar klant en altijd netjes behandeld. Nog nooit een meningsverschil gehad bij reparatie of levering, omdat men uit gaat van een goede verhouding met de klant. Daardoor is er over en weer vertrouwen. Bij de aanschaf van een nieuwe camper zal ik dus alleen zaken doen met Tjeu van Horne.
Meemortel 34
6021 AE Budel