Wij zijn zeer tevreden. Toen wij een nieuwe caravan kochten zijn we goed voorgelicht,bij gepraat over de caravan enz. We kregen hele goede, overtuigende uitleg van John. Helaas na de eerste vakantie een paar kleine mankementen aan onze caravan. Maar het was zo opgelost, we konden snel naar de werkplaats, alle klachten zijn verholpen, hele goede service. Klachten werden meteen opgelost door goede monteurs, en wat niet op voorraad was werd nagestuurd. Geen enkele moeite was te veel. En ter compensatie van onze klachten, en onze lichte teleurstelling, kregen we ook nog als een cadeautje een Budels bierke. Nou, dat was toch ff leuk zakendoen. Kortom, wij zijn zeer tevreden. Fam.Smets uit Veldhoven
Net een tweedehands camper aangeschaft. De begeleiding hierbij, de deskundigheid, de betrokkenheid en klantvriendelijkheid zijn van zeer hoog niveau. Complimenten aan dit bedrijf en met name aan John Lammers!!!
Al 20 jaar ervaring met dit bedrijf. Nu voor 3e maal 2e hands caravan gekocht. Door klantvriendelijke behandeling en vakkundigheid blijf ik steeds weer terug komen.
Zeer positief. Zeer cliëntgericht, heel wat ervaring dat bijna leidt tot een 100% op maat caravan.
Goed advies, goede prijs en goede service. Kampeercentrum Budel (Theu van Horne) bleek flexibel met o.a. afleveringsdatum en keuze mover.
Al negen jaar klant met een grote tevredenheid. Daarom nu een nieuwe caravan gekocht.
Klantvriendelijke benadering. Altijd oplossingsgericht. Overzichtelijk. Heb een goed gevoel bij dit bedrijf.
Wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf, ze geven goede informatie en weten goed waar ze het over hebben. Ze zijn behulpzaam en erg vriendelijk.
Goed en betrouwbaar. Vlotte service.
Een zeer goede servies en vriendelijk / en betrouwbaar bedrijf
tweemaal geweest voor het afhandelen van schade. Beide keren snel en vakkundig opgelost. Het is wel een eindje rijen voor ons, maar dat heb ik er gerust voor over.
wij hadden een camper gekocht bij een bedrijf dat later door van horne is overgenomen. Na 3jaar een vochtprobleem geconstateerd en verholpen en tegelijkertijd een coulance aangevraagd bij Dethleffs na tientallen keren mailen en bellen met Dethleffs na bijna 1,5 jaar toch nog een kleine 25% van de kosten kunnen verhalen met nog een aanvulling van v. Horne. dus alle lof voor hun hulp. Jammer dat we bij Dethleffs zo weinig mede werking kregen dus dethleffs komt zeker geen lof toe.
Wij hebben de vorige keer onze ervaring beschreven betreft het inbouwen van een schotelantenne in onze camper. Dit is echt keurig geregeld. Wij hebben echter er toen niet bij vermeld dat wij dus \'tv\'op de laptop willen kijken. Ook dit heeft Ralph echt goed voor ons geregeld terwijl hij dat gedeelte eigenlijk niet hoefde te doen. Uiteindelijk werd alles voor ons geregeld zoals wij dat graag wilde. Echt top!
Prima service en grote kennis van zaken. Tevens een heel klantvriendelijk bedrijf, een bedrijf waar je terug komt.
Wij zijn sinds 1988 klant en nog steeds dik tevreden over met name de goede service die iedereen bij Tjeu van Horne biedt. Zowel bij een oude caravan waarmee we gestart zijn als ook bij onze laatste nieuwe aanwinst. Onze wensen lagen niet meteen voor de hand maar werden toch volledig ingewilligd. Voor ons is hij de beste dealer.
dit bedrijf is voor mij een van de beste caravan bedrijven in nederland. De meeste medewerkers zijn hier al zeer lang, (Klaas Mennen) en ook oude medewerkers (Hein van Tulden) komen hier nog zeer regelmatig. Dit zegt genoeg hoe men met de (oud) medewerkers omgaat. Met garantie gaat dit bedrijf ook zeer soepel om, hier heb ik zeer veel ervaring.
We waren op zoek naar een tweedehandscaravan en hadden via mail contact genomen met dit bedrijf voor meer info omtrent een bepaalde caravan. Zeer snel antwoord met veel foto\'s! We zijn de caravan gaan bekijken, erg vriendelijke ontvangst, geen druk. Uiteindelijk hebben we elders gekocht omdat we erg specifieke eisen hadden die niet in de voorraad tweedehands zat bij dit bedrijf. Daags nadien kreeg ik een mail met nieuwe voorstellen. Dat noem ik nu service en klantvriendelijkheid! Echt top!
Ik heb mijn caravan hier gekocht en kom er voor service en onderhoud
Wij komen hier al meer dan 15 jaar en hebben al diverse caravans bij dit bedrijf gekocht. Goede service en goed advies bij verkoop, maar ook daarna.
Meemortel 34
6021 AE Budel