4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel positief,goede service,en begeleiding met het kopen van een tweedehands caravan. 1 minpuntje,bij het inleveren van mijn eigen caravan.werd voor ons gevoel nergens naar gekeken niet waar wij bij waren.maar mijn vrouw had bij wijze van spreken 3 dagen bezig geweest met het schoonmaken en hij zag er echt goed uit. Dus die zie gelijk, nou dat had ik ook niet zo netjes hoeven te doen. begrijpje Dus een kleine complimentje voor haar, dat had ze dat heel de zomer verteld op de camping en daar buiten. Groetjes, Fam Spek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs 2e keer een nieuwe camper gekocht. Ook nu weer zijn wij zeer tevreden over de gang van zaken bij het oriënteren, aanschaffen en afleveren van de camper. In dit bedrijf geldt: klant is koning . Deze ervaring hebben wij overigens ook als het gaat om onderhoud, reparaties en gewenste aanpassingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen maar wat betreft de hele benadering van mij las nieuwe klant ben ik zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen woensdag (19/3/2014)om 10.00 uur werd onze \"nieuwe\" camper afgeleverd. We hadden ons natuurlijk erg op dit moment verheugd, temeer omdat we dit moment hadden laten samenvallen met de verjaardag van Gonny en ik daardoor weer aardig wat credits kon opbouwen. De aflevering werd een feest door de uitvoerige uitleg, de compleetheid van de service en vooral door het gevoel dat...nee...de overtuiging die we weer bevestigd kregen dat dit bedrijf haar filosofie van \"de klant staat centraal\" meer dan waarmaakt. Alle medewerkers die we tegen kwamen wisten dat Gonny jarig was en feliciteerden haar. Als de bedrijfsfilosofie zo tot in alle naden van het bedrijf \"geleefd\" wordt...dan kun je met recht zeggen: een topbedrijf. En zo begon het vieren van de verjaardag van Gonny dus al \'s-morgens om 10.00 uur die dag. Bedankt !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na onze slechte ervaringen met een Duitse camperdealer zijn we meer dan tevreden over de service en begeleiding door kampeer centrum Budel. Nadat zij onze in Duitsland gekochte Dethleffs camper zonder problemen in onderhoud hebben genomen, was het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend om onze nieuwe Adria camper bij KCB te bestellen. Onze verwachtingen m.b.t. service en koopbegeleiding zijn meer dan overtroffen. We geven niet gauw een 10, maar in dit geval is dat wat ons betreft volledig terecht. We kunnen met de beste wil van de wereld geen negatieve punten benoemen. Een verademing en een positieve uitzondering in de branche van kampeer- en camperhandelelaren. Kortom, er staat een klantgerichte en deskundige organisatie klaar, die er alle moeite voor doet om de klant een optimaal camperplezier te bezorgen. Chapeau en vooral doorgaan op de goede weg. We zullen KCB zeker bij kennissen en vrienden aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als kampeercentrum van horne zo doorgaat met klantvriendelijkheid, deskundigheid en geduldige benadering naar de klanten toe dan mogen zij nog meer awards verdienen. Wanneer wij na bezoek aan firma van horne naar huis rijden zijn we altijd blij en tevreden omdat wij weten dat alles goed is gedaan door de firma van horne.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed advies, en willen veel voor je doen en uitzoeken .Het maakt niet uit of het onderdeel nu 2 euro kost of een paar honderd euro.Ze zorgen dat je zeer snel bericht hebt. (Jackie bedankt)

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De aanschaf van onze nieuwe camper en de service na aflevering is uitstekend begeleid door de vakmensen van dit bedrijf.Zij denken mee en zijn oplossingsgericht .Een dikke pluim !!!John ga zo door met je enthousiaste aanpak en snelle reaktie op een vraag op de mail.We zijn tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel vriendelijk en deskundig met goede adviezen geholpen en er werd tijd genomen voor ons. Werkelijk niets dan lof! En ik ben wel kritisch dus dat wil wat zeggen dat we zo tevreden zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer bekwame mensen in de verkoop en werkplaats, deskundige advisering, vlotte, vriendelijke en zeer hulpvaardige werkwijze in een prettige en gemoedelijke sfeer. Persoonlijke benadering. Het bedrijf straalt vertrouwen uit en maakt dat ook waar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben voor onderdelen incontact gekomen met dit bedrijf. Telkens als ik vraag heb via de mail wordt ik snel goed geinformeerd en de desbetreffende onderde(e)l(en) besteld en binnen de afgesproken tjd geleverd. De service vind ik uitstekend een pluim. Bij mijn laatste contact (stroomstoring) werd er zonder vragen vooraf of klant was naar de ooraak gezocht en vakkundig opgelost \"bravo\"

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja wij zijn zeer tevreden van nu al onze 2 de caravan gekocht bij Van Horne. We moeten zeker zeggen heel betrouwbare mensen, fijne mensen geven goede raad hebben veel ervaringen. En John doet dat heel goed!!!! Ook de werkmannen zijn zeer behulpzaam Ga zo door!!!!Frans en May.

PRIMA ADVIES EN ALTIJD BEREID OPLOSSINGEN TE ZOEKEN MET DANK AAN JACKY

• Reden bezoek Onderhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en begeleiding in verband met de aanschaf van een camper met inruil van onze caravan. Men neemt de tijd voor de klant, omdat dit een transactie is met veel aandachtspunten. Alle vragen en aandachtspunten bij aflevering zijn perfect afgehandeld. Ook zeer tevreden over e after sales service en de vriendelijke bejegening. Echt een aan te bevelen dealer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Supersnelle reactie,Perfect verstuurde onderdelen snel en zeer degelijk verpakt!!! TOP SERVICE met dank aan Jacky

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met onze Carado Camper kom ik al3 jaar bij Van Horne, jaarlijks voor vochtcontrole, eenmaal voor een nieuwe dakplaat wegens hagel. Ze leveren onberispelijk werk, in Belgie kunnen de camperdealers alleen maar verkopen en voor de rest niets.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom een topjaar bij van Horne, Goede service en advies! Bedankt.

• Reden bezoek Onderhoud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede service , ondanks dat de garantie afgelopen was ,toch zeer vakkundig geholpen en gratis.

Meemortel 34

6021 AE Budel