Filters

10

Professioneel bedrijf met échte warme aandacht!!

Vandaag bij Rick - na een uiteindelijk 22 maanden durende levertijd (door leverproblemen bij Fiat) - onze nieuwe Dethleffs Pulse Classic opgehaald. Het was het wachten waard. Rick is gedurende het hele proces continu beschikbaar geweest voor vragen. En heeft af en toe met ons mee gewanhoopt als Fiat de levertijd weer verschoof. Vandaag heeft hij alle tijd genomen om ons alles uit te leggen. We verheugen ons op het seizoen. Rick nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

diek

bedankt voor de hele goede service nogmaals bedankt!!!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder aangename kennismaking

Afgelopen zaterdag onze jonggebruikte Adria camper opgehaald. De uitleg door Klaas over alles wat op, aan en in de camper zat was geweldig. Hij nam alle tijd ( 2 uren) , legde alles duidelijk en rustig uit en aan het eind nog effe een bakje koffie om de puntjes op de i te zetten. Van harte dank Klaas. Het kopen van een camper is geen sinecure, er gaat veel geld in zitten en dan moet je bij de koop een goed gevoel bij - en vertrouwen hebben in - de verkoper. Wij hebben dat door Klaas gekregen en hebben het volste vertrouwen in het bedrijf Tjeu van Horne of wel Kampeercentrum Budel. Belangrijk is ook dat er 6 er 12 maanden garantie wordt gegeven op respectievelijk motor en opbouw. We hopen echter vele probleemloze reizen met onze Adria te maken. Met vriendelijke groet Jelle en Marian van der Honing

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is en blijft een geweldige zaak!

Gastvrij, klantgericht denken, hoge service graad, hoge kwaliteit en altijd behulpzaam. De eerste punten die in mij opkomen bij het schrijven van deze beoordeling. Wij zijn inmiddels al ca. 8 jaar klant. Vandaag kwamen wij terug uit het zuiden van een korte vakantie met onze, bij van Horne gekochte, Dethleffs. (8 jaar geleden alweer…) Tijdens deze vakantie is onze deurvanger los geraakt. Om heen en weer rijden te voorkomen van en naar stalling even gestopt bij van Horne en gevraagd of ze ons kunnen helpen. Het “probleem” werd direct opgelost. Het zijn deze momenten van meedenken en helpen waarmee van Horne zich echt onderscheid van vele andere. Ralph en monteur bedankt weer voor deze snelle hulp!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen in een gemoedelijke ongedwongen sfeer

Onlangs hebben we een nieuwe caravan gekocht, een showroommodel welke op korte termijn leverbaar was. In de showroom hadden we wat vragen welke proffesioneel beantwoord werden, ook werd kosten nog moeite gespaard om mijn verzoeken te demonstreren. We hebben onze vorige caravan ook bij van Horne gekocht 22 jaar geleden, maar de gemoedelijke, prettige, ongedwongen sfeer hangt er nog steeds. Echt top ! Bedankt Rick voor de goede zorgen, laat het kampeerseizoen maar komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne mensen !!

Heel goed zaak. Vriendelijk ze helpen je graag,zijn heel eerlijk met de verkoop. Goede uitleg thieu en en zijn zoon,top mensen. Geweldig personeel. Van mij krijgen ze een 9,5 op 10. Proficiat doe zo verder.gr Frans en May.

 • Aanbevelen? Ja
9

perfecte afhandeling schade aan onze camper.

perfecte afhandeling schade aan onze camper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurige nette top-camper!

Wij zijn onderweg met onze nieuwe DETHLEFFS-camper Pulse Classic. Hij rijdt perfect en is vooral keurig netjes afgeleverd. @Rick, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend en Voortreffelijke service

We huren al enkele jaren elk jaar een Camper bij Thieu van Horne uit Budel en de service is perfect, meedenken is standaard en een heel fijn bedrijf met goede medewerkers, die met passie hun werk doen. Hier zaken doen is aan te raden. Kampeer Centrum Budel steekt met Kop en Schouders boven de collega bedrijven uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvoorstelbaar goed geholpen

Wij kwamen voor de eerste keer ,bij Kampeercentrum Budel en werden geholpen door Ralf. We hadden een waterlekkage . Ondanks dat het bedrijf eigenlijk geen tijd had, heeft Ralf het toch voor ons opgenomen en is het lek gaan zoeken. In totaal was hij er twee en een half uur mee bezig, het lek te vinden en het te repareren. Petje af, hij heeft onze vakantie gered. Nogmaals bedankt!!! Groetjes Ger en Cor de Vos

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig bedrijf met perfecte service

Wij komen bijna 20 jaar bij deze caravan/kampeercentrum. Eerst een HomeCar aangeschaft, daarna via particulier een Fendt gekocht. Ook deze Fendt wordt door dit bedrijf onderhouden. Wat ons opvalt dat je hier altijd geweldig wordt geholpen. Zoals afgelopen week, na jaarlijkse onderhoudsbeurt hebben wij via caravanclub een tv schotel aangeschaft, deze is door van Horne gecontroleerd, een goede uitleg gekregen, toch bleek er iets niet in orde te zijn, zowel Rob als Ralf hebben hierin hun uiterste best gedaan om dit probleem op te lossen. Het is hun gelukt, grote klasse jongens, een dikke pluim voor jullie geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service!

In corona tijd kochten we de mooie dethleffs pulse classic. In het begin waren er problemen met het 12 volt systeem. Dit is samen met wat andere puntjes prima opgepakt en opgelost. Het contact met Rick en het team van de werkplaats is altijd zeer goed geweest en plezierig verlopen. We kunnen weer heerlijk van onze camper gaan genieten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Service en afspraken nakomen meer dan OK.

Wij hebben in september 2020 een nieuwe Adria camper besteld en deze is april 2021 inclusief extra aangebrachte accessoires afgeleverd. Vanaf offerte met een eerlijke prijs waarin geen onduidelijkheden zitten tot aan aflevering is alles top geregeld en hebben geen enkel probleem ondervonden. Verkoper Rick maar ook de andere medewerkers is geen vraag te veel en ze helpen je graag verder om de aankoop voor de klant zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mochten we in de toekomst nog andere plannen en of wensen hebben dan komen we hier graag en zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

De aanschaf van onze vierde caravan was weer een feest

Kamperen met een caravan zien wij als de mooiste manier van vakantie vieren. Natuurlijk veranderen de wensen in de loop der jaren. De huidige caravan is voorzien van alle gemakken, passend bij een stel pensionado's. Ralph en zijn team hebben ons net als bij de drie vorige keren op een persoonlijke, gezellige en deskundige wijze in het koopproces bijgestaan. De caravan is afgeleverd en we vertrouwen op dezelfde eerlijke en goede service als altijd. Natuurlijk zullen er ook wel eens dingen misgaan, maar we rekenen er op dat deze, net zoals voorheen, naar tevredenheid worden opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf waar service echt belangrijk is.

Wij hebben recent een gebruikte camper gekocht en we zijn drie keer in de zaak geweest. De eerste keer kijken, de tweede keer rijden en de derde keer ophalen. Alle contacten verliepen professioneel, maar aandacht voor de klant blijft centraal staan. We waren vooraf benieuwd of de hoge verwachtingen, zie de reviews, ook waargemaakt zouden worden in de praktijk. En dat is volledig gebeurd! SERVICE in hoofdletters dus. We hadden wat extra wensen, die naar onze volle tevredenheid zijn ingewilligd. Het bedrijf deed er zelfs ongevraagd nog een schepje bovenop. Wij willen het personeel hartelijk bedanken voor hun werk, met name Rick waar we het meeste contact mee hebben gehad. Wij zijn helemaal tevreden en komen hier zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen, wat een service!!

Vanuit het westen van het land op weg naar Noorbeek in Limburg bleek de kachel van onze Adria buscamper dienst te weigeren. We bleken op 6 km van Budel en de Adria dealer te zijn, ene Tjeu van Horne met zijn camperbedrijf. Ik kan u vertellen, die naam en dat bedrijf gaan we nooit meer vergeten. Binnen een half uur hadden ze het probleem gelokaliseerd én opgelost. Notabene het onderdeel dat vervangen moest worden uit een nieuwe camper in hun showroom gehaald en bij ons erin gezet. Kosten nul! Dat regelen we wel met Adria zeiden Tjeu en zijn mensen. Tjeu kende ons niet en wij hem niet, maar één ding weet ik, als we ooit een andere camper aanschaffen dan weet ik waar!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service !!!

Bij probleem met Truma verwarming in onze camper (in de winterperiode) namen we eerst contact met Truma servicecenter uit Duitsland waar deze ons doorverwezen naar Kampeer centrum Budel als servicepoint. We hadden vriendelijk telefonisch contact met Budel en werd meteen voorstel gedaan om zelfde dag langs te komen en de Truma te herstellen. Super bedankt voor de snelle en goede service ,nu kunnen we weer weekendje weg in de winterperiode .We gaan zeker terugkomen en jullie nogmaals bezoeken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Twee jaar geleden was, net voor onze vakantie, de mover stuk. Repareren ging niet meer, dus dan zonder mover op vakantie (deden we vroeger ook). In november 2018 zijn, op basis van garantie en service de mover en het basisstation grotendeels vervangen/vernieuwd. Nu, 2 jaar later net voor de vakantie een teleurstelling. De mover werkte weer niet, dus maar weer de caravan op zijn plaats duwen. Na de september 2020 vakantie de caravan weer terug gebracht naar van Horne. Basisstation en afstandbediening zijn door van Horne in samenwerking met Reich weer vervangen. Kosten? NIHIL, want dit was wederom garantie, maar bovenal SERVICE van Tjeu van Horne.

 • Aanbevelen? Ja
9

Steeds goed geholpen

Vorig jaar een gebruikte Wilk S4 gekocht bij van Horne. Helaas bleek daar wat mee geknutseld door de vorige eigenaar waardoor we twee keer terug moesten naar Budel. Dat was niet te voorzien. Voor de service zou ik 5 sterren geven, voor de caravan 3. We zijn echter steeds uitstekend geholpen, ook op het aflopen van de garantie. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Ik stond op een camping in Weert en daar is de luifel van mijn camper zwaar beschadigd door een windhoos. Ik belde campeercentrum Budel of zij diezelfde dag even konden kijken of het nog veilig was om met de camper naar huis (Zeeland) te rijden. Dat was geen probleem, ik kon meteen naar de werkplaats komen. Daar aangekomen werd geconcludeerd dat het niet veilig was om zo te rijden. Ondanks de overvolle planning in de werkplaats heeft men toch de luifel voor mij gedemonteerd (zeker met drie man een uur aan gewerkt) zodat ik veilig verder kon. Hele grote klasse !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam.

zelf voor de kleinste "prutsen" word je goed en vakkundig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd zeer klantvriendelijk.

Had daags voor het geplande vertrek (op 23-06-2020 met onze Camper) problemen met op 2 plekken lekkende boiler, Kon ondanks de drukke tijd toch langs komen, allereerst zeer vriendelijke ontvangst, 2 nieuwe onderdelen geplaatst, En we konden dus gewoon op vakantie. Heerlijk om bij dit bedrijf vaste klant te zijn. Jan&Nellie uit Oirschot.

 • Aanbevelen? Ja
10

De klant is koning!!!

Wij kopen in febr.2020 onze Caravan... een Caravelair bij Tjeu v Horne...met de garantievoorwaarden van 1 jaar. Wij gaan plannen...verheugen ons op de 1e reis eind maart 2020....Corona belemmerd onze plannen...daar staat hij dan..op de oprit..klaar voor vertrek….eindelijk dan 3 juni...we gaan onze neuzen achterna...ff proberen...ontdekken en aanpassen naar onze wens voor alle toekomstige avonturen……. Na een week weer tevreden en voldaan naar huis...met enkele kleine bijkomstigheden…..koppelen ons onderkomen aan aan de auto...krkk...niks aankoppelen...systeem van neuswiel defect...handvat afgebroken….met behulp van de campingeigenaar toch aangekoppeld en neuswiel professorisch vastgezet. Bij thuiskomst contact opgenomen...de dag erop naar Kampeercentrum Budel…..diagnose...neuswiel vervangen….kleine gebreken direct opgelost...er is gewoon een compleet nieuw neuswie geplaatst….volledig naar onze wens...nog enige service en check remmen...zonder afspraak...direct zeer deskundig gerepareerd….zonder enige kosten!! Tijdens het wachten een kop koffie...een gezellige babbel…..vriendelijkheid ten top!!… Aan personeel een woordje v dank voor de service-deskundigheid… Heel fijn om te mogen ervaren….zo is de klant koning!!dikke pluim!! Gijs en Karin Brouns

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Onze 3e camper, onze 1e nieuwe, hebben we bij van Horne gekocht. Met bemiddeling van hun hebben we onze 23 jaar oude Karmann Colorado verkocht tegen een goede prijs. Alles snel en soepel geregeld. We waren al langer op zoek naar een buscamper en hebben hier een Carthago Malibu van 6 meter gevonden. Ze hebben deze voor ons gereserveerd onder voorwaarde dat de Karmann eerst verkocht zou worden. Geen enkel probleem. Inmiddels is de Malibu al afgeleverd en hebben we de eerste tochten gemaakt. Zoals te verwachten bij een nieuwe camper zijn er wel wat probleempjes geweest. Op alle mailverkeer wordt telkens heel snel geregeerd en getracht telefonisch probleempjes te verhelpen. Alles om ons tevreden te stellen. Omdat dit 1 keer niet mogelijk was is er direct een afspraak gemaakt om het euvel te verhelpen. Ook dit is naar volle tevredenheid en volgens afspraak verlopen. Kortom, onze ervaring met de heren en dame van van Horne is supergoed bevallen. Wij zullen een bezoek aan hun bedrijf zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Frank Pollaerts Roermond

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Wij hadden problemen met het slot van onze camper. Telefonisch contact opgenomen met de firma Tjeu van Horne . Konden er heel snel mee langs komen en het probleem werd dezelfden dag opgelost. Dat is pas service TOPPIE. Ad & Han Roks Roermond.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd