Filters

10

Fantastisch geholpen, wat een service!!

Vanuit het westen van het land op weg naar Noorbeek in Limburg bleek de kachel van onze Adria buscamper dienst te weigeren. We bleken op 6 km van Budel en de Adria dealer te zijn, ene Tjeu van Horne met zijn camperbedrijf. Ik kan u vertellen, die naam en dat bedrijf gaan we nooit meer vergeten. Binnen een half uur hadden ze het probleem gelokaliseerd én opgelost. Notabene het onderdeel dat vervangen moest worden uit een nieuwe camper in hun showroom gehaald en bij ons erin gezet. Kosten nul! Dat regelen we wel met Adria zeiden Tjeu en zijn mensen. Tjeu kende ons niet en wij hem niet, maar één ding weet ik, als we ooit een andere camper aanschaffen dan weet ik waar!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service !!!

Bij probleem met Truma verwarming in onze camper (in de winterperiode) namen we eerst contact met Truma servicecenter uit Duitsland waar deze ons doorverwezen naar Kampeer centrum Budel als servicepoint. We hadden vriendelijk telefonisch contact met Budel en werd meteen voorstel gedaan om zelfde dag langs te komen en de Truma te herstellen. Super bedankt voor de snelle en goede service ,nu kunnen we weer weekendje weg in de winterperiode .We gaan zeker terugkomen en jullie nogmaals bezoeken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Twee jaar geleden was, net voor onze vakantie, de mover stuk. Repareren ging niet meer, dus dan zonder mover op vakantie (deden we vroeger ook). In november 2018 zijn, op basis van garantie en service de mover en het basisstation grotendeels vervangen/vernieuwd. Nu, 2 jaar later net voor de vakantie een teleurstelling. De mover werkte weer niet, dus maar weer de caravan op zijn plaats duwen. Na de september 2020 vakantie de caravan weer terug gebracht naar van Horne. Basisstation en afstandbediening zijn door van Horne in samenwerking met Reich weer vervangen. Kosten? NIHIL, want dit was wederom garantie, maar bovenal SERVICE van Tjeu van Horne.

 • Aanbevelen? Ja
9

Steeds goed geholpen

Vorig jaar een gebruikte Wilk S4 gekocht bij van Horne. Helaas bleek daar wat mee geknutseld door de vorige eigenaar waardoor we twee keer terug moesten naar Budel. Dat was niet te voorzien. Voor de service zou ik 5 sterren geven, voor de caravan 3. We zijn echter steeds uitstekend geholpen, ook op het aflopen van de garantie. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Ik stond op een camping in Weert en daar is de luifel van mijn camper zwaar beschadigd door een windhoos. Ik belde campeercentrum Budel of zij diezelfde dag even konden kijken of het nog veilig was om met de camper naar huis (Zeeland) te rijden. Dat was geen probleem, ik kon meteen naar de werkplaats komen. Daar aangekomen werd geconcludeerd dat het niet veilig was om zo te rijden. Ondanks de overvolle planning in de werkplaats heeft men toch de luifel voor mij gedemonteerd (zeker met drie man een uur aan gewerkt) zodat ik veilig verder kon. Hele grote klasse !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam.

zelf voor de kleinste "prutsen" word je goed en vakkundig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd zeer klantvriendelijk.

Had daags voor het geplande vertrek (op 23-06-2020 met onze Camper) problemen met op 2 plekken lekkende boiler, Kon ondanks de drukke tijd toch langs komen, allereerst zeer vriendelijke ontvangst, 2 nieuwe onderdelen geplaatst, En we konden dus gewoon op vakantie. Heerlijk om bij dit bedrijf vaste klant te zijn. Jan&Nellie uit Oirschot.

 • Aanbevelen? Ja
10

De klant is koning!!!

Wij kopen in febr.2020 onze Caravan... een Caravelair bij Tjeu v Horne...met de garantievoorwaarden van 1 jaar. Wij gaan plannen...verheugen ons op de 1e reis eind maart 2020....Corona belemmerd onze plannen...daar staat hij dan..op de oprit..klaar voor vertrek….eindelijk dan 3 juni...we gaan onze neuzen achterna...ff proberen...ontdekken en aanpassen naar onze wens voor alle toekomstige avonturen……. Na een week weer tevreden en voldaan naar huis...met enkele kleine bijkomstigheden…..koppelen ons onderkomen aan aan de auto...krkk...niks aankoppelen...systeem van neuswiel defect...handvat afgebroken….met behulp van de campingeigenaar toch aangekoppeld en neuswiel professorisch vastgezet. Bij thuiskomst contact opgenomen...de dag erop naar Kampeercentrum Budel…..diagnose...neuswiel vervangen….kleine gebreken direct opgelost...er is gewoon een compleet nieuw neuswie geplaatst….volledig naar onze wens...nog enige service en check remmen...zonder afspraak...direct zeer deskundig gerepareerd….zonder enige kosten!! Tijdens het wachten een kop koffie...een gezellige babbel…..vriendelijkheid ten top!!… Aan personeel een woordje v dank voor de service-deskundigheid… Heel fijn om te mogen ervaren….zo is de klant koning!!dikke pluim!! Gijs en Karin Brouns

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Onze 3e camper, onze 1e nieuwe, hebben we bij van Horne gekocht. Met bemiddeling van hun hebben we onze 23 jaar oude Karmann Colorado verkocht tegen een goede prijs. Alles snel en soepel geregeld. We waren al langer op zoek naar een buscamper en hebben hier een Carthago Malibu van 6 meter gevonden. Ze hebben deze voor ons gereserveerd onder voorwaarde dat de Karmann eerst verkocht zou worden. Geen enkel probleem. Inmiddels is de Malibu al afgeleverd en hebben we de eerste tochten gemaakt. Zoals te verwachten bij een nieuwe camper zijn er wel wat probleempjes geweest. Op alle mailverkeer wordt telkens heel snel geregeerd en getracht telefonisch probleempjes te verhelpen. Alles om ons tevreden te stellen. Omdat dit 1 keer niet mogelijk was is er direct een afspraak gemaakt om het euvel te verhelpen. Ook dit is naar volle tevredenheid en volgens afspraak verlopen. Kortom, onze ervaring met de heren en dame van van Horne is supergoed bevallen. Wij zullen een bezoek aan hun bedrijf zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Frank Pollaerts Roermond

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Wij hadden problemen met het slot van onze camper. Telefonisch contact opgenomen met de firma Tjeu van Horne . Konden er heel snel mee langs komen en het probleem werd dezelfden dag opgelost. Dat is pas service TOPPIE. Ad & Han Roks Roermond.

 • Aanbevelen? Ja
10

wederom weer superservice vandaag!

Het probleem met de sateliet werd met geduld opgelost! (mede dankzij zieke Rob)

 • Aanbevelen? Ja
9

TOP!

Vorig jaar een 2e hands (Adria-) camper gekocht, van 1 jaar oud. Allemaal heel spannend want het is onze 1e eigen camper, na jaren van huren (in diverse landen/continenten). Heel prettig geholpen door Rick (niet opdringerig). Bij ophalen zei hij gelijk, als er iets, laat het ons weten. Ga eerst maar rijden/ervaren. Dat gold (geldt) ook voor de aanschaf van allerlei accessoires. We hebben, tot voor kort, het afgelopen jaar een dynamische "(kleine) gebrekenlijst" opgesteld. Een gescheurd achterlicht, een koelkastdeur die niet goed wilde sluiten en een dolgedraaide schroef van de fietsendrager hebben we z.s.m. laten herstellen, op een zaterdag, want we wonen 'niet om de hoek'. Gelijk een heerlijk lang weekend Budel/Gastel van gemaakt met de camper(!) Begin deze maand is, gelijktijdig met de jaarlijkse vochtigheidskeuring (garantiebehoud!), alle gebreken prima en onder garantie verholpen. Ook een aantal kleine putjes in de vloer zijn meesterlijk weggewerkt. Je wordt aller aardigst geholpen en te woord gestaan. De koffie (of thee) staat klaar. Prima service: ze lopen niet weg voor een probleem. Tja, wat wil je nog meer? O ja, wij zijn ook keiblij met onze keuze voor een ADRIA in haar algemeenheid, en specifiek onze Matrix Plus 670 SL.

 • Aanbevelen? Ja
10

super aardig bekwaam behulpzaam team

De contractverwerking verliep zonder problemen. Alle verplichtingen zijn nagekomen. Ongecompliceerde assistentie bij export naar Duitsland.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij de aankoop van een tweedehands caravan zeer persoonlijke benadering en topservice.

In dec. 2019 een tweedehands caravan gekocht en geholpen door Klaas. Bij het ophalen in februari 2020 vonden we een tip-top caravan die helemaal gecheckt was. Op onze vraag of we alle werkende onderdelen (gas, koelkast, mover, airco etc) ter plekke konden controleren omdat wij nogal ver weg wonen van Budel stelde Klaas ons gerust dat zij dit allemaal zelf testen. Maar toen wij op de afgesproken dag aankwamen stond de caravan helemaal aangesloten op gas en elektriciteit klaar. Samen met Klaas alles nog eens nagelopen, uitgebreide uitleg gehad. Kortom we reden met een zeer tevreden gevoel weg. Daarom schrijf ik ook heel graag deze recensie. Een top bedrijf, zeker aan te raden om daar heen te gaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne mensen

Wij, mijn vrouw en ik huren al vanaf 2011 jaarlijks voor 3 weken een camper. De zaken zijn altijd goed geregeld en elk jaar krijgen wij een camper mee die pas enkele km gelopen heeft. Het contact met Kampeercentrum is prima en dat is ook altijd zo geweest. In 2016 hadden wij veel schade aan de huur camper door de hagelstorm, de verzekering wilde niet betalen maar Tjeu en Ralph hebben gezorgd voor een prima oplossing. Een camper huren is niet goedkoop maar als je op zo'n manier wel vakantie wilt vieren is dat een prima oplossing want je hoeft niets te kopen, te verzekeren geen belasting en ook geen onderhoud, stalling enzv.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer rustig slapen

Tijdens onze trip langs de Loire is er ' s nachts tijdens een hevig onweer, ingebroken in onze Adria Compact SL. Gelukkig niets ontvreemd. Alle waardevolle spulletjes waren opgeborgen. Maar toch. Het voelt uiterst onaangenaam. Het voorval o.a. gemeld bij onze dealer Tjeu van Horne in Budel. Na overleg met Adria Nederland heeft Tjeu van Horne een nieuw deurslot geplaatst en is er een veiligheidsslot aan de buitenzijde van de deur gemonteerd. Kosten zijn niet in rekening gebracht !! Dan kunnen wij de vervelende ervaring snel vergeten, was de argumentatie van Ralph van Horne. Wat ons betreft, een grote duim en warme douche voor deze dealer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwaliteit en eerijkheid

Ik heb mijn caravan binnen gebracht op 18 juli en die werd hersteld op 19 juli nu vroeg ik om dit zo snel mogelijk te doen omdzt ik op 20 julie vetrek op verlof er werd le gezegd dat mijn caravan hersteld zou zijn om 14 a 15 uur ik zei dat is laat want ik moet nog alles inladen dan men zei me daar we zullen zien wat we kunnen doen en wat blijkt op 8.45 kreeg ik telefoon van kom u caravan maar halen ze is gereed dit noem ik service iets waar men rekening houd met de klant ik voel me hier evht NIET als een nr en heb daar respest voor bedank hiervoor en ik zal het zeker niet nalaten om mijn kampingvrienden de weg naar VANHORNE te tonen een zaak waar een mens ook nog telt en niet behandeld word als een nummer. bedankt hiervoor aan het hele team Jaak Michels Bocholt Belgie

 • Aanbevelen? Ja
10

Extreem goede service

Wij kwamen met onze camper van een 3daagse wielerwedstrijd toen thuis bleek dat de koelkast niet meer koud was. Op maandag Stan van van Horne aan de lijn en allerlei dingen aan de koelkast uitgeprobeerd om te kijken wat het kon zijn. Uiteindelijk bleek de koelkast helaas kapot. Probleem was dat we vrijdag al op vakantie wilde gaan. Hun alle moeite gedaan om er nog een te vinden en wij ook en konden er een vinden in Schijndel. Toch wilde ze die inbouwen ondanks de vakantiedrukte en de drukte bij het bedrijf. Eigenlijk ging het niet maar we werden er zaterdagmorgen toch er tussen gezet omdat ze graag wilde dat we op vakantie konden gaan. Stan en het mooie bedrjjf van Horne nogmaals heel hartelijk dank voor de geweldige service die ervoor zorgde dat wij toch op vakantie konden.👌👌👍👍👍👍👍 Gr Fam van Esch Sint-Oedenrode

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar bij een 2e camperzoektocht in het land op de valreep nog bij Kampeercentrum Budel terecht gekomen en daar uiteindelijk een 2e hands camper gekocht. Nu na een vol (garantie)jaar verder, niets dan lof over dit bedrijf en de medewerkers. Geen vraag, klacht is teveel. Er wordt totaal niet moeilijk gedaan over verschillende garantiezaken. 2x voor diverse zaken terug geweest, steeds werd alles naar wens en vakkundig opgelost. Personeel (hoofdzakelijk met Klaas contact gehad) is zeer klantgericht, meedenkend en voortvarend. Een gemoedelijk maar tegelijkertijd zeer klantgericht bedrijf met ruime deskundigheid.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gastvrij ontvangst, vriendelijk en professioneel. Niet opdringerig maar wel meedenkend en ze houden rekening met de klant. Kom je van ver en moet er iets geregeld worden zullen ze alles in werking zetten om dit ter plekke te realiseren. Bij aanpassingen aan onze camper hebben we regelmatig gemaild en gebeld, maar altijd direct reactie en er wordt direct actie ondernomen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf nieuwe caravan/camper
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goede service en altijd betrouwbaar. Er wordt meegedacht en men doet z\'n uiterste best om de klant weer op weg te helpen en zonder zorgen op vakantie te laten gaan. Zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanochtend een app gestuurd, meteen een mail met informatie gekregen over een schakelpaneel. Wordt besteld en naar huis opgestuurd met betaling achteraf. Top zo’n snelle reactie en actie.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Andere reden
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Problemen met satelliet receiver, geen verplaatsing naar de werkplaats hoeven te doen maar gewoon via email wat ondersteuning gekregen en de zaak is opgelost. Meer moet dat zijn.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Andere reden
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super! Geen vraag, klacht is teveel of te gek. Er wordt totaal niet moeilijk gedaan over verschillende garantie zaken. Jammer genoeg is men wel afhankelijk van andere specialistische bedrijven zoals voor het onderstel (garage) waardoor de wachttijd op kan lopen anders waren het 3 tienen geweest! Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs onze caravan ingeruild. Super service, uitleg en alles pico bello in orde

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd