Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na aankoop stond de auto al na 4 dagen klaar! Ipv na het weekend. Alle zaken die besproken waren netjes vervangen etc. Kreeg een keurig bedrag voor mijn inruiler. Bos bloemen en een volle tank bij afhalen! No nonsens familiegarage waar klantgerichtheid hoog bovenaan staat! Top!
30 May 2026
T.s.
Hengelo
Na 4 maanden gebruik van de auto en wat service zeer tevreden over dit bedrijf. Zeer netjes.
19 May 2026
Willy
Dinxperlo
Het contact was goed, er werd tijd voor ons genomen om de auto te bespreken. Afspraken werden nagekomen en er werd meegedacht. Toen wij de auto kwamen ophalen, kregen we als attentie een mooi boeket bloemen mee. Zeer tevreden.
11 October 2025
Bettine Mons
HARDERWIJK
Onlangs bij Autobedrijf Woolderink onze Golf Sportsvan 1.2 TSI gekocht, zónder proefrit te hebben gemaakt. De auto werd in keurige staat opgeleverd en zónder erom gevraagd te hebben, incl. grote beurt, distributieriem vervangen, 2 nieuwe banden, volle tank én 1 jaar BOVAG-garantie. Al met al mag ik hier spreken van een ongekende service, die men tegenwoordig nog sporadisch tegen komt.
15 February 2025
Bertus
Borne
Ik kan niet anders zeggen dan dat ze gewoon top zijn, dit is echt een aanrader voor zowel kopen als onderhoud, want daar gaat mijn autootje gewoon naar toe, noaberschap noemen we dat. Bij het kopen zonder een proefrit te maken alles prima dik voor mekaar en nog een bos bloemen erbij gekregen als dank voor het vertrouwen, kijk dat wordt gewaardeerd, waar krijg je dat nog.... dus tot volgend jaar voor een beurt denk ik.........
25 November 2023
Anja en Edwin Starink
Almelo
Heel erg prettige ervaring bij het kopen van een tweedehands VW Polo hier. Auto keurig en in zeer goede staat opgehaald, bevalt erg goed. Heel fijne service (en dan ook nog een flesje wijn erbij voor het vertrouwen dat ik in hen stelde). Betrouwbaar, oprecht en no nonsense.
25 November 2021
Caroline
Olst
vakmensen
5 September 2021
Theo Heuker of Hoek
wierden
Ik had ook een 10 kunnen geven....., maar het kan altijd beter. Dat is de reden dat ik nooit een 10 geef. Bedankt voor de snelle reparatie en service!
9 October 2020
Mathijs
Lesker
Vriendelijk en vakkundig personeel!
6 October 2020
Tanja
Almelo
Bij garage Woolderink zoeken ze altijd naar de beste oplossing die ook nog goed betaalbaar is. Mijn auto wordt er al jaren perfect onderhouden
3 October 2020
Margie
prima alles zeer goed
29 September 2020
Gerben Lammertink
Enter
Ik heb goede ervaringen, en de prijs is niet te hoog.
16 September 2020
Antje
Wierden
had de koppakking kapot ze hebben alles vervangen incl.de waterpomp en de distibutie riem en de prijs viel me reuze mee.
12 September 2020
harry
almelo
Ik werd vlot en goed geholpen.
11 September 2020
Nicole
Goede service!!!
2 September 2020
Jan
Almelo
Omdat er een spoed opdracht van een klant bij ons binnen kwam uit Rotterdam, stelde autobedrijf Woolderink zich zéér flexibel op, om de APK (jaarlijkse keuring) van de bedrijfsbus nog voor die tijd uit te voeren / af te ronden.
2 September 2020
Henk Bolk
Snel en vakkundig geholpen
28 August 2020
Hans
Overdinkel
Snel geholpen en handige leenauto.
20 August 2020
Johan Schroten
Bornerbroek
Wij werden heel fijn geholpen en niets was te veel. Echt een manier van behandelen om te kiezen voor het onderhoud bij Woolderink en dat gaan we ook doen. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
30 July 2020
Kees (C.T.)
Rijssen
Top!
25 July 2020
Coen
Almelo
Durf blindelings een auto te kopen bij deze garage. Als er onverhoopt iets aan mankeert wordt het euvel keurig verholpen. No nonsens bedrijf waar nog eerlijk zaken wordt gedaan, zonder gladde verkoop praatjes, of het nu gaat om de aanschaf van een auto, onderhoud of reparatie.
18 July 2020
Tom
8 July 2020
B
Wierden
Solide mensen, solide bedrijf. What you see is what you get. Geen verrassingen achteraf. (Mogelijke) risico's van reparaties worden vooraf duidelijk gecommuniceerd.
21 June 2020
Johan