Ik had al goede ervaringen gehoord omdat mijn vader klant is bij jullie. Ik ben enige tijd geleden bij jullie geweest omdat er een voorlamp kapot was en er werd meteen een nieuwe lamp ingezet zonder daarvoor kosten in rekening te brengen. Vond dit een goede service en heb nu dus de auto gebracht voor een APK en een kleine beurt. Er werd netjes gebeld om de bevindingen door te geven en wat de kosten waren om die te repareren en of we hiermee akkoord gingen. Ik kreeg meteen een leenauto aangeboden als service zonder dat ik erom hoefde te vragen. Mijn ervaringen zijn dus positief en zou dit bedrijf zeker aanraden bij anderen en uiteraard kom ik volgende keer ook weer terug.
De monteurs die in dit bedrijf werken hebben hart voor hun werk, auto`s en klanten en dat stralen ze uit. Ze denken met je mee, zijn hartelijk en open en behandelen je als mens en niet alleen als een klant die geld in het laatje legt waardoor er ook lol en een kopje thee of koffie mogelijk is. En dat alles bij elkaar geeft het een fijn gevoel om je auto achter te laten en weer op te halen.
Prima, erg vriendelijk en deskundig personeel. Nemen de tijd om zaken uit te leggen en te bespreken. Laagdrempelig!
Al 25 jaar is Garage Jacobs voor mijn auto \" the place to be\" Ik vertrouw mijn auto blindelings toe aan Garage Jacobs, en ze staan altijd ( ook bij plotselinge pech), voor je klaar. Niets dan lof!
Prima bedrijf, zeer klantgericht Je loopt gemakkelijk binnen en niet te vergeten: Een vrouwvriendelijke garage!!
Zorgvuldige en oprechte omgang met de klant, aanspreekbaar op fouten in het algemeen,goed werk.
Vakkundig,klantgericht en service gericht garagebedrijf met oog voor de portemonnee van de klant.
reeds jarenlang goede service vakkundig en klantvriendelijk. Geeft goede uitleg over het hoe en waarom van reparaties.
Deskundige, geïnteresseerde vakmensen, die weten waar ze mee bezig zijn en zorgvuldig werken. Altijd mee willen denken in de mobiliteids vragen van hun klanten!
Klantvriendelijk, betrouwbaardit kun je merken door: ze bellen wat eraan je auto moet gebeuren en wat de kosten zijn.
Een heel fijn bedrijf, waar we met de sympathieke mensen een heel goed contact hebben.
Vooral de zeer persoonlijke benadering is erg prettig. Het enige minpuntje bij het laatste bezoek was de begroting van de APK met bijbehorende reparaties. De factuur was iets hoger dan de prijsopgave en dat viel me een beetje tegen.
Mijn ervaringen als zakelijke klant met Garage Jacobs zijn uitstekend.
Prima en eerlijk vakbekwaam bedrijf!!!!