Altijd klantgericht; open en eerlijk in de kosten. Gewoon een goed bedrijf.
zeer goed goede vaklui staan altijd voor je klaar niks op aan te merken.
Wij zijn er tevreden!!! Ze staan altijd klaar en super goede en snelle service!!!!
wij zijn zeer tevreden Mensen zijn altijd vriendelijk ook als het druk is en ze proberen je zo snel mogelijk weer op pad te helpen Hier is de klant nog echt koning!
zeer goed, betrouwbaar en ervaren
We hebben een goede ervaring met garage Jacobs. Vriendelijke benadering en een duidelijke uitleg v.w.b. de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten.
Een goede, sekundige hulp om precies die momenten dat jij dat vraagt. Dus, direct antwoord en direct hulp.
Ze staan altijd voor je klaar. Als je ergens met stukken staat wordt je geholpen en komen ze naar je toe als dit mogelijk is
Altijd fijne ontvangst. Prima service.
persoonlijk en vakkundige beoordeling op het geen waar je voor komt snelle afhandeling van de stukken aan je auto / apk keuring