Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle service, vriendelijk personeel en eerlijke prijzen. De meerderheid prijst duidelijke communicatie en vakmanschap. De algehele ervaring blijft positief en gericht op waarde en betrouwbaarheid.
Een echt familie bedrijf dat Werkt!!! Top ervaring!
9 July 2026
Bas/ Rene
Breda
5 June 2026
Rob
Oss
Afspraak precies nagekomen. Vriendelijke ontvangst en vriendelijk personeel.
2 June 2026
Jan Huvenaars
Snelle service Goede prijs/kwaliteit
20 May 2026
Jolanda
Vinkel
Goede service en kwaliteit van werk. Staan altijd klaar om mee te denken met de klant. Ook bij spoedklussen staat de garage klaar voor je. Door een verhuizing helaas op zoek gegaan naar een andere garage i.v.m. reisafstand
27 April 2026
Karin
Heilder
Mijn auto lekte koelvloeistof en moest gerepareerd worden. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Transparante communicatie en de auto was snel gerepareerd. 10/10
20 March 2026
Emily
Snel en behulpzaam
18 March 2026
Aram
Nijmegen
Altijd goeie service met een lach, eerlijk en vakkundig geholpen voor een goeie prijs!
1 March 2026
Lars
Hilversum
Wij zijn al jarenlang klant bij garage Jacobs en worden altijd perfect geholpen. We wonen in Amsterdam maar het is de reis meer dan waard. We hebben een mooie occasion bij hun gekocht.
14 February 2026
Anne & Malkanthi
Amsterdam
goede service en betaalbaar.
11 January 2026
Frans Rijken
Vinkel
Liefs
12 December 2025
Ifna
Rosmalen
De tijd werd genomen om het probleem goed te bekijken. Daarna een rit om samen te evalueren. Aanrader !
4 December 2025
Gerco
Tilburg
Superfijn geholpen en snel klaar!
27 August 2025
Peggy
Rosmalen
Afspraak die gemaakt is komen ze na,goed en vriendelijk personeel.
26 August 2025
Ilse
Rosmalen
Een heel persoonlijk en professioneel bedrijf die met de klant meedenkt!
16 May 2025
Jan
Boxtel
Prettige ervaring. Correct en betrouwbaar. De koffie is goed!
11 May 2025
Florus
Rosmalen
Op mijn verzoek een auto opgespoord. Aankoopkeuring, transport. Apk-keuring verzorgd. Gevraagd extra onderhoud uitgevierd. Trekhaak keurig geplaatst. Giede communicatie iver dit alles, zowel kundig sas vriendelijk. En een prima leenauto mogen gebruiken. Super. Als je naat een andrre garage gaat ben je gek. Smile.
8 April 2025
Peter
Utrecht
Goed.
4 April 2025
Marcel
Boxtel
Het komende jaar weer met een gerust hart achter het stuur van mijn TOYOTA Verso uit 2007. Zolang de auto steeds in goede handen van Garage Jacobs is, heb ik het volste vertrouwen dat die me niet in de steek laat.
5 March 2025
andré
Eindhoven
Klantvriendelijk eerlijk direct gezellig vaktechnisch 100%
15 February 2025
Daan
S-HErtogenbosch
Onverwacht start problemen, werd direct geholpen. Kon de auto direct brengen en jawel dezelfde dag weer gerepareerd ophalen. Werd zelfs thuis opgehaald i.v.m. het slechte weer. Waar doen ze dat nog. Super dankjewel allemaal, die 5 sterren zijn dik verdiend.
10 February 2025
Gerry
Nuland
Ben zeer tevreden over de reparatie. Snel, vriendelijk en prima gerepareerd.
28 January 2025
Willem
Nuland
Prettige sfeer eerlijk vriendelijk Heel fijn geholpen ze denken mee Bevlogen hartdwerkende automonteurs met een hart
6 January 2025
Carla
Den Bosch
Prettige sfeer bij binnenkomst en vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over de staat van de auto. Heldere uitleg over benodigd onderhoud en eerlijk advies over wanneer onderhoud noodzakelijk is en wat de risico’s zijn. Hierdoor kun je zelf een goed beeld vormen en bepalen wat je wel en niet laat uitvoeren. Dit geeft vertrouwen en ruimte om zelf te beslissen. Hier komen we zeker terug.
5 January 2025
Lonneke
‘s-Hertogenbosch
Snel geholpen, goede resultaten, en natuurlijk heel gezellig.
27 November 2024
Eddy