De garage is een familiebedrijf en dat geeft al vertrouwen. Alles is even netjes en schoon. Uiterst vriendelijke mensen met hart voor de zaak. Heel netjes geholpen. Auto gereden, afspraken gemaakt en tot aanschaf over gegaan. Super nette auto gekregen die tot in de puntjes is onderhouden en schoon gemaakt!
Ik ben erg blij met jullie als autogarage. Vakkundig en de autobeurten zijn zo klaar. Een leenauto is ook nooit een probleem. Jullie zijn altijd klantvriendelijk en een bezoek voelt daarom altijd als vertrouwd.
Wij wonen in Groningen gaan graag naar Kooistra betrouwbaar en super goed altijd gezellig daar staan altijd gelijk klaar met de koffie
Caravan beurt + keuring. Prima uitgevoerd voor een redelijke prijs
Goed geholpen
Aardige mensen en zeer bekwaam weten waar ze het overhebben
Hele vriendelijke mensen die verstand hebben van hun vak.
Vriendelijk,behulpzaam en snel.
Wij zijn sinds 2jaar klant bij VAKgarage Kooistra. Vanaf het allereerste begin is er op een eerlijke en open manier met ons gecommuniceerd. Ook even een gezellig praatje is de gewoonste zaak van de wereld. Een bedrijf waar je je thuis voelt. Ga zo door!!
Klantvriendelijk, service gericht en informele sfeer
Klantvriendelijk en veel vakmansschap
Snel en deskundig gerepareerd.
Uitmuntende service en vakmanschap. Vriendelijke ontvangst en de koffie staat altijd klaar.
Toppers
Zie bovenstaande.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen . Wij zijn super tevreden en blij met de auto die wij bij Vakgarage Kooistra hebben gekocht!
Heel vriendelijke mensen die je graag willen helpen. Altijd een gratis leenauto. Ze denken me met het oplossen van problemen met de auto.
Van ontvangst tot reparatie aangenaam professioneel geholpen, heerlijk dat er ook een leenauto beschikbaar is.
Altijd correct en leven met de klant mee.
Klantenservice prima staat klaar voor de klant
Een topgarage met vakmensen, altijd service gericht , behulpzaam en zeer klantvriendelijk, ik ben al jaren zeer tevreden en beveel het iedereen aan!
Ondanks dat de garage het erg druk had, hebben ze toch tijd gemaakt om een bearlock (extra slot) op mijn nieuwe camper te maken. Ontzettend blij mee. Snelle en erg goede service! Super nette garage. Met ook veel kennis van campers. Erg fijn geholpen. Zowel bij de balie als in de werkplaats.
Goede service nette schone garage
Deze garage is voor ons niet echt in de buurt. Ondanks dat komen wij hier al jaren tot volle tevredenheid. Je wordt er vriendelijk behandeld en de serviceverlening is heel goed.
Klantvriendelijk, vlot geholpen, deskundig
Foijingaweg 100 B