4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in Augustus een auto gekocht bij Autobedrijf Kooistra. We hebben leuk onderhandeld en de auto is netjes met onderhoud en poetsbeurt afgeleverd. Het idee wat ik bij Kooistra heb: geen gedoe en gezeur met een goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb op 8 augustus 2016 tegen een scherpe prijs een gebruikte auto gekocht skoda fabia diesel(zonder garantie).Hierbij kwam een nieuwe apk en nog een beurt van de auto. Aangezien over 25.000 km de distributieriem vervangen moest worden heeft Kooistra dit bij de prijs ingedaan inclusief het vervangen van de waterpomp. Klasse! De dag dat ik de auto ophaalde en naar huis reed hoorde ik vlak voor thuiskomst een raar geluid bij het optrekken.. dit had niemand kunnen vermoeden. Ik gebeld kon direct heen om het probleem te verhelpen. Men is bij Kooistra net zo lang doorgegaan tot het probleem was verholpen. klasse!! in alle gevallen kreeg ik een leenauto mee. Er is uiteindelijk een nieuwe koppeling set en vliegwiel gemonteerd. Hiervoor hoefde ik niks bij te betalen, dus service. Daardoor heb ik zeer goede ervaringen met dit garagebedrijf en zal ik bij eventuele reparaties hier zeker weer terugkeren. waar kom je deze service nog tegen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto bedrijf Kooistra, was bij mij altijd al een betrouwbaar begrijp, ik kon ze van horen en zeggen en van enkele keer van de ANWB wegenwacht service. Heb onlangs een jonge goed gebruikte auto bij hun gekocht. En kan zeggen dat hun service groot is en zij zeer betrouwbaar overkomen. Tevens wil ik ze complimenten met de netjes opgeruimde moderne werkplaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op de parkeerplaats van de veerboot naar Schiermonnikoog bleek het lager van de waterpomp van de oude (1991) FIAT camper kapot te zijn. Kooistra was binnen en uur ter plekke en regelde direct een nieuwe waterpomp. Deze kon de volgende ochtend om 8 uur geplaatst worden!! De volgende ochtend zijn we direct geholpen en konden met een gratis leenauto boodschappen gaan doen. Voor 12 uur waren we weer \'en route\' en kon de vakantie beginnen. Buitengewoon snelle, vriendelijke en accurate hulpverlening. Ook opvallend schone garage en een zeer redelijk uurtarief. Het is dat de afstand Almere - Kollumerpomp te groot is anders zou ik zondemeer de oude camper daar in onderhoud geven. Erich van den Heuvel Almere

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Goede service, fijne persoonlijke benadering en dat stellen wij zeer op prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Anne Kooistra heeft me ver van huis met autopech geholpen en gezorgd voor een leenauto. De auto is weer helemaal voorelkaar en rijdt weer als een zonnetje.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel blij met de auto die we bij autobedrijf Kooistra hebben gekocht. Vriendelijke mensen en een uitstekende service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is tot nu toe zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en zorgzame mensen , snelle service en vakkundig , een woord TOP.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vol lof over autobedrijf Kooistra! Netjes te woord gestaan, eerlijke prijzen voor de auto\'s, paar dagen na aankoop probleem gekregen met auto (fout in magneetklep van EGR) waarbij Kooistra aanbood om het kosteloos te vervangen! Top! Zal jullie bij iedereen aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben onze nieuwe gezinswagen aangeschaft in bij Garage Kooistra. Ondanks dat het een behoorlijk eind uit de richting is. Helaas kregen we vrij vlot een probleem met onze koppeling. Dhr kooistra regelde voor ons vervangend vervoer en zorgde dat er een volledig nieuwe koppeling in werd gezet. Dat we juist voor een BOVAg erkende gargage hebben gekozen heeft zich dan ook voor ons tot een goede keuze bewezen. Garage Kooistra mag wat ons betreft met recht dit keurmerk dragen. groet Fam Vaessen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb twee Volkswagens bij Kooistra in onderhoud. Beide van hetzelfde type VW Golf Variant TDI, een uit 2005 met 480.000km en een uit 2006 met 220.000km, beide met de betrouwbare 1,9tdi techniek. Ik maak veel kilometers, kooistra houdt beide auto\'s probleemloos draaiende. De VW Golf 2005 heeft dik 300.000km aan service van Kooistra in het boekje. Alles volgens plan, zonder grote verrassingen. Een fantastieche auto: goed koppel, zuinig, schone verbranding, en ondanks het enorm aantal kilometers nog geen druppel olie verbruik. Geen reden om deze auto aan de kant te zetten voor een nieuwe. Vanwege de extreem hoge prijs van nieuwe auto\'s en service kosten in Denemarken ziek ik daar voorlopig van af. Een simpel rekensommetje met het onderhoudsboekje in handen en het vast vertrouwen op vakmanschap van gediplomeerde monteurs bij Autobedrijf Kooistra leert mij dat ik vele duizenden euro\'s goedkoper uit ben met een tweede auto van hetzelfde type. Vanwege de gangbare technologie en de lagere kosten van reserve onderdelen van hoge kwaliteit op een ouder type auto hoef ik niet te sparen op onderhoud en smering. Ik rijdt er graag voor naar Nederland. Ook voor preventief onderhoud en diagnose. Met de complimenten aan het vakmanschap van het personeel bij Kooistra. Ze werken met modern gereedschap, de laatset diagnose apparaten en volgens geautoriseerde procedures. Ze zijn snel, accuraat en werken transparant en netjes. Ook over hun 1op1 contact met geautoriseerde dealers en overige vakbroeders ben ik zeer te spreken. Dit geeft me eenvertrouwd gevoel. Een aanrader voor een ieder die zekerheid wil.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer fijn bedrijf eerlijk snel en erg betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na contact via de telefoon werd ik keurig te woord gestaan. Na enige contact momenten, was de keuze gemaakt. De auto die ik heb gekocht, bevind zich in uitstekende conditie, zoals me was toegezegd. Het bedrijf en het personeel stralen vertrouwen uit. Dit was ook te merken aan de uitgebreide klantenkring. Met andere woorden, deze garage beveel ik een ieder aan, zelfs de afstand vanuit het zuiden is dan goed te doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens onze vakantie ging de oliepomp van onze audi a4 b7 defect. De anwb gebeld en na 10 minuten stond de serviceauto van kooistra al voor de auto. Ik kende het bedrijf totaal niet, maar de monteur kwam zeer deskundig over. Na een klein beraad en geschuif in hun planning kon de audi bij hun gemaakt worden. Direct de distributie en overige zaken mee laten nemen in de reparatie. We konden beschikken over een leenwagen, maar aangezien we met 2 auto op vakantie zijn was dit niet nodig. Na 1 dag stond de audi weer voor ons klaar! De rekening viel mee, natuurlijk een fors bedrag maar gezien de onderdelenprijs niets te hoog. Gelijk de 2e auto na laten kijken, ook geen probleem. Eindelijk weer een superservice voor een betaalbare prijs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de drukke Pinksterdagen snelle, vakkundige en bijzonder vriendelijke hulp bij mijn lekke band. Heel veel dank. Herman Lamers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super aardige mensen, en een eerlijke goede service!!!!! kwam met een mooie auto thuis en een bos bloemen ,wat wil je nog meer !!! We komen zeker terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een goed bedrijf ze gaan allemaal erg serieus met hun vak om de direkteur/eigenaar is erg serieus en vakkundig, en laat de kerk altijd in het midden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Kooistra kan ik serieus van harte aanbevelen! Na een lange zoektocht voor de opvolger van mijn Fabia Combi 1.9 TDI met 430.000km op de teller, kwam ik terecht via internet bij Autobedrijf Kooistra. Daar stond namelijk hetzelfde model, met hetzelfde motorblok, maar dan met meer luxe zoals airco, lederen interieur, sportstoelen, stoelverwarming en trekhaak. En slechts 150.000km op de klok. Na een testrit was ik eigenlijk meteen overtuigd. Motor liep goed. Auto ging netjes rechtuit. Geen trillingen in het stuur tijdens het remmen. En geen gekke geluiden. Een week later gingen mijn vriendin en ik een weekendje naar Friesland, samen de auto ophalen. De auto werd met nieuwe APK, grote onderhoudsbeurt en 6 maanden BOVAG-garantie. Kosteloos werd de sensor van de cruise control vervangen, het enige minpuntje tijdens mijn testrit. De auto stond op zomerbanden en het weekend zou het zeker nog in Limburg veel sneeuw gaan geven. Vanuit Maastricht nog winterbanden aangeschaft, welke Kooistra als extra service op de auto heeft laten monteren, terwijl wij samen de papieren en de financiele transactie verzorgden. Het monteren van de winterbanden heeft hij niet in rekening genomen (aanschaf van de nieuwe winterbanden vanzelfsprekend wel zelf betaald). Aangezien ik redelijk wat kilometers maak, treedt er ook slijtage op. Helaas kwam het rollager wat vroeg. Dhr. Kooistra netjes gebeld en de situatie uitgelegd. Aangezien de afstand wat groot is, zijn wij overeengekomen dat hij mij een nieuw rollager zou opsturen. Deze was binnen enkele dagen keurig aangekomen. Bedankt! Verder Een keurige showroom. Nette en schone werkplaats. Dat zegt ook iets over de mentaliteit en werkwijze van het personeel. Het is geen flitsende zaak waarin blitsende automobielen vanuit de fabriek staan. Maar wel een praktische en doeltreffende zaak om voor een nette betaalbare en degelijke tweedehands prima te kunnen slagen en bovenal, netjes en vooral eerlijk geholpen en behandeld te worden. En dat heeft ons beiden aangesproken. Mochten wij in de toekomst naar een nieuwe auto op zoek zijn, zullen wij zeker aan Kooistra denken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

IK heb een auto gekocht bij kooistra bedrijfswagens een VW transporter van november 2007. Na veel autobedrijven bezocht te hebben kwamen wij uiteindelijk terecht bij kooistra in kollumerpomp. Mijn gevoel was direct goed hier de eigenaar kwam netjes over en vooral vertrouwd. wat ik ook fijn vond dat er een garage bij zat Het was zeker de moeite waard om vanuit amsterdam naar kooistra te rijden de auto was zeer goed geprijsd ik kreeg een nieuwe distributiesnaar en alles werd prima en netjes geregeld. Na twee weken bleek er iets mis te zijn in mijn motor de auto werd ingenomen en het onderdeel werd kosteloos netjes vervangen en in orde gemaakt. Ik kan iedereen het aanbevelen een auto bij kooistra te kopen. Wij hebben heel lang gezocht naar een goede auto en die hebben we gevonden bij kooijstra. Maar het is gewoon een net autobedrijf waar alles goed geregeld is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via internet vonden we de auto die we zochten bij deze garage. De prijs- /leeftijd- / kilometrageverhouding was gunstig voor ons. We konden snel een proefrit afspreken en vlot zaken doen m.b.t. inruil, uitgebreide beurt en aflevering van de auto. Wat voor onze \'inruiler\' kregen viel beslist niet tegen. De auto konden we op de afgesproken datum ophalen. Opvallend voor deze garage: er is tijd voor de klant, de klant wordt serieus genomen. De moeite waard om voor naar Kollumerpomp te rijden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben een auto gekocht zonder garantie zoals afgesproken. Er zat bij de auto maar 1 sleutel (kaart). Aangezien wij beide een sleutel nodig hebben hebben wij aangegeven dat er een extra kaart nodig is. Dit heeft Kooistra voor zijn rekening genomen. Verder bleek er later toch iets mis te zijn met de schokdempers achter. Ook deze zijn kosteloos gerepareerd terwijl wij dus geen garantie hadden. Wij gaan absoluut positieve reclame maken voor dit bedrijf. Was dit \"radar\" geweest dan krijgt autobedrijf Kooistra van ons een \"WARME DOUCHE\" !!

Foijingaweg 100 B

9293LP Kollumerpomp