Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de betrouwbaarheid van de service, duidelijke communicatie en vriendelijk, deskundig personeel. De beoordelingen benadrukken een prettige koopervaring met eerlijk advies en goede aftersales. Al met al wordt dit autobedrijf steeds aanbevolen voor betrouwbare aankopen en nazorg.
Een auto gekocht en alle afspraken nagekomen echt een eerlijke garage. Met top service. Wij zijn dik te vreden met dirk van der steen. Bedankt allemaal.
15 July 2019
Sevdi
Tiel
Hele fijne correcte mensen met een snelle service !!
12 July 2019
1 July 2019
Atty Obertop-Roep
27 June 2019
anoniem
Zeer goed, heel klant vriendelijk
26 June 2019
Willy Schilder
Alkmaar
Ik ben, zoals altijd, heel tevreden met de vriendelijke en informele behandeling, en de kwaliteit van onderhoud en reparaties.
25 June 2019
Hans Schenk
23 June 2019
Henk Veen
Castricum
Auto gekeurd, en klein garantie-issue. Ik kreeg een leenauto mee. Prima service. Erg vriendelijk geholpen.
21 June 2019
Toine ARTEXION
Heerhugowaard
we worden altijd heel vriendelijk geholpen en er is altijd koffie,als je wilt!
24 May 2019
heiloo
17 May 2019
Johan Werring
Limmen
Prima service en vriendelijke behulpzame mensen
16 May 2019
Milko Veenstra
Hobrede
15 May 2019
Mike Ruiter
Limmen
Aanschaf gebruikte wagen. Keurig netjes geholpen grote proefrit gemaakt was geen enkel probleem. Wagen op dinsdag gekocht kon hem vrijdags al op halen. Service naderhand voor vergeten afdek kapje geen probleem is keurig netjes toegestuurd. Top bedrijf zeker aan te bevelen.
15 May 2019
J De Vries
Heemskerk
13 May 2019
Michel
13 May 2019
P. Blom
Castricum
Mijn ervaring is , ik ben tevreden met de reparaties die aan mijn auto zijn gedaan . prijs kwaliteit is volgens mij redelijk . afspraken worden redelijk nagekomen.ik ben tevreden.
10 May 2019
anoniem
haal en breng service is prima geregeld.verder is deskundigheid goed en ik ben zeer tevreden met deze garage.
10 May 2019
Loek vd Burg
snelle en vakkundig bedrijf
8 May 2019
Ben tervoort
Heiloo
Autobedrijf Dirk van der Steen staat al ruim 30 jaar dagelijks voor u klaar voor al uw mobiliteit gerelateerde zaken. Als BOVAG gecertificeerd autobedrijf met een ruime showroom voor occasions, een werkplaats voorzien van professionele apparatuur en deskundig personeel zorgen wij voor een vakkundig resultaat. U vindt ons aan de Rijksweg 141 in Limmen. Telefonisch te bereiken via 072 505 32 66 en per mail via [email protected].
Rijksweg 141
1906BG Limmen