goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wilma is helemaal top. Ze heeft me erg geholpen. Na zes jaar niet gereden te hebben, doe ik dat inmiddels wel weer. Dankjewel Wilma!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en prettige omgang met de instructrice Heidi. Ik kwam van een andere rijschool maar voelde me hier meer op mijn gemak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, ook voor mensen die wat later beginnen met lessen! Ik slaagde in een keer voor mijn theorie- en praktijkexamen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding van rijcoach Wilma tijdens twee opfriscursussen. Ze heeft veel ervaring met mensen die een opfriscursus nodig hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede rijlessen gehad van Wilma. Heb jaren niet gereden en dankzij haar relaxte manier van lesgeven, rijd ik nu weer met zelfvertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen zijn mij zeer goed bevallen! Instructrice Wilma heeft met haar rijlessen op een fijne manier - met een balans tussen genoeg tijd nemen voor het opbouwen van vertrouwen en een goede aanmoediging om stappen vooruit te zetten - ervoor gezorgd dat ik weer op de weg zit. Wilma en Rijschool Overtoom, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door gebrek aan een eigen auto durfde ik 10 jaar na het behalen van mijn rijbewijs eigenlijk niet meer te rijden. Het bleek een goede keuze mij aan te melden bij Rijschool overtoom voor een aantal rijlessen gericht op mijn rijangst. Wilma is een kordate, vrolijke Amsterdamse met een goede dosis pit om je over je onzekerheid heen te krijgen en weer met een goed gevoel achter het stuur te laten zitten. Mijn laatste les heb ik inmiddels achter de rug en (nooit gedacht dat ik dit zou zeggen) ik rij zonder angst en vind autorijden misschien inmiddels zelfs ook wel leuk! Wilma, ontzettend bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via ben ik bij Rijschool Overtoom terecht gekomen. Na een intakegesprek (met koffie) wordt een rij-instructeur gekozen die bij je past. Ik kreeg Naziha en we klikten inderdaad. Ze heeft me heel rustig, maar ook duidelijk en vlot, het rijden bijgebracht. \'Hoe zit je in de auto, en waar moet je op letten tijdens het rijden - wie ben je als je rijdt?\' Voor mij voelde dat goed en ik ging snel vooruit. Na 40 lessen ging ik voor het eerst op. Zo een rij-examen is een spannend moment. Ik vind dat Naziah en Rijschool Overtoom me daar goed doorheen hebben geloodst. Ik ben zeer positief over de begeleiding die ik heb gekregen. Dankjewel Naziha - veel goeds voor jou. En voor hen die er nog aan moeten beginnen, doe het, als je je rijbewijs eenmaal hebt, is dat zo een ontzettend fijn gevoel!!! Succes! Dank ook Carla en Belinda.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool met snelle, goede service van Belinda & Carla. Bij Rijschool Overtoom heb als 48-jarige in 1 keer zowel mijn theorie- als praktijkexamen gehaald. \r\n\r\nVooral dankzij Rein, een vriendelijke, ervaren instructeur die geduldig bleef werken aan mijn zwakke punten en weet wanneer hij positief en wanneer hij kritisch moet zijn. Veel gelachen, soms gevloekt. \r\n\r\nRein gelooft dat als je zelf het gevoel hebt dat je kunt rijden, dat het examen eigenlijk een formaliteit is. Dat werkte bij mij perfect. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn laatste begeleiding bij rijangst gehad; ik heb in totaal 5 lessen genomen; als ik terugkijk naar 5 weken geleden en nu: Wat een wereld van verschil! Soms is er dus relatief weinig voor nodig om weer achter het stuur te kruipen. Dank je wel Wilma voor deze geweldige beleving😀

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met tegenzin schreef ik me op mijn 28ste eindelijk eens in bij een rijschool. Je rijbewijs halen zag ik als het noodzakelijk kwaad. Ik was er van overtuigd dat autorijden niets voor mij zou zijn. Maar tot mijn grote verbazing was ik na de eerste ontmoeting met de eigenaren van Rijschool Overtoom én met mijn rijinstructrice Heidi, meteen enthousiast. Ik kwam erachter dat autorijden leuk is! Enkele maanden later heb ik mijn rijbewijs op zak (in 1x geslaagd!), erg fijn natuurlijk, maar stiekem mis ik de gezelligheid van Heidi. Wie had dat van te voren gedacht?! Kortom Rijschool Overtoom is een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een zeer onprettige proefles bij de ANWB, te Amsterdam, heb ik besloten bij Rijschool Overtoom rijlessen te nemen. Daags nadat ik mij aangemeld had, reed de witte bolide van mij rijinstructeur al voor. Tussen mijn instructeur en mij klikt(e) het goed en wat volgde was een plezierige en korte periode van rijlessen, waarna ik slaagde voor het praktijkexamen.\r\n\r\nDe rijschool werkt met een handig online reserveringssysteem. Hiermee kun je goed van te voren je les inplannen. Zodoende kon ik iedere week wel één of twee keer een les van twee uur nemen. Daarnaast stelde mijn instructeur mij af en toe op de hoogte wanneer er een les uitviel bij hem, zodat ik, indien gewenst, nog een extra les kon nemen.\r\n\r\nDe service van de Dames op \'t kantoor is mij prima bevallen. De rijschool wordt, volgens mij, gerund door Carla en Belinda. Zodra er iets geregeld moest worden, bijvoorbeeld het halen van het theorie-examen of het via digiID machtigen van de rijschool, verscheen er een mailtje of werd ik gebeld met de benodigde informatie. \r\n\r\nEfin, ik kijk terug op een zeer prettige periode van rijlessen. (en misschien ook noemenswaardig, al met al, ben ik zo’n 1000 euro goedkoper uitgeweest ten opzichte van het lespakket dat me aangeboden werd door de ANWB.)\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opfriscursus gedaan om wat onzekerheid weg te nemen, na twee lessen helemaal tevreden en nu weer zelfstandig op de weg. Top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben tevreden! Goede, geduldige instructeur. Als je kwaliteit belangrijk vindt, ben je hier aan t goede adres.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ontzettend tevreden met de \'opfriscursus\' die ik heb gedaan bij deze rijschool. Na 10 jaar amper gereden te hebben vond ik het eng om zelf achter het stuur te zitten. Maar de instructrice, Wilma, had veel ervaring met mensen zoals ik. Zij heeft mij geleerd om weer met zelfvertrouwen achter het stuur te zitten. Zij gaf me inhoudelijk goede tips en heeft me echt beter leren rijden. Daarnaast waren de lessen ook nog gezellig! Ik heb erg veel geleerd en kan iedereen deze \'\'opfriscursus\'\' aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk, flexibel, thuis ophalen, goeie prijs, top service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend opfriscursus van Heidi, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik een paar jaar ondanks mijn rijbewijs niet meer had gereden, heb ik na lang twijfelen en uitstellen weer een paar rijlessen genomen bij Rijschool Overtoom. Het viel me direct mee, omdat instructrice Wilma me meteen op m\'n gemak stelde. Ik kon steeds zelf aangeven wat ik wilde oefenen, en ze gaf me goede feedback. Doordat ze heel relaxed is en veel humor heeft, vond ik het al snel helemaal niet meer vervelend of eng om auto te rijden. Na zes lessen durf ik het nu weer aan om alleen te rijden. Een enorme aanrader dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel het kantoor as de instructeur waren zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool. Ik kwam van een andere rijschool in Amsterdam, waar ik erg ontevreden over was, en ik merkte gelijk dat rijschool Overtoom zoveel beter is. Goede rijlessen, altijd op tijd en goede begeleiding. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jarenlang door rijangst niet gereden te hebben heb ik mij aangemeld bij Rijschool Overtoom voor de rijangst-begeleidingscursus. Instructrice Wilma heeft mij geholpen in kleine stapjes mijn angst te overwinnen. Door haar heb ik het plezier in het autorijden weer terug gekregen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zomer begon ik met rijlessen nemen bij ab (de beste rij instructeur) en ben zeer tevreden over elke les , ben ook in een keer geslaagd dus je zit zeker goed als je bij overtoom zit .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Ik heb een serie lessen gevolgd om over mijn rijangst heen te komen. In eerste instantie had ik geen goede klik met de aan mij toegewezen instructeur, maar na een telefoontje naar de rijschool kon ik meteen overtappen naar een andere instructeur, zonder moeilijk te doen of kritische vragen te stellen. Dat vond ik erg prettig. Daarna les gehad van de uitermate vriendelijke, rustige en vooral kundige instructeur Rein Tiemens. Door middel van uitsluitend opbouwende kritiek en onverwoestbaar optimisme, heeft hij me binnen 2 maanden geleerd om te rijden zonden angst. Ik heb inmiddels een autootje gekocht en rijd er vol vertrouwen in rond.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een 7-weekse spoedcursus bij Naziha Maanane gevolgd en dat is super goed bevallen. Ik vond rijden heel erg leuk, en Naziha is echt een top instructrice. Je voelt je veilig in de auto en leert alles stap voor stap. Rijbewijs in één keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool met fijne service en veel deskundigheid

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam