goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel fijn om met Wilma (no-nonsense!) het autorijden weer op te pakken. Er was extra aandacht voor de dingen die ik het meest eng vond. Dank!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met 4 rijlessen van Wilma heb ik weer vertrouwen in mezelf gekregen om ontspannen te rijden. Haar tips hebben me echt weer op de goede weg geholpen. Bedankt Wilma!! Mariet

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik geniet weer van het rijden. Na jaren niet gereden te hebben was ik onzeker en durfde niet meer achter het stuur te zitten . Ik heb een opfriscursus gevolgd bij Heidi en nu weer zelf vertrouwen in mezelf . MERCI Heidi !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jaren niet gereden te hebben en ik daardoor ook niet meer alles wist. Heb ik een opfriscursus gedaan bij Wilma en heb hierdoor weer vertrouwen gekregen in het rijden. Ik heb hier heel veel aan gehad ik rij nu weer overal naar toe.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen paar weken heb ik een opfriscursus gevolgd (na enkele jaren niet gereden te hebben) bij Wilma van Rijschool Overtoom Amsterdam. De lessen voldeden aan al mijn verwachtingen, want ik stap nu weer met plezier de auto in! Wilma kan goed uitleggen en helpen situaties op een juiste manier te beoordelen. Wat ik bijzonder vond,is dat Wilma meteen aanvoelt hoe ze je moet aansturen, om weer plezier en vertrouwen in je autorijden te krijgen. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een goede rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring, professionele rijschool. Veel geleerd van Wilma, ze heeft me weer dat beetje zelfvertrouwen gegeven dat ik miste. Heel erg bedankt Wilma!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met een snelcursuspakket leren autorijden door Fatima. Erg prettig, goede begeleiding, op een goede deskundige manier leren rijden in een korte, intensieve periode. Professionele en betrouwbare rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne opfriscursus gedaan bij Wilma, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De afgelopen maanden opfriscursus gehad van Wilma Schoonbergen. Na 5 lessen was ik weer klaar om de weg op te gaan, na 25 jaar niet gereden te hebben. Bedankt Wilma voor je professionele hulp en raad en daad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Rijschool Overtoom gevonden via internet, op zoek naar instructeurs die gespecialiseerd zijn in rijangst. De website -met uitleg over rijangst- komt gefundeerd en betrouwbaar over. In de praktijk is dit ook gebleken. Rein heeft mij geholpen van mijn rijangst af te helpen. Tevens heeft hij mij praktische vaardigheden geleerd die niet terug te vinden zijn in de theorieboeken. Ik heb nu weer vertrouwen in mezelf als ik achter het stuur zit. Rein, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na slechte ervaringen bij mijn andere rijschool, ben ik overgestapt naar dit bedrijf. Ik kreeg Julia als instructeur, wat een super gezellige meid was en waar ik veel van heb geleerd! Toen ik voor de eerste keer zakte, werd ik heel goed opgevangen door haar! \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring en begeleiding bij Rijschool Overtoom. Ik heb van Wilma erg veel geleerd en ze heeft veel geduld! Heel erg bedankt, dit steunde had ik nodig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Overtoom is een zeer goed bedrijf. Ik had jaren niet gereden en was bang om te rijden. Toen ik voor het eerst belde, had ik meteen al een uitvoerig gesprek met Carla over rijangst. Ze nam er alle tijd voor en dit gesprek hielp me al een beetje. Daarna heb ik een serie lessen van Naziha gekregen, een uitstekende instructrice. Geduldig en rustig en bekwaam. Erg goed. Dat was voldoende om het nu verder zelf aan te pakken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wilma is een topper! Ze heeft mij met veel geduld, rust, ruimte en deskundigheid rijles gegeven. Haar quotes hoor ik nog steeds terug als ik aan het rijden ben. Ik beveel Wilma daarom ook zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jaren amper te hebben gereden, besloot ik dat opfrislessen een waardevolle investering zouden zijn. En dat waren ze! Ik heb 4 opfrislessen gedaan en merkte dat mijn vertrouwen in de auto met de keer groter werd. Nu aan mij om door te pakken en niet weer de auto te gaan vermijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij de goede rijlessen en relativerende aanpak van instructrice Wilma ben ik in een aantal weken over mijn rijangst heengekomen, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo,\r\nik heb Heidi als instructrice en die is altijd vrolijk en opgewekt en dat maakt het allemaal wel makkelijk en daar komt bij dat carla en belinda ook altijd vriendelijk zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker aan te raden deze rijschool. Ik heb het heel erg na me zin gehad bij Overtoom rijschool Amsterdam.\r\nDankzij de leuke en leerzame lessen ben ik bij rijschool Overtoom in één keer geslaagd.\r\nDus als je voor kwaliteit en deskundigheid kiest dan kies je voor Overtoom rijschool Amsterdam.\r\nIk raad Overtoom rijschool Amsterdam zeker aan!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al acht jaar mijn rijbewijs, maar durfde niet te rijden. Na 7 opfrislessen bij Heidi heb ik dit weekend voor het eerst in mijn leven alleen in de auto gezeten, zonder stress. Heidi is een fantastische instructrice die mij in korte tijd, met humor en relativering, vertrouwen in mijn eigen rijkunsten gaf. Het eerste telefoontje naar de rijschool was nog het allerspannendst, maar zodra ik Carla aan de telefoon kreeg en de eerste les van Heidi had gehad viel de meeste spanning al van me af. Kan deze rijschool kortom aan iedereen aanbevelen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs een opfris cursus gedaan bij Wilma. Dat was nodig omdat ik al een tijd niet meer had gereden en het gevoel met autorijden en het verkeer kwijt was geraakt. Door de prettige en heldere lessen van Wilma heb ik weer mijn vertrouwen terug en stap ik nu met een goede basis de auto weer in.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was erg bijzonder om tijdens het eerste lesuur van de rijangst- / opfriscursus rust achter het stuur te leren ervaren. De aandacht aan wagenbeheersing die instructrice / begeleidster Wilma mij wist bij te brengen was een enorme eye-opener. Opeens had ik alle aandacht voor het verkeer. Nu zit ik (na slechts drie lesuren) met veel plezier en een veilig gevoel achter het stuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had mijn rijbewijs al maar durfde de weg niet op. Rijn heeft me alles met zoveel geduld weer bijgeleerd dat ik nu zo naar Den Haag rij! Rijn is lief en gezellig en als het geen geld kostte zou ik nog weken een uurtje rondjes met hem rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer fijne ervaring zonder problemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb enkele opfrislessen gehad onder begeleiding van Wilma en ik heb bij haar meer geleerd dan in alle 50 lessen die ik nodig had om mijn rijbewijs te halen. Ik stap nu weer met vertrouwen achter het stuur! Top!

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam