Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Mijn leven lang heb ik het nemen van rijlessen voor mij uitgeschoven, omdat toen ik jonger was, ik mijn prioriteiten altijd anders legdde en nooit het geld er voor over had. \r\nEindelijk op mijn 36ste heb ik de stap genomen. \r\nIk ben heel erg blij dat ik voor rijschool overtoom heb gekozen omdat het van begin tot eind een warm bad voor mij is geweest. \r\nRijschool overtoom is een zeer professionele onderneming.\r\nDit begon al met het eerste contact met carla en belinda, die je op zeer relaxte en deskundige en ook menselijke wijze te woord staan.\r\nIk werd toegewezen aan instructeur Rein Tiemens.\r\nIk kwam er al snel achter dat ik geen natuurtalent was en ik heb een dik jaar gereden met Rein.\r\nRein is een zeer vriendelijk, leuk en gezellig persoon in de omgang. \r\nVanaf dag 1 voelde ik mij erg op mijn gemak bij hem. Hij was ook zeer betrouwbaar en altijd stipt op tijd.\r\nDaarbij kan je merken dat hij het vak al lang doet. Hij is zeer deskundig in zijn uitleg, begeleiding en adviezen.\r\nBij rein ben je in goede handen.\r\nIk was ook onder de indruk van zijn geduld, want voor mij heeft het lang geduurd voordat ik een volledige controle over de auto had, en daarna kwamen er angsten om het hoekje kijken (met name op de snelweg.) Hij heeft mij door al deze processen heengesleept, en op het eind hebben we veel examenroutes geoefend waarbij hij examinator speelde. Uiteindelijk heeft hij mij veel zelfvertrouwen gegeven in het feit dat ik het gewoon kon, en mede daardoor is het mij gelukt om in een keer te slagen.\r\nIk zal in de toekomst iedereen rijschool overtoom aanraden en met name instructeur Rein Tiemens.